Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerekesjani

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                        Kép: Pixabay   Mostanában több olyan posztba is belefutottam, ami ezzel a témával foglalkozik, és mivel később regényeket szeretnék írni, már csak a saját jövőm érdekében is alaposan átgondoltam ezt a kérdést. És biztos vagyok benne, hogy ha mindenki akarja,…..
Korábban is feltűnt, de a helyhatósági kampányban különösen nagy divat lett, hogy a kampányolók személyes profiljukból oldalt csinálnak, így a korábbi ismerős azonnal követővé válik, mintegy kifejezve, hogy "tetszik" neki az a sok baromság, amit az oldallal művel annak gazdája…..
Jávor Benedek blogja Atomrulett 2014.06.12 18:08:13
Izgalmas hazárdjátékot játszik a kormány Pakson, amit egy David Jackson akciófilmben szívesen végigizgulnánk, a valóságban azonban kicsit ijesztő szembenézni az Orbán-kabinet figyelemre méltó kockázatvállaló hajlamával. A helyzet az, hogy 11 évvel a 2003-as súlyos paksi…..
kerekesjani 2014.06.14 08:27:55
@gerberus: Általában nem szeretem az akciófilmeket, és ezáltal a a rendezőiket sem ismerem, de kb. 10 másodperc googlizás után megtaláltam: az Atomvonat és a Halálvonat c. filmek rendezőjéről van szó. Nyílván a szerző e filmek kapcsán említette.
Nem tudom mennyire ismert filmek ezek, de szerintem a blogbejegyzésnek közel sem ez volt a lényege!
1. Szúrós tekintetű szamuráj 2. Atomkatasztrófa áldozata 3. Nyári szezonra készülődő blogger egy szelfi kedvéért felfüggeszti a hajvágást ..
Első rész itt: Harminc éve történt, azaz nehéz a dolga a katonának I.Ha valami idősebb arc katonaélményekről sztorizik, mindig előkerülnek a jó barátok, patetikusan a bajtársak - ez a szó egyébként abban a zárt közegben valóban nem hangzik snasszul, mert nagyon fontos volt a…..
A helyzet az, hogy hetek óta nincs tévé-előfizetésünk, de ennek előzménye, hogy hosszú hónapok óta nem nézünk tévét. Mondjuk ez így nem pontos, mert a tévékészülék az a kelleténél többet is megy, ám nem különböző társaságok által irányított műsorfolyam megy rajta,…..
Alföldi blog Fogadalom 2013-ra 2012.12.28 15:30:54
Nem szokásom különösebb fogadalmakat tenni, mert úgysem lesz belőlük semmi (lásd öt éve a dohányzásról való leszokás, vagy néhány intenzívebb sportolásra utaló elhatározás), most viszont határozottan kijelentem: hosszú idő után ismét fizetni fogok a zenéért. Félre ne…..
Komcsi szemétség az iskolaköpeny? (Index) Úgy tűnik, az iskolaköpenyt elvetők vannak többségben az Index friss szavazásán. Megmondom őszintén, én egy igent nyomtam, de nem elsősorban a felsorolt érvek miatt.Egyébként nem gondoltam, hogy bekapcsolódom az iskolakezdés…..
Alföldi blog Kilenc 2012.07.08 15:19:00
Csak így, röviden, tömören, ahogy minden évben: 2003. július 7-én született az első blogbejegyzés a Kisvárosi webnapló című blogban, mely időközben több változáson ment át. Először a webnapló kifejezés változott meg, hiszen az évek során kiderült: a blog valójában nem…..
Ezzel a poszttal búcsúztam el az Alföldi blog előző főbérlőjétől... ... közben itt is berendezkedtem, áthordtam a bútorokat, volt, amit kidobtam, néhány dolgot pedig újonnan szereztem be, ahogy egy költözéskor lenni szokott. ..
kerekesjani 2011.11.15 08:54:43
Számos olvasónk jelezte, hogy tegnap este a Helyszínelők aktuális epizódja helyett egy szívszorító, és minden bizonnyal nagyon érdekes filmet vetített a Viasta3 egy orosz súlyemelő hölgyről, aki családja és a társadalom elvárásaival szemben nem egy olajmilliomos felesége akart…..
Üdvözlök újból mindenkit "népszerű" blogomon. :D Eldöntöttem, újra elkezdem az írkálást. Egyrészt mert elképesztően sok újdonság van, amiről be lehet számolni. Főleg hogy most van a NAB. Másrészt azért, mert külföldiül :) rengeteg hasonló blog van, de…..
Ma estére nem találtam túl sok érdekességet Hofin, Michael Palinéken meg egy rakás ismétlésen kívül, úgyhogy az ajánló is rövedebb lesz, mint az előző napokban. Este 8-ig még nyugodtan legózhatunk a gyerekkel, nyúzhatjuk a World of Warcraftot a haverokkal, na meg ugye a hétfői…..
Kár, nagy kár, hogy úgy tűnik, még mindig nem sikerült feltalálni a barátságos beszervezős üzletet, az átverésmentes piramisjáték-szerűséget, szimpatikus MLM-hálózatot. A Sciennet körül az a fajta felhajtás van, ami valahogy mindig bekövetkezik, ha valaki…..
Mert az RTL Klub mindent megtehet.Mert nem számít, hogy hónapok óta tudni lehet a magyar-portugál kezdési időpontját, most, egy héttel előtte esik le valakinek, hogy jé, ütközik a Barátok közttel. És mert nem lényeges még az sem, hogy ha most szombaton borul a papírforma, és…..
Hamarosan elindul világhódító útjára a "minden eddiginél gyorsabb" Firefox, vagyis a 3.5-ös verzió. A magyar Firefox-közösség is szervez összejövetelt a release ünneplésére. Július 7-én este 7 órától van a gyülekező a Henry J.Bean's nevű helyen (Szent István…..
Magyar idő szerint szombaton hajnali 6 órától lehet nicknevet választani a Facebookon. Első körben ez arra lesz jó, hogy a profil url-je nem egy random számot, hanem egy nicknevet fog tartalmazni. Vagyis ha valakit Larry Page-nek hívnak, akkor könnyebb lesz megtalálni. Hisz…..
Mint azt már talán észrevettétek, az utóbbi napokban a blog.hu egyre több blogjában jelentek meg avatarok (profilképek) a hozzászólások mellett. Az avatarosodás jelenleg tesztfázisban van, várhatóan jövő hét elején lesz elérhető az összes blogban. Ha szeretnétek kommentjeitek…..
kerekesjani 2009.05.30 21:02:03
2009. május 6. New York City, USA - Kevesebb mint két hét leforgása alatt sikerült elérnie a Nagy Twitter Verseny egyik versenyzőjének a lehetetlent: magyar létére több mint ezren követik Twitteren. Mint ismeretes, a Nagy Twitter Verseny eredeti célkitűzése az, hogy a három…..
kerekesjani 2009.05.07 05:23:36
@Pöcsköszörű: Azért ennyire nem kell komolyan venni. Ez csak egy játék ! :-) Egyébként jó az írás.
Sofoblog A Twitter felnőtt 2009.04.20 06:30:00
2009 buzzwordje a Twitter, április 16. pedig médiatörténeti nap: azzal, hogy Ashton Kutcher twitteroldala előbb érte el az 1 millió követőt, mint a CNN Breaking News hírcsatornája, a Twitter felnőttkorba lépett. (Britney felkészül.) Míg 2008-ban a szolgáltatás intenzív…..
Nemrég lehoztunk egy levelet Csenki Attila humoristától, amiben elmesélte, hogyan kamuzott ótvaros nagyokat a Best magazinnak (hogy pontosan miért, az nem derült ki), azok meg bekajálták az egészet, fotósoppolt tesótól a roma protokollzenész nagyfaterig, aki az egykori…..
kerekesjani 2009.01.24 10:37:01
Egy sajnálatos javascript hiba folytán a feltöltés egyes böngészőkben (Firefox, Chrome) akadozik a nap folyamán.A hiba javításán dolgozunk. Ha a hiba érinti a kedvenc böngésződet, akkor kérjük, hogy a feltöltéshez használj átmenetileg Internet Explorert, vagy a Windows XP…..
Az OKÉ szervezésében a Föld napja alkalmából ma 18órától kerékpáros felvonulás lesz Orosházán. Majdnem sírtam amikor megtudtam, hogy a hétvégi budapesti "Critical Mass"-on résztvevők között sok olyan is volt aki azt sem tudta miért kellett a sok emberrel kerékpárra…..
Földiek Csepregi Spears Éva 2007.11.21 20:17:00
Sétálok haza, meglátok egy plakátot. Szőke csaj mosolyog rajta. Hát ez meg ki lehet? Úgy néz ki elsőre, mint Britney Spears. Aztán látom kiírva "Csepregi Éva". Na, az nem lehet, hogy ez az a Csepregi Éva, biztos névrokon. Aztán látom, interaktív gyerekműsorának a címe:…..