Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ooolga666

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha véletlenül összefutunk, azonnal lefújt volna gázspray-vel, mondta a tolvaj, miután elkapták. De milyen autóból lopnak ma a legtöbbet, és miért nem nyilatkozhat az autóvadász? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
ooolga666 2012.10.31 14:05:13
Azért nincsenek ezek a rendszerek telepítve és amíg a mostani rendőrségi berendezkedés marad nem is lesz, mert a rendőrségen is nyakig benne vannak az érintett uraságok. Továbbá a rendőrségen egyetlen dolog számít, a statisztika. Ebben az évben volt X rablás, ebből elfogtunk Y elkövetőt (eggyel többet, mint előző évben). Ennyi, nem kell itt semmiféle elméleteket meg nagyratörő terveket szövögetni.

Ellopták egyik ismerős kocsiját. Megvette, másnap hűlt helye volt. Pár órát birtokolták és hopp, odaveszett.

Ismerős elég kitartó személyiség, ezért minden követ megmozgatott az ügy érdekében. A nyomozó az első alkalommal közölte, hogy kezdőként, amikor nagy élánnal ment utána ilyen ügyeknek a felettese gyorsan lehűtötte, mondván jobb, ha nem olyan izgága, mert még gondja lehet belőle. Utalva ezzel arra, hogy úgyse lesz az egészből semmi.

A környék agyon van kamerázva, ott van az APEH központ, a főügyészség, legalább 3-4 térfigyelő kamera rögzítette, ahogy a járgányt meglovasítják. Teltek az órák, a napok, a rendőrség azonban különféle kifogásokra panaszkodva baszott foglalkozni a felvételekkel, mondván NINCS RÁ ERŐFORRÁSUK és különben is kiértékelhetetlenk!

Arra nem volt ERŐFORRÁSUK, hogy leüljön valaki a gép elé és megnézze a bekért térfigyelő kamerák felvételeit. Leszarták, lefosták.

Ezt hallva, az érintett fél levelet írt rendőr ezredes uraságnak, hogy akkor ő szívesen áldoz drága szabadidejéből és megnézi a felvételeket. Áááá, erről szó sem lehet, jött a válaszlevél.

Aztán eltelt még pár hét, majd hónap, további telefonálgatások, és jött végül a levél a rendőrségről: ó hát nem találtuk meg a járgányt, avagy húzzatok a picsába.

Minden rendőr BŰNÖZŐ, PONT. Aki nem, az már rég nincs állományban.