Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Violetta

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ezzel az adással buzuki alakú pontot teszünk Dzson nyolchetes kalandjára, amit nettó két hét alatt vett fel az RTL két éve, egy puszta közepén álló pinavillában. A fináléra kong a ház az ürességtől, mert Keleti Andi csak akkor teszi be a lábát, ha a szerződés erre…..
Violetta 2012.12.07 15:28:02
@dennis27:
Kedves dennis27!

Elég érdekes a hozzászólásod!Te nem is ismersz engem!Mi jogon is hülyézel le ???
Krisztával a műsor után ismerősök voltunk azon a bizonyos közösségi portálon amit említesz, csak aztán nem találtam és ezért kerestem meg Édesanyádat, mivel Krisztával jóban voltunk, nagyon kedveltem a Nővéredet!
Milyen összehazudozásról beszélsz ?
Anyukád nem kérdezte meg tőlem ki lesz a befutó, mivel rég tudta már!
A másik, hogy ugyan rád nem tartozik, de Gjonival tartjuk a kapcsolatot, és nincsen barátnője, azt azért találta ki mert megvolt rá az oka!
Mellesleg nem azt nyilatkoztam, hogy napi kapcsolatban vagyunk, hanem, hogy tartjuk a kapcsolatot.Ha nem tudnád a bulvár sajtó nem egészen azt szokta leírni amit az ember nyilatkozik.
Én nem ismerlek téged, ami nem is baj... szerencsére a Nővéred nem olyan, mint Te!
Viszont jó tanács:Ismeretlenül ne hülyézz le, szólj le mást, eléggé illetlen dolog és nem az intelligens emberekre vall!
Az, hogy én miért mentem be ebbe a műsorba(hozzáteszem nem én jelentkeztem, hanem úgy kerestek meg) az csak rám tartozik, megvolt rá az okom!
Meg akartam nyerni igen ..., hogy miért ?
nem Gjoni miatt!

További szép napot !
Violetta
Mi az úristen jöhet még a múlt heti katonai kiképzéses, meditációs, tetemrehívós epizód után, kérdezheti joggal az ember, nos, jelentem, sikerült egy újabb rozsdás lapáttal rátenni az abszurditás szarszagú halmából, nem csalódtunk Dzsoniban ezen a héten sem. Menten azzal…..
Violetta 2012.11.02 10:28:08
@Müszélia: Hehe....
Nem volt betanult szöveg, de látom itt mindenki nagyon okos.....:))))
Sixx-nek meg tényleg gratula.....
Primitivségből csillagos 5 -ös :)
Violetta 2012.11.05 14:12:11
@Gillett3: Tudod emberi ésszel sok minden felfoghatatlan...pl az is, hogy a magyar ember miért ennyire rosszindulatú...
Fogalmad sincsen arról, hogy miért vannak a lányok a műsorban..egyiket sem ismered, mi jogon alkotsz te véleményt ?a látottak alapján ?gratulálok nagyon okos vagy!!!
Honnan tudok , hogy kivel mi történt a műsort megelőzően ...beszéltél bármelyik lánnyal személyesen ..ezt tudjátok Ti leszólni, lehülyézni, lebutázni ismeretlenül bárkit.
Már ne haragudj , de szerinted Te teljesen normális vagy?Nem hinném ...az aki egy ilyen ocsmányságon, mint a kedves blog írója élvezkedik szerintem az a buta , és az akinek ez jelenti a kielégülést!
Szép Napot!