Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TTom

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hetekben az elkeseredett és mindenre elszánt balliberális ellenforradalmi elemek megkísérelték az ország lakosságának nyugalmát megzavarni. Útszéli, bolsevik jellegű blogbejegyzések ezreivel, lázító röplapokkal és hazug lejárató cikkekkel uszítanak a kormány és a…..
TTom 2012.12.11 18:09:41
"Nézzük, mit mondott a Fidesz-elnök négy évvel ezelőtt, a Miskolci Egyetem rektorával történt találkozó után: A Fidesz elnöke kijelentette: ma a magyarokat lúzereknek nézik a saját hazájukban, és a tandíj eltörlésének valójában semmi köze a felsőoktatás jövőjéhez. "Szögezzük le, hogy a tandíjnak egyetlen dologhoz van köze: ahhoz, hogy valakik elbénázták a magyar gazdaságot, elbénázták annak működtetését, és ennek árát akarják velünk megfizettetni."

"Négy éve még ez is gondolta a miniszterelnök: Magyarország elkövetkező 15-30 évének sikerét a tudás és nem a pénz fogja meghatározni, ezért az egész magyar jövő szempontjából felelőtlen politika a tandíj bevezetése (...) tehetséges nép vagyunk, megvan a magunkhoz való eszünk, ám ezt azt észt az iskolában is pallérozni kell. A Fidesz elnöke arra is felhívta a figyelmet, hogy a felsőoktatásban tanulók adó formájában 5 és fél év alatt fizetik vissza az államkasszába a rájuk fordított pénzt. "Nem ajándék ez az államtól, hanem beruházás" - húzta alá, hozzátéve: a diplomások egész életük alatt tizennégyszer annyi adót fizetnek, mint a nem diplomások.

Vajon hova lettek már ezek az érvek? Hogyan lettek Orbánnál hirtelen megregulázandó ingyenélők, romkocsma félhomályában merengő herék a négy évvel ezelőtti kiváló adófizetőkből, pallérozott eszű tehetségesekből, legértékesebb beruházásainkból? Olyan buta talán, hogy elfelejtette?

Nem erről van szó. Ellenzékben az volt az érdeke, hogy csillogó intellektusú fiatalokat lásson és láttasson, aki elég okosak ahhoz, hogy megakadályozzák a kormány rossz döntéseit - kormányon viszont már engedelmes droidokat szeretne terelgetni. Ugyanilyen pályát írt le a Hankook esetében is. Ellenzékből a dél-koreai gumigyár a gonosz rabszolgatartó, a szocialista kormány és Kóka János által közpénzzel kitömött, magyar munkavállalókat futószalaggal megfojtó rohadék volt, ugye - kormányon viszont partnerségi megállapodást köt velük, és kéri, "vigyen el minket a jövőbe".

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121211_Orban_luzer_tandj#rss?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201212
TTom 2012.12.11 22:47:33
„Ami pedig a tandíjat illeti: Miniszterelnök Úr, kérem, az nagyon sok gyermek számára és család számára egy felesleges és nehéz teher. Ha egyetértünk abban, hogy az a 2 milliárd forint nem föltétlenül innen kellene, hogy bekerüljön a felsőoktatásba, mert a magyar költségvetés – az előbb csak egyetlen példát említettem, többet is tudnék – tudna segíteni és forrást teremteni erre a 2 milliárd forintra, akkor miért kell, miért kell főiskolát és egyetemet végző diákoknak tandíjat fizetniük?

Én a Fidesz programjában a legfontosabbnak, a szívemhez legközelebb állónak éppen azt érzem, hogy az első diploma megszerzéséig legyen az oktatás ingyenes! Legyen tandíjmentes! Én akkor leszek elégedett bármelyik kormánynak a működésével, hogyha az egyszerű családokból meg faluról származó emberek, ha tehetségesek meg szorgalmasak, akkor ugyanúgy kiemelkedhetnek, mint ahogyan jónéhánynak talán közülünk a sors ezt lehetővé tette. Ez a legfontosabb, ha úgy tetszik, az én részemről a legszemélyesebb elkötelezettségem, amit a következő kormány működése során mindenképpen szeretnénk érvényesíteni. A tandíjat szeptembertől ne kelljen befizetni!

Ezzel azt üzenjük meg Magyarország minden családjának, hogy velük van a kormány. Nem tesz a vállukra felesleges terheket. Igenis akarja, hogy a tehetségesek és a szorgalmasak boldoguljanak. Azt üzenjük meg, hogy a kormány tudja, hogy tehetség, szorgalom és vagyon nem azonos arányban osztattak szét közöttünk. Ezért egy olyan oktatási rendszert kell teremteni, ahol nem a családok vagyoni helyzete szabja meg, hogy kiből mi lesz. Ez a célunk. Szeptembertől nagyon remélem, lesz módunk arra, hogy meg is valósítsuk ezt a célt.”
Orbán Viktor, Horn-Orbán vita, 1998.
Népem! Szevasztok! Figyeljetek rám egy kicsit, mert gyorsan kell mondanom valamit. Nincs most idő a lapokban meghirdetni, meg amúgy is az összes szabad helyen ez a gyurcsánybajnai izénk, akarom mondani ennek a CsizmásDiának a civil vetítményei vannak. Na, figyuka, figyumá' lécci, mert…..
TTom 2012.11.25 13:18:08
@a szív fészkei:
Csak azért mert bevallottam...
Próbáltam lebuktatni már hetek óta magam, de nem.
Pedig feldobtam pár magas labdát is, meg el is szemtelenedtem már rendesen!
Ügyes is tudok lenni, olyan identitást kreálok, amilyent akarsz! :)
Na jó, csak 2x játszottam eddig el, de a másik kettő nem bukott le... :D
Petrovai László LMP-s képviselő blogján találtunk rá egy érdekes bejegyzésre, amely egy 18. kerülettel foglalkozó Facebook-csoport viselt dolgait boncolgatja: Nincs ez másként a kerület legnagyobb taglétszámot magáénak tudó ‘Tizennyolcadik kerület’…..
TTom 2012.11.25 12:39:58
@Putyilov gyári melós:
Szimplán nevezzük k.rvának.
Bár az szerintem magasabb erkölcsi szinten lehet...
Magyarország az államalapítás pillanatától kezdve a nyugati határaival szomszédos német nyelvterülettel került szoros kapcsolatba, a nyugati világnyelvek közül tehát Magyarországon a németnek vannak a legrégibb, legszerteágazóbb és legmélyebb hagyományai, de nem…..
TTom 2012.11.07 21:23:16
Libanon a példa...
A Kedves Vezetőnek elmentek otthonról!

szabotazs.blog.hu/2012/11/07/a_polgarhaboru_a_demokracia_alapja#comment-form

"A libanoni jelölt

Azonban a találgatások helyett a valóság sokkal adekvátabb válaszokkal szolgált még a keddi nap folyamán. Ekkor történt ugyanis, hogy Orbán Viktor államfő Libanont jelölte meg – új keleti gazdasági partnerországon túl – a demokratikus értékrendek megvalósulásának egy mintapéldájaként, illetve a kormány számára iránymutató példaként, ha külpolitikai törekvésekről van szó:

„A magyar kormány különösen értékesnek tartja azt a demokratikus politikai gyakorlatot, amelyet Libanonnak sikerült kialakítania - mondta Orbán.

Libanon ugyanis egy rendkívül bonyolult helyzetben európai mércével mérve is teljesen demokratikus, a vallás- és szólásszabadságot, valamint az emberi jogokat mélyen tisztelő politikai rendszert hozott létre - mondta a miniszterelnök, hozzátéve, hogy a magyar kabinet külpolitikai tervei és a libanoni kormányzat elgondolásai között teljes a véleményazonosság.” – hvg.

De mi is tudható mostanában Libanonról?

„Harcok törtek ki Libanon fővárosában, Bejrútban azután, hogy vasárnap eltemették a pénteki bombamerénylet nyolc halálos áldozatát, köztük Viszam al-Haszan tábornokot, a libanoni belbiztonsági erők hírszerzési főnökét – írja a BBC. A tüntetők Nadzsib Mikat miniszterelnök hivatalát rohanták le, lemondásra szólítva a kormányfőt. A rohamrendőrök figyelmeztető lövésekkel és könnygázzal próbálják szétoszlatni őket. Mikat korábban felajánlotta a lemondását a merénylet miatt, de jelezte, ha a nemzet érdeke úgy kívánja, akkor marad.” – nol.hu, október 21.

A mostani zavargások hátterét az adja egyébként, hogy az ellenzék szerint a saját felekezetét és országát a szíriai rezsim befolyása alá vető Nadzsíb Mikáti libanoni miniszterelnök okolható az ellenzék egyik kulcsfiguráját is érintő bombatámadás miatt.

A szunniták a szíriai ellenzéki felkelőket, a síták pedig a szíriai rezsimet támogatják az országban, szakértők a polgárháború gyors importjától tartanak. Libanon egyébként már hosszabb ideje a káosz szélén táncol:

„Libanonban napok óta rendkívül feszült a helyzet az egymással szembenálló felekezetek közötti összetűzések miatt. A szíriai ellenzéket támogató helyi szunnita vallási vezetők lelövése miatt komoly összecsapások voltak vasárnap.

Bejrútban a szíriai rezsimet támogató és a közel-keleti arab országban zajló népfelkeléssel rokonszenvező pártok tagjai csaptak össze. A vasárnap éjszakai összetűzésnek legkevesebb két halottja és 18 sebesültje van - jelentette a libanoni nemzeti hírügynökség.” – [origo], május 21.

További adalék, hogy a kissebségeket érintő bánásmód, vagy a jogbiztonság sem erős oldala Libanonnak. Augusztusban például az váltott ki heves tiltakozást, hogy egy moziból 36 férfit vittek el anális vizsgálatra, mert feltételezték (!), hogy melegek. A homoszexualitást egyébként az ország börtönbüntetéssel sújtja. Szintén augusztusban emelte fel a szavát Szabó Máté ombudsman, hogy a hatóságok segítsége híján a Libanonba csempészett (!) magyar gyerekeket magánnyomozók és civil szervezetek segítségével kellett visszaszerezni. Ez alapján minimum nehéz megérteni, hogy miért is kéne az országot a magyar miniszterelnöknek példaértékűnek tekintenie.

Fegyvereket Szíriának!

Az eddigiekből két következtetést vonhatunk le:

1. A miniszterelnök ismét nem hallgatta meg a külügyesek véleményét az üggyel kapcsolatban.

2. Meghallgatta, és tetszett neki.

Azonban a keddi nap utolsó fordulatát még ennek tükrében is nehéz megérteni. Ugyanis egy orosz hírtelevíziónak nyilatkozó egyiptomi üzletember szavai alapján felvetődött, hogy elkezdtünk beleavatkozni a szíriai/libanoni helyzetbe:

„A Rosszija 24 orosz állami hírtelevízió hétfői riportjában egy egyiptomi üzletember állítása szerint bolgár és magyar cégek török vállalatoknak adnak el fegyvereket, amelyeket azok egyebek mellett a szíriai ellenzéki hadseregnek továbbítanak.” – hvg.

Természetesen a Külügyminisztérium és a Honvédelmi Minisztérium kedden mindezt cáfolta:

„Magyarországról nem kerülhettek fegyverek Törökországon keresztül Szíriába - közölte a Külügyminisztérium (KüM) és a Honvédelmi Minisztérium (HM) kedden. Magyarország a szíriai válsággal kapcsolatban határozottan kiáll minden fórumon az erőszak mielőbbi beszüntetése mellett és támogatja az ENSZ és az Arab Liga közös megbízottjának, Lahdar Brahiminek a tevékenységét, amelynek célja a vérontás megállítása és a békés rendezés elérése Szíriában - közölte a két minisztérium.” – hvg, ugyanott.

Reméljük, a minisztériumoknak van igazuk és nem egy újabb „baltás gyilkos diplomáciai projekt” zajlik a keleti nyitás égisze alatt."
A liberalizmus a szabadság ürügyén és az egyenlőség nevében pusztulásba akarja dönteni a világot. A liberalizmus látszólag békés, demokratikus eszközökkel jut uralomra, de ellenfeleinek tömeges ellehetetlenítésével és a széles embertömegek elbutításával tartja fenn…..
TTom 2012.11.03 18:57:58
IGAZA VAN! Egy métely!
Szegény Orbán Viktorunk is minő óriási undorral állhatott hozzá, hogy annak a liberális zsidónak, a Sorosnak a pénzén menjen Oxfordba, meg az a rettenetes Libsi Internacionálé pénze is undorral tölthette el, melynek alelnökeként 8 évet szenvedett!
ISZONYAT!

Erre van pofájuk egyeseknek ilyeneket írogatni ennek a derék Stefániának:

"Macropus Rufus 2012.11.03. 16:26:56
D@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Ne felejtsd el a liberalizmus engedi neked pl., hogy azt csinálj amit szeretnél, addíg amíg másnak ez nem okozz kárt (ellentétben a konzervatívval, aki még esélyt sem ad annka, hogy kipróbálj valami mást, mást ami eltér a megsazokottól). Hagyja, hogy véleményt formálj, adott esetben olyat ami szidja a liberlaizmust.
Próbáld ilyen hévvel szidni a konzervatívokat... Egyből virtuális kivégzésed lenne az fix. Ez a különbség a két nézet között + az, hogy a világot soha nem a konzervatív gondolatok viszik előlre. Hiszen a filozófiájából adódik, hogy minden ami eltér a megszokottól az rossz.

Mondjuk azt, hogy eg ykonzervatív képtelen túllépni azon a dolgon, hogy egy család CSAK házas emberek kapcsolatából állhat. És pont leszarja, hogy a házasságok 2/3 válással végződik nálunk. A konzervatív nézeteivel belekényszeríti (illetve próbálja) az embereket egy olyan döntésbe aminek csupán 1/3-a lesz boldog. De nem számít! Fő a tradicció.

Szóval inkább liberális leszek mind begyöpösödött konzervatív. (megjegyzem: ha a világot a konzervatívok irányítanák akkor biztos, hogy bikini nem is létezne és minden nőt a csípőjétől a bokájáig jetiszerű szőr borítaná, csak sötétben lehetne szeretkezni és orál nincs. Welcome to the new world. :p)"
A 2010-es országgyűlési választások első fordulója Magyarország, a magyar függetlenség feltámadásának nagy pillanata volt. Míg a korábbi nemzeti felkeléseink, így például a Rákóczi-szabadságharc, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc és 1956 szükségképpen bukásra…..
TTom 2012.11.24 22:52:32
"A mostani gazdasági kommunikációs stratégia kísértetiesen hasonlít hazánk leminősítéseinek kommentálásához: azon ritka esetekben, amikor egy hitelminősítő apró, de pozitív jelnek vélhető kilátásjavulásról számolt be Magyarország tekintetében, azonnali kormányszóvivői tájékoztatón aratták le a babérokat. A konkrét - többszöri - leminősítéseknek azonban eddig még egyszer sem akadt gazdája."

2008. szeptember 26
www.fidesz.hu/index.php?Cikk=120787

"Hazánk újabb leminősítése a bizonyítéka annak, hogy a kisebbségi kormány képtelen kezelni a válságot, cselekvőképtelensége miatt Magyarország egyre nehezebb helyzetbe kerül. A sorozatban negyedik - nagy hitelminősítő intézet általi - leminősítés egyértelműen mutatja: gazdasági fordulatra van szükség. Magyarországot, a magyar gazdaságot újra növekedési pályára kell állítani, ehhez azonban kiszámítható, hiteles és alkalmas gazdaságpolitikára van szükség. Minderre a jelenlegi kormány képtelen, ezért az előrehozott választás immár gazdasági kényszerré vált."

2008. július 28
www.fidesz.hu/index.php?Cikk=118176

"A kormányzat hazai hiteltelensége szörnyű vétek, de szavahihetőségének külföldi megkérdőjelezése még ennél is nagyobb baj. A koalíció agóniájának elhúzódása arra fogja késztetni a befektetőket, hogy átsorolják Magyarországot egy másik, a jelenleginél jóval kockázatosabb kategóriába. A leminősítés nyomán a hazai kamatszintet a jegybank kénytelen lesz további egy-két százalékkal megemelni, ami a költségvetésnek a legszerényebb becslések szerint is mintegy háromszázmilliárd forintnyi többletterhet okoz majd. A nemzetközi pénzpiacokon ugyanis kifulladt az utóbbi években tapasztalt pénzbőség, amely biztosította az eddigi felelőtlen osztogatás pénzügyi hátterét. "

2008. április 2
www.fidesz.hu/index.php?Cikk=111694
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
TTom 2012.11.01 22:37:42
Azok a mocsok libernyák hazaárulók, akik kétségbe merik vonni a Vezér és az Ő Szent Jobbjának, a zseniális gazdasági vezetőnknek a szavait, ilyeneket firkálgatnak össze és terjesztik a mi sziklaszilárd érveinkkel szemben: (szánalmas hablaty csak)

Azt bírta mondani ez a Matolcsy, hogy a tömeges elvándorlás nem baj, sőt nagyon jó. Nemzetstratégiai kincs. Mert a kivándoroltak világot látnak, pár év múlva hazajönnek, és hoznak majd jó sok tapasztalatot és pénzt.

Ha ez így van, akkor azért átkozottul bénák, mert ilyen nemzetstratégiai célt sokkal hatékonyabban is el lehetne érni. Ha tényleg így gondolják, nem kéne vacakolni hülye kis adóemelésekkel, idegesítésünkkel. Megkeseríthetnék az életünket sokkal jobban, hogy még sokkal többen, még sokkal gyorsabban meneküljenek innen. Az emberek felhatalmazásával nyugodtan hozhatnának például olyan törvényt, hogy minden munkaképes, nemzetgazdaságilag fontos vállalkozónak turulmadarat kell tetoválni vagy tüzes vassal pecsételni a homlokára. Az elvándorlás garantáltan tovább gyorsulna.

De nincs így. Nem igaz, hogy a nemzetnek jó, ha a leginkább versenyképes, tehetséges, eszes, ügyes, rátermett, nyelvtudással bíró képzett fiatalok - akik megtehetik - elmennek innen. Nem jó az a nemzetnek, ha csak segélyre szorulók és nyugdíjasok és állami alkalmazottak maradnak itt. Nem marad ugyanis igazi adófizető, akinek a pénzéből az egész bagázs él.

Az elvileg tényleg nem gond, ha fiatalok élnek és dolgoznak pár évet a világ más országaiban. Bizonyos arányban ez valóban jó dolog. Jó annak, aki világot lát és ez végül tényleg hasznára válik majd az országnak is. Ezért sem kellene gyűlölködni az EU iránt, mert az EU polgáraként ezt jogunkban áll szabadon megtenni. Ezt a "nemzetstratégiai kincset" tulajdonképpen kizárólag az EU-nak köszönhetjük, egyébként be sem engednék a magyart sehová.

A baj nem is önmagában csak az elvándorlás tömegessé válása, hanem az oka. Mert nem normális okból megyünk külföldre, hanem szabályosan menekülünk. Menekülünk attól az életérzéstől, attól a szörnyű bunkóságtól, amit a Fidesz által képviselt politika jelent, és amitől itthon lehetetlen már függetleníteni magunkat. Itthon már nem tudunk elbújni előle, mert beitták magukat mindenhová. Áthatja az egész életet, és ez az igazi oka annak, hogy olyan sokan inkább más országba költöznek. Az tehát a baj, hogy nem kaland és tudásvágyból, karrierépítési céllal, nem jókedvünkben látunk világot, hanem szabályosan menekülünk otthonról. Azt a helyet pedig, ahonnan tömegesen menekülnek, jó szívvel "hazának" már nem is lehet nevezni.

Matolcsy maszlagja leginkább ott nem stimmel, hogy amíg a dolgok úgy maradnak, ahogy ők csinálják, a világot látott fiataloknak eszük ágában sem lesz ide visszajönni. Eszük ágában nem lesz visszatelepülni, és pláne eszük ágában nem lesz itt, ilyen körülmények között pénzt befektetni, vállalkozni. A kivándorlás mint nemzetstratégiai kincs ezért semmiképpen nem igaz. Ha normális okból mennénk külföldre dolgozni, idővel tényleg visszajönnénk, és idővel tényleg profitálna belőle az egész nemzet. Abban viszont nincs semmi kincs, hogy az ország már annyira abnormális, hogy a legtöbb normális kénytelen elmenekülni belőle. Matolcsy és bandája az egyik fő oka annak, hogy a dolgok így alakultak, és az egyetlen dolog, ami miatt esetleg tényleg jöhetnek vissza egykor Magyarországon élő vállalkozók és pénzt fektethetnek be, és tudásukkal, munkájukkal újra hozzájárulhatnak hazájuk sikereihez, ha az ország egyszer újra normális lesz. Ahhoz pedig az kell, hogy ez a szörnyű rezsim szűnjön meg.

Még viccenk is gyenge ez a facebookos szörnyűség, a sok korlátolt és hazaáruló, nemzetvesztőtől. Matolcsy szavait ilyen gyalázatos módon kiforgatni és félremagyarázni, már vérlázító és valami olyan hihetetlen aljasság, amit csakis a NEMZET ellenségei követhetnek el.
Hisz akik itt élnek, a mindennapokban megtapasztalhatják a gazdaság és az ország felemelkedését, átérezhetik a mindennapokban VEZETŐINK irányába sugárzó jókívánságokat és szeretetet!
Erről szól ennek a derék baranyai hölgynek a munkássága, hogy feltárja az emberek lelkében lakozó szeretetet és teret engedjen annak a megnyilvánulásának ORSZÁGUNK NAGYRABECSÜLT VEZETŐI IRÁNT!
Schiffer András enne már nagyon, éppen csak szája nincs hozzá amit kitáthatna, hogy lecsússzon a falat. A schifferizmus nem kapott többséget tegnap a frakcióban, előtte nem kapott a szavazótábortól, innentől meg adott a kérdés: akkor vajon kinek a többsége fogadta el azt az…..
TTom 2012.11.24 22:59:19
@a szív fészkei:
Ja, csak a testem kellett volna nekik! :))
Mi lenne, ha bolsevikjaink inkább a tenyészmén legnemesebb szerszámával barátkoznának és azt kutatnák inkább? :D
TTom 2012.11.24 23:00:31
@a szív fészkei:
Ez Schrödinger enyhén oszlásnak indult macsekja lesz...
TTom 2012.11.24 23:01:09
@a szív fészkei:
Belekeveredtem... :))
A morgás joga Mert megérdemlik 2012.11.23 13:08:35
Amióta tudjuk, hogy megszorítások nélkül vészeljük át a válságot, már semmin sem csodálkozunk. Még azon sem, hogy a törvényhozóink úgy döntöttek, Budapest is megérdemli, hogy vezetőinek jövedelem-emelkedése necsak az inflációs rátát haladja meg, sőt. Igaz, az…..
Napi találós kérdés: (guglizni nem ér!) Miről írta ezt az Index gazdasági rovata 2010 júliusában? "Kedd estig úgy tűnt lesz, szerdán reggel úgy tűnt, nem lesz, szerda este úgy tűnt, mégis lesz, csütörtök reggel nem változott a helyzet, csütörtök kora délután azonban…..
TTom 2012.11.21 12:39:59
@Bakter:
A törvénykezésnél úgy lesznek összeállítva az új adók, sarcok és nemmegszorítások, hogy a szavazás másnapján lépnek csak életbe...

A Nemzeti Együttprüszkölés Rendszere már csak ilyen őszinte és nyílt légkörben zajlik... :))

Hogy lehessen tüntetni új adókért, sarcokért és nemmegszorításokért.
Stefánia kisasszony A szörnyeteg 2012.11.04 13:26:05
Aligha van igazán jelentékeny politikus, akiről nehezebb volna arcképet és áttekinthető pályaképet írni, mint Orbán Viktorról, akinek nemcsak élettörténete és két évtizedet átívelő politikai karrierje, de olykor napi megnyilvánulásai is olyan torlódása az ellentmondásoknak,…..
TTom 2012.11.21 12:35:10
Nemrég olvastam, felháborító!
Szörnyű!
Mi meg nem mernek egyesek engedni maguknak!

Ezt egy szombathelyi informatikus fiú küldte OV-nek a facebook oldalára, de nagyon hamar törölték.

"Szeva Viktorom!!!!!!!!

... Most olvasom, hogy kötelezõen le akarjátok cseréltetni a rendszámokat, mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a köcsög ellenzék, hogy ez megszorítás, meg hogy adó! A lófaszt! Kurva jól kitaláltátok! Figyelj! Ha gondolod, lenne még ötletem! Mert ugye manapság minden autóban van rádió! Mi következik ebbõl? ARTISJUS!

Ennyi, bazdmeg! Ha a kocsiban zenét hallgat, fizessen jogdíjat a köcsög! Hát nehogy már! Majd ingyen hallgatja, nem?! Aztán, arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha bevezetnétek a kötelezõ átfényezést! Narancssárgára, ofkórsz! Ebbõl is lehetne kaszálni! Nem? Szerintem fasza ötlet! Sõt!, ha elõtte még felemelnétek a festékek adóját 60%-ra, az még nagyobb kasza! Ezt figyeld: TANKOLÁSI DÍJ! Minden tankolásnál 300 ft (Elég? Lehet több is!) kötelezõen fizetendõ, úgy mint a telefonnál a kapcsolási díj! Mi kifogás lehetne ellene?? Nem adó! Vagy igen? NEM! Na és ugye, ha valakinek utasa van?? Személyszállítási hozzájárulás!!! Vagy kötelezõvé lehetne tenni a tetõcsomagtartót is! És lehetne egy olyat, hogy aki felrak a tetõcsomagtartóra egy fidesz transzparenst, az kedvezményt kap! Amilyen fillérbaszó népek ezek, minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni! Yee! Aztán még gondoltam olyanra is, hogy kötelezõ BKV bérlet! A vidékieknek is ám! Mert ne mondja nekem egy vidéki se, hogy nem járt még Pesten!? Akutyaúristenit! Hát már a kifogást keresi!! És hát sajnos egy adót is javasolnék, de meg lehetne azzal magyarázni, hogy jó-jó, adó, de ez az egy csak!! És ez az adó tudod mi lenne, Vitya? Istenem, ha kimondom, Gyurinak keresztbe fog folyni a könnye ettõl a hazafias ötlettõl, és a bánattól, hogy nem õ találta ki! Na? Van ötleted? Nincs? Szabad a gazda? JÁRDAADÓ baszdmeg!!! Mekkora ötlet, mááár?!! J Á R DA A D Ó ! Hát mutass egy embert, aki nem használja a járdát!? Ugyehogyugye! Faszom! Ez alól nincs kifogás! És ehhez lehetne kapcsolni egy kötelezõen kiváltandó - persze borsos áron - kártyát, amit mindenkinek kötelezõen kellene hordania, és ha a rendõrök (vagy egy külön erre a célra felállított járdaõrség!) meglátják, hogy valaki nem fizette be a járdaadót, de mégis járdázik, annak teljes vagyonelkobzás!!! Lesz itt rend! Na, Vitya! Most mennem kell, de ha kérdés van, hívjatok nyugodtan! Ha kicsit iszom, még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, ti is valami pszichotróp anyagot nyomtok! Viki-Viki! Nagy huncutok vagytok ám.. ;) Ölellek és kívánok sok erõt és kitartást!
P.S.: Édesanyádat üdvözlöm!!!!!! Sokat gondolok rá mostanában!!!"
"Próbálom én, unos és untalanDe egyszerre vagyok súlyos és súlytalanAhogy erőlködök, újra talpra állokAkkor is vagyok, ha semmit nem csinálokGyöngyöt szórok a disznók elé, adom a pofont a szarnakKalimpálok a semmi után, fejjel megyek a falnakPróbálom én unos és untalanDe…..
TTom 2012.11.07 21:24:42
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Kis rohadék tucc lenni! :)) De nagyon...
TTom 2012.11.07 21:26:39
@londonterminals:
A jobbik szimplán lefekszik a bolsikkal, ez nem kérdéses. Agyhalottaknál is eszmélnek apránként...
Szegedi Csanád politikai értelemben halott - jelentette ki egykori alelnökéről Lenhardt Balázs jobbikos képviselő a napokban. Így megy ez, ha az ember kizárólag turbó üzemmódban képes létezni. Csanci betyár turbómagyarból lett turbómagyarzsidó metamorfózisa láttán…..
TTom 2012.11.05 18:13:10
@Kijelölt Felelős:
Az még hagyján, de ezeknek sem lesz!
Pedig ha nem tévedek ebből szeretnének megélni...

Akkor gondolj bele és vezesd le, mit tenne erre a mondatra a Piktori médiacsürhe, Tonyóka, Lézer elvtárs, meg a többi képmutató faszkalap?
Egyfolytában ezt nyomatnák mindenhol, elemzéseket írnának, még úttörőnyakkendős képekkel is nyomulnának, a csapból is ez folyna, hányingerig feszítenék, ne adj isten a Jobbik tüntetne a Parlamentnél és felgyújtanák akár fél Pestet...
Bakker, elk.rtam, hisz ilyen volt már - igaz az "csak" abból eredt, hogy egy politikus azt merte mondani, hogy "...hazudtunk".
TTom 2012.11.05 18:14:18
@a szív fészkei:
Basszus... irigykedek... tud élni a nőci! :))
Nem kispályás! :D
Bizonyára mindenki hallott már Stephan Ozsvath felháborító magyarellenes gyűlöletbeszédéről, amelyet a nyugatnémet rádió sugárzott Észak-Rajna-Vesztfáliában. A német nyelvű sajtó – és ezt nem lehet elégszer és eléggé hangsúlyozni – túlnyomórészt a '68-as…..
TTom 2012.10.30 21:53:26
Íme! A mocskos komcsik most sem nyughatnak és rágalmaik áradatát zúdítják a NÉP kormányára, természetesen alaptalanul és aljas módon!

"Fővárosi kerületi polgármesterként, a helyi közösségek képviselőiként nem értjük mit kellene ünnepelnünk az önkormányzatok törvényesített kifosztásán? Mit kellene ünnepelnünk azon, hogy kormány döntésének következtében a közigazgatás drágább és átláthatatlanabb lesz a kerületben élőknek?
Nem értjük, mert úgy véljük, hogy a parlament által a járások kialakításáról szóló jogszabály nem másról szól, mint a kormány hatalom koncentrációjának újabb állomásáról. Mit kellene ünnepelnünk azon, hogy az eddig az önkormányzatokhoz delegált államigazgatási feladatokat egy új hivatalba szervezzék, melyeket nem a helyi közösségek által választott vezetők, hanem kinevezett, a kormányhoz hű pártkatonák irányítanak majd?
Az új járási, kerületi körzeti hivatalok felállításán nincs mit ünnepelnünk, mert az végső soron arról szól, hogy a kormány miként fog még több adóforintot elkölteni felesleges államigazgatási szervekre, felesleges hivatalokra.
Miért jó ez a helyben élőknek, mit ünnepeljenek ezen a fővárosiak? Nemcsak a választói kontrollt vesztik el, de az új hivatalok felállítása komoly terhet jelent az adófizetőknek. Országszerte majd 200 új hivatal áll fel január elsejétől. Jól fizetett hivatalvezetőkkel, gazdasági igazgatókkal, titkárnőkkel, hivatalnokokkal. Budapesten 23 új körzeti hivatal jön létre, melyek döntő többségében ugyan azokat a feladatokat veszik át, melyeket eddig a polgármesteri hivatalok végeztek.
Az új államigazgatási szint felállításához a kormány komoly forrásokat von el a kerületektől, végső soron a helyben élőktől. Jelentősen többet, mint amennyi feladatot ellátnak a járási, kerületi körzeti hivatalok. Már most látható, hogy több köztisztviselőt kell az Orbán-kormánynak a járásokhoz, többet visznek el az önkormányzatoktól, mint amennyire szükség van. A kerületi körzeti hivatalok még fel sem álltak, de már most súlyos tízmilliókat költenek a kerületiek pénzéből arra, hogy az új és felesleges hivataloknak legyen épülete, irodabútora, számítógépe, a hivatalvezetőnek légkondicionált irodája és személygépkocsija.
A 23 kerületi körzeti hivatal felállítása a helyben élőknek nem teszi hatékonyabbá az ügyintézést, csak drágábbá és átláthatatlanná a közigazgatást.
Mit kell ezen ünnepelnie egy választott vezetőnek, mit kell ezen ünnepelnie a kerületekben élő adófizetőknek? Éppen ezért mi fővárosi polgármesterek nem írjuk alá ünnepélyes keretek között a megállapodást és ezúton tiltakozunk a kormány döntése ellen, mellyel kifosztja és megalázza az önkormányzatokat, a helyi közösségeket.
Tiltakozunk azért is, hogy mindezt az Orbán-kormány megbízottja ünnepnek tekinti és megalázó ceremóniára kényszeríti a helyben élők által választott vezetőket.
Budapest, 2012. október 30.”
TTom 2012.10.30 22:17:19
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]:
Nem érted Te a Nemzeti Elkötelezett Érzületet!
Csak a mocskos libsibolsi média hazugságait visszhangozzátok!
Bezzeg Stefánia kisasszony, Ő egy igaz ízig vérig ÚRINŐ!

Gondolom a nyugdíjas kor hozhatta meg eme rengeteg bölcseletet, amit kitermelt magából és aminek ezen blogban biztosítanak kitörési lehetőséget számára!
A német nyelv alapvető és professzionális ismeretében bizton bírálja a német lakájmédiát hazugságaiért és komcsi talpnyaló magatartásáért!
Ez világos kell hogy legyen mindenki számára.