Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jtb

1 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dal második középdöntője is papírforma szerint zajlott. Másik nagy közönség-kedvenc híján Freddie-nek nem akadt ellenfél, így a zsűri és maga a műsor is teljes erővel nyomta előre. Olyannyira, hogy már-már pofátlan hype-nak tűnhetett, amint Tatár Csilla "nem tudja túlkiabálni" a vezérlőből…..
jtb 2016.02.21 17:25:37
@Tusán: Nem is tudom, az egyik azeri a másik török előadó volt, szerintem ebben inkább ez játszott közre. :) (habár a győzelem tényleg eléggé túlzás volt és az egyetlen amit a mai napig nem értek ebben a században). De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy naná, hogy a dalok versenyéről van szó, de a vizuálok és az elő megjelenés van hogy többet segít mint a dal maga. Ezért nem lehet soha tisztán a dalok versenye sem a Dal sem pedig az Eurovízió, csak akkor ha rádióban játszanák, de mivel 2016 van ezért ez nonszensz. Illetve az is lényeg, hogy az elmúlt 5 év talán legerősebb Dal döntője jött össze, ami a széria átlagminőségét kompenzálja.
A Dal 2016 harmadik elődöntőjéből esett ki Gájer Bálint, akinek így nem sikerül kijutni az Eurovízióra. A Facebookon már el is mondta a véleményét a műsorról és a tehetségkutatókról, amelyekre szükséges rosszként tekint, és szerinte nem ez a legjobb dolog egy énekes életében. "Sajnos…..
Azt ugye mindenki sejtette, hogy amint a férje, Vajna András (korábban: Andy Vajna) állami kölcsönből és némi OTP-s hitellel megtámogatva megveszi a TV2-t, a feleségének menten jut majd szerep a tévénél, de azt nem gondoltuk volna, csak egy mezei időjárásjelentést bízna rá az ura, hát annyi műsor…..
Kapott mindenki, a HFPA-tól a közvetítő NBC-n át a tanszneműekig. Gervais úgy vállalta el a műsort, hogy azt mond, amit akar, és nem tett lakatot a szájára - az elmúlt három évben Amy Poehler és Tina Fey műsorvezetése alatt igencsak elszokott Hollywood attól, hogy valaki az Aranyglóbuszt anális…..
Svédország nyerte az idei Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, így a hihetetlenül jóképű Mans Zelmerlöw-nek három év után újra sikerült hazavinnie a versenyt. Svédország Loreen "Euphoria" című slágerével nyert 2012-ben, így 2013-ban Malmőbe költözött a fesztivál. Most…..
jtb 2015.05.25 16:35:51
@maxval bircaman szerkesztő: Van munkahelyed, vagy tanulsz valahol ? Légy szíves, küldj elérhetőséget ha igen, mert úgy látom, annyi időd van, mint a tenger.

A német 0 pont kriminális. Az észt és a belga voltak nálam a favoritok, de végre kb. egy évtized után megint izgalmas volt a szavazás.
Május 31-én osztják ki az amerikai kritikusi díjakat, ezúttal nem a TCA, hanem Critics’ Choice néven, de ki érdekel, hogy hívják, ugye. A legtöbb jelölést az HBO kapta, 27-et, az FX 16-al a második. A CW-t a Jane the Virginnek köszönhetően szórták meg. Ha a sorozatokat nézzük,…..
A Comedy Central ugyanis előkapta a színésznő 2006-os, Christine kalandjai (The New Adventures of Old Christine) című sorozatát, és ma délután fél hatos kezdettel naponta ad belőle egy-egy epizódot, hogy a délután otthon punnyadóknak is jusson valami. És akkor coming out: egy…..
Amikor tavalyelőtt szólt, hogy a negyedik, Freak Show alcímű évad lesz az utolsó, amit bevállal, mindenki úgy volt vele, hogy persze majd meggondolja magát, nem kell beszarni. Aztán amikor elkezdték az ötödik évad (Hotel) szereposztását, és csak nem szóltak, hogy “…ja, és…..
Végéhez ért a köztévé saját zenei műsora, ahol eldőlt, hogy ki képviselheti Magyarországot az idén Ausztriában megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. A nyolc versenyzőből először Ív, Wolf Kati, Gájer Bálint és a Passed (utóbbi kettő pont nélkül) esett ki a zsűrinek…..
Az HBO mögött második számú előfizetéses kábelcsatorna tavasza elég soványkának tűnik, de legalább van benne egy olyan sorozat, ami minket is érdekel. Leköszön a Jackie nővér, jön a Happyish, nagyjából ennyi. A Happyish április 26-án este mutatkozik be, műfaját tekintve…..
A köztévés dalverseny első blikkre pontosan olyan, mint egy kereskedelmi tévés tehetségkutató. Pont úgy néz ki, mint az X-Faktor (nem csoda, ugyanaz a főrendezője), vérprofi az egész produkció, minden takkra megy, nincsenek benne bakik, belógó mikrofonok, hanghiba is csak kevés…..
Túl vagyunk a Nemzeti Dalverseny Első Nemzeti Középdöntőjén, és jó eséllyel már az a szerzemény is megvan, ami majd minket képvisel az Eurovíziós dalversenyen: Csemer Bogi menetelős koreográfiával súlyosbított Fontos Üzenetét a döntőben sem igen fogja lenyomni senki. Hogy…..
A fenti előzetes láttán szerintem épeszű ember nem fizetne pénzt az Unbreakable Kimmy Schmidt című sorozatért, de a Netflixnek úgy látszik megért pár milliót, mert hamarosan be is mutatják. A sztori szerint egy világvége-szektát lefülelnek, és így kiszabadul a föld alól egy…..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
jtb 2015.01.25 10:11:55
@belga6: A svédek nemzeti kiválasztójában például évtizedek óta nem mehet a vokál élőben, mindig gépről szól a, csak az énekes hangja mehet élőben, ezért véreznek el a dalaik, kivéve például Loreen-t aki majdnemhogy vokál nélkül játszott és majdnem rekordot is döntött pontokban. Lényeg a lényeg, hazai kiválasztóknál játszhatnak saját szabályokkal a TV-k, de a kinti versenyre az ottani szabályokat kell figyelembe venni (amiért viszont érthetetlen ez a 10 emberre bővítés, főleg hogy 1) kinn max. 6an lehetnek 2) eddig minden évben itthon is a 6-os szabály érvényesült.)
Vasárnap este osztják ki az Aranyglóbusz-díjakat, a HFPA, azaz a Hollywoodban dolgozó külföldi sajtómunkások gittegyletének rendes éves kitüntetéseit. A gálát simán hívhatjuk a szegény ember Oscarjának is, értéke megkérdőjelezhető, hiszen az odaítélő grémium sokszor…..
jtb 2015.01.11 23:41:20
Ugyanaz a szent őrült csinálta, aki a Jóbarátokból is kivágta a poénokat.   ..
Lucy Lawless, a Xéna tévésorozat nyekergő hadiasszonya is feltűnik majd az Agents of Shield következő évadában, írja az Entertainment Weekly. Ennél többet egyelőre nem tudni, de ismerve a színésznő aktív testmozgást igénylő karrierjét (Xéna mellett például a Spartacus), mi…..