Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OliviaR

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
OliviaR 2012.10.30 15:51:40
Kedves Szerző!

Az IQ-d nem lehet több a cipőméretemnél, az tuti, pedig én kis lábon élek. És ezen megállapítást nemcsak a helyesírásodból vontam le,vagy a bicskanyitogató stílusodból, hanem abból a mérhetetlen butaságból, ami egész írásból lejön.

"..ott teszek alá állítólagos hazámnak a távolból is, ahol csak tudok. Rossz hírét keltem, hazaköpködök, az otthonmaradottak életét facebookos és egyéb internetes szennyezéssel próbálom megkeseríteni."
- Ezért konkrétan szégyelld magad, gusztustalan féreg vagy és csak sajnálni tudom az országot, amelynek levegőjét rontod. Soha ne feledd, hogy ha rosszat kívánsz másnak, az mindig visszaüt rád! Nem kívánom Neked, hogy így legyen, de sajnos így lesz. Az, hogy érzelmi/értelmi stb. frigid vagy, az nem ám az itthon maradt pár millió ember hibája, csak szólok. Nem tudom, miért érzed jól magad, ha fikázhatsz mást, ezért is csak sajnálni tudlak, rossz lehet ilyen sötét, gennyes, velejéig gonosz lelkivilággal élni. És pontosan emiatt bármennyi pénzed is lesz, akkor is ugyanolyan szegény leszel mint most. Tényleg csak sajnálni tudlak, és őszintén javaslom, hogy fordulj orvoshoz.

"Otthon nehezebb lett volna a gyermekeimet nem magyarnak nevelni."

- Az biztos! Meg az is biztos, hogy a kölyköd is olyan szűk látókörűnek neveled amilyen Te vagy, és elveszed Tőle annak a lehetőségét, hogy megismerje honnan jött, esetleg befogadja a magyar kultúrát, irodalmat, történelmet, művészetet. Szerintem ezzel meglopod a saját gyereked, szóval szégyelld magad (ismét)!

"majd ha az otthonmaradt túszok kikaparják nekem a gesztenyét, persze rögtön visszaülök a jóba"

- Na ne már! Te aki így rühelled ezt az országot? Hát soha nem lennél itt boldog! Ez az ország mocskos szar, nem ezt ecsetelted eddig?! Vagy ha jólét lesz itthon, az mindjárt más? Szerinted a pénz "megtisztítja" ezt a szörnyű országot? Isten őrizz, hogy visszagyere!! Eszedbe ne jusson!!

mit freundlichen Grüßen,
32 éves karcsú lány
(Ezt a molett házaspár befejezést nem is értem. Miért is volt fontos? Na, mindegy én alkalmazkodtam)