Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fire & Water (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Fire & Water (törölt) 2013.01.26 23:05:19
@szempontpuska: Hmmm. :)

(Akkor most már csak a személyes problémáim maradtak: húsz éve ezen a környéken lakom, eddig azt hittem jól tudok tájékozódni,- valahogy nem akar összeállni a fotó valóságával a tapasztalat... egy világ omlott most össze bennem.)
"...a cigánygyűlölet meg az antiszemitizmus nem Fidesz-probléma, nem magyarországi probléma, bár a magyar államnak az idevágó érdemei letagadhatatlanok. Ez az egész kései kapitalizmusnak a problémája, amelyet egy szegény, apró ország kormányának az egyébként célszerű…..
Talán páran még emlékeznek rá, hogy bukkantam egy virágárusnál 100 forintért egy 30-as évekbeli kiadványhoz:Az Új Idők IllemkódexeIlse Meister könyvének felhasználásával és az Úk Idôk munkatársainak közreműködésével szerkesztettea Szerkesztői Üzenetek…..
Mit lehet mondani egy olyan előadásról, amely korabeli jegyzőkönyvek és levelek felolvasásából, felmondásából, eljátszásából áll? Egy olyan darabról, amely 1974 és 1982 között keletkezett, levéltári és szigorúan bizalmas dokumentumokra épül?Hogy nem túl érdekes. Az…..
Fire & Water (törölt) 2013.01.07 11:38:14
@de1: Hibák? Mikre gondol?
(A hibák listája nélkül ez szimpla vádaskodás!)
Fire & Water (törölt) 2013.01.07 19:05:15
@de1:
Kérem, fogadja el bocsánatkérésemet!
"...azzal mégsem tömhetem a derék orosz alattvaló fejét, hogy a zsidók a Messiást várják, ez sem a muzsikot, sem a földesurat nem érdekli. Várni várhatják, de akkor ezt úgy kell beadni nekik, hogy a zsebükbe vágjon.    – És miért éppen a zsidókat veszi…..
      Magyarországon egyre többet beszélnek az elitváltásról. Október harmincegyedikén lesz is egy beszélgetés a témáról Csigó Péter, Lakner Zoltán és Szigetvári Viktor közreműködésével.         Franciaország nemrég szocialista…..
Fire & Water (törölt) 2012.10.30 00:15:13
@piglet is shine:

Telitalálat a két utolsó mondat!

Köszönetként a napokban olvasott miniesszéket küldöm. Hofi mottójával.
sites.google.com/site/almasimiklos/esszek/mikls-almsi/bunkomozaik