Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezsoezso

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az összeesküvés-elméleteket imádók mindenféle rejtett csapatutasítást véltek felfedezni a 2011-es évadzáró Brazil Nagydíjon a Vettellel történt sebességváltógondok mögött. A valóság azonban ettől sokkal egyszerűbb... Köszönjük unlap..
ezsoezso 2011.11.29 18:45:39
@chipanddale74: Viszont DVB-T tuneres LCD TV-n jó lesz nézni, mert valószínűleg HD-ban fogják nyomni.
Követeljük, hogy az idióta Palikot szerződtessék le.
Legalább rajta lehetett röhögni...
Mandiner blog Itt az idő? 2011.11.28 08:01:00
  Tavaly azzal zártam az évet, hogy „Egyelőre még mindig bízom abban, hogy az NGM-ben / NFM-ben tudják, mit csinálnak, és jövőre nagyot homorítanak”. Nagyot homorítottak, ez kétségtelen. Nem titok, hogy fideszes (lásd még: rohadt fideszes) vagyok, ráadásul azok…..
ezsoezso 2011.11.28 19:50:29
@kvasztics47: Ez igaz. mégis 2/3-os ttöbbségük van, hiogy ba...ák meg!
Ezúttal is köszönöm a 2,7 millió agymosott fideszfannak, hogy ezt a mocskos, arrogáns, buta csürhét a nyakunkba ültették.
ezsoezso 2011.11.28 19:58:49
@kíváncsivagyok: Bár igazad lenne, de nem.
Megfelelően erős ellenzék hiányában, ha most vasárnap rendeznék a választásokat, akkor is a fidesz nyerne. Maximum nem ekkora aránnyal, de nagy többséggel.
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Szerintem bankszámla, hiszen ezzel a személyes fizetést segítő eszközzel könnyebben intézhetjük pénzügyeinket. A bankszámla vezetése a bankok egyik legalapvetőbb szolgáltatása és jelentős kényelmet biztosít. Manapság már nem nagyon lehet meglenni bankszámla nélkül:…..
ezsoezso 2010.11.10 14:28:28
@Artie: És egy átlagfizetés, 100-120ezer Ft, mikor kamatozik havi 500Ft-ot?
Rakjál be mondjuk 100.000Ft-ot egy bankszámlára és ne nyúlj hozzá. Meg fogsz lepődni, de -igaz hosszú évek alatt- elfogy.
November 7-én rendezi meg az MTV a 17-ik European Music Awards-ot, amelynek 'házigazdanője' a született feleség, Eva Longoria lesz. A kampány már el is indult, a szexy színésznő egy még szexybb fürdőruciban és kapucniban ontja a rímeket rap formájában, hogy ezzel is promotálja az…..
ezsoezso 2010.10.18 22:20:33
autózz! Ez sem egy aggódós taxis 2010.10.12 20:32:00
Elég húzós napot fogtam ki, úgyhogy csak most tudok nektek összeütni egy kis olvasnivalót, esti mese helyett jó lesz. Gabesz levele rövid, tömör, pont amennyit volt időm és energiám most elolvasni és megosztani veletek. Videóval lett volna ugyan az igazi, mert egyre inkább divatba…..
Vasárnap a Fidesz - az elnyert pozíciókat tekintve - akkora győzelmet fog aratni az önkormányzati választáson, amire nem csupán az 1990 utáni Magyarországon, de az 1945 utáni Nyugat-Európában sem nagyon találunk példát.  Nem lesz olyan eleme a választási rendszernek, ami ne…..
ezsoezso 2010.09.29 13:57:14
@tölgyes: "Én ezért támogatom a fideszt. Én nekik is adnék 12 évet, hogy megmutassák mire képesek.. ha hamar elkúrják akkor úgyis mennek a levesbe."

Egyszer már bizonyíthattak 4 évig, nem tették! Ha az ebbernek több élete volna, talán beleférne a 12 év, de sajnos csak egy van.
Olyanokra, akik az első 20 évben leszerepeltek biztosan nem szavaznék.
A Fidesz a mostani választásokat megnyerte és idáig az igéreteiből, szinte semmit nem tartott be.
Persze senki nem várja, hogy 4 hónap alatt csodát tegyenek, de ők, csak a hatalmuk bebetonozásával és az emberek agymosásával foglalkoznak. Vessétek össze, miit igértek "azonnalra" és mit tartottak be a fideszesek.
Gyakorlatilag semmit!
Ezeknek adtunk/adunk teljhatalmat?!

Én soha nem voltam jobboldali érzelmű, de most mégis a Jobbikra fogok szavazni, mert több baloldali értéket látok a jobbik programjában és cselekedeteiben, mint az Mszp, vagy a Fidesz programjában.
Ezen kívül a Jobbik az egyetlen meg viszonylag "tisztakezű párt".- Ha nem jól csinálják 4év múlva mehetnek a levesbe, de részemről egy lehetőséget megérdemelnek.
ezsoezso 2010.09.29 14:25:44
@kodó tamás: Úgy hiszem nem egyedül vagyok az országban, akik hasonlóképpen gondolkodnak.
Legalább is remélem...............
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
nosferato Oszi az interjú készítésekor kilenc blogban volt érdekelt szerzőként, de nem lenne meglepő, ha ezt a számot a megjelenés után rögtön frissíteni kellene. A Hétköznapi helyesírás, B-oldal, és a Bünti - Mit érdemel az, aki...? atyja végre bevallja; léteznek blog…..
Normális esetben egy repülőgépen szigorúan tilos dohányozni. Nem úgy Nicolas Sarkozynek, Franciaország elnökének, aki mostanában veszi át új magángépét. A francia államnak 235 millió dollárjába (51,2 milliárd Ft) kerülő gépen ugyanis spéci légszűrő rendszer van, így…..
Szeretnél kilométer alapon fizetni az autópályáért? Elsőre ésszerűnek tűnik, de hidd el: rohadt drága lenne. Vélemények az azonos című írásunkról...
ezsoezso 2010.06.10 00:42:00
@Kotit: Azért lehetne pozitív változás is.
Például, ha "úri kedvem" úgy tartja, hogy lemennék a Velenci tóhoz, mondjuk szombat délután, majd miután csobbantam egyet jönnék is haza, mert itthon vár a meló, akkor 3-4óráért MIÉRT FIZESSEK NÉGY NAPOT? Szerintem egynapos matricát simán lehetne és kellene is bevezetni.
Legalább harmincezer fontot, több mint tízmillió forintot ért az a kormány, amit a brazil kidobott autójából monacói balesete után. Az érkező Karun Chandhok ha akarta sem tudta volna kikerülni, átment rajta, sőt, magával is sodorta, nem valószínű, hogy a kocsi egyik…..
Ha valaki figyelte a Djuice indulása körüli nyilatkozatokat, már idejében elcsíphette, hogy a nagyot mondó imázsfilm hátterében sokkal kevésbé forradalmi lépések állnak, mint elsőre gondolnánk, de az Anders Jensen Telenor-vezérrel készült interjúról megint eszembe jutott: vajon…..
Egy csomó dologban a kínaiak a legjobbak a világon, de egy banánhéjon mindig elcsúsznak, és minden sikersztorijukba vegyül valami kellemetlen mellékíz. Mondok néhány példát. Kína nagyhatalom a sportban, de amikor nem ping-pongról van szó, biztosan felmerül, hogy az eredményt…..
ezsoezso 2010.04.23 21:06:51
@övön alul: "Öntudatot elvárni magyar állampolgároktól? Hol élsz Te?"

Ha nem is öntudat, de a józan ésszel való gondolkodás is távol áll a magyarok többségétől. Sajnos igazad van.
ezsoezso 2010.04.23 21:19:43
@szagergo: Azért Te sem vagy egyszerű.
Nem is a ruhára fújt HAMIS parfűmtől leszel rákos, hanem az olcsó mosóportól.
Számos példa volt már arra, hogy sok kínai terméknek egészségkárosító hatása van.
A másik dolog a tartósság. Ha veszel egy kínai pólót, vagy zoknit, az szétmegy pár mosás után. Ha veszel egy normálisat, akkor az tartós lesz és hiába kerül 3x annyiba, ha 10x tovább tart. Tehát a drágább az olcsó.
Előbb-utóbb rájössz.
A tragédiát követő magyar reakciók ismét megmutatták, hogy a közös érzelmi bázis igenis létezik. Ennek segítségével mindig ki tudtunk jutni a kapcsolati hullámvölgyekből. Így lesz ez most is.   Újabb írásunk a lengyel tragédiáról: A lengyel egy igazi nemzet Ma…..
f1 Schumacher rámordult Alonsóra 2010.03.27 13:26:00
Megvan a hétszeres bajnok első visszatérés utáni összezördülése. Schumacher szerint a spanyol feltartotta utolsó gyors körén, ezért sem tudott előrébb végezni a hetedik rajthelynél. Az időmérő után Alonso még az autójában ült, amikor a német odaguggolt hozzá, és számon…..
ezsoezso 2010.03.27 18:35:16
@106 Gti: Azaz "öregember" még 80 évesen is
5x olyan jól fog vezetni, mint te valaha is fogsz.
Checkpoint Charlie Lopják a közt 2009.11.24 11:46:00
A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést…..
Mandiner blog A Reakció 1989-e 2009.10.23 07:01:00
  A Reakció szerkesztősége személyes visszaemlékezésekkel tiszteleg a köztársaság kikiáltásának huszadik évfordulója előtt. Ebből kiderül, hogy az életkori sajátosságoknak megfelelően ki ellenálló performanszokkal, ki italozással, ki kislányok harapdálásával…..
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
Ma Freya észrevételeit olvashatjátok a tömeges elbocsátásokról. Erynnis remélem hamarosan előkerül, addig is Dzsúsz. Sziasztok Csatoltan megtaláljátok levelem. Kérlek publikáljátok a blogon, ha időtök teheti. Köszönöm, jó pihenést. Kedves üdvözlettel,…..