Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Posztneoluddita

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszteri kinevezésével végérvényesen új külpolitikai stratégiája lett hazánknak. A korábbi nyugatos, euroatlanti fókuszt ugyanis az új miniszterrel és a minden jel szerint jelentősen átalakuló apparátussal felváltotta egy keleties,…..
Posztneoluddita 2014.10.02 19:52:57
@Judy Epokit: Teljesen egyetértek a hozzászólással. Hogy most mire lenne szükség a magyar diplomácia világában, azt lásd például

hvg.hu/itthon/20141001_Ader_gaz_Ukrajna_import_EU

(azok számára persze, akik hisznek a hvg.hu-nak). Aztán ebben a témában volna itt még egy veretes példa

444.hu/2014/09/24/szijjarto-miniszteriuma-szerint-nincs-tenybeli-alapjuk-obama-megjegyzeseinek/

hát, ez a hazai közönségnek elmegy, de mi lesz a külföldiekkel?
Posztneoluddita 2014.10.03 14:18:33
@Posztneoluddita: update

US diplomat lashes out at Hungary's Orban - euobserver.com/foreign/125881
Az egyes nyugdíjrendszerek között jelentős különbségek akadnak, félő ugyanakkor, hogy ha a demográfiai folyamatok fenntarthatatlanok, akkor teljesen mindegy, hogy az adott ország a különböző rendszerek közül melyiket választja.Az elmúlt években a nyugdíjrendszerek átalakítása…..
Posztneoluddita 2013.10.27 21:25:47
@agentT: nyugalom. Senki nem mondta, hogy mennyi bevándorló jöjjön, és azt sem, hogy honnan, azt sem, hogy milyen feltételekkel; sőt még azt sem, hogy mindenáron kellenek. Az elvi lehetőség megvan, de persze más az elmélet és más a gyakorlat.
Az a diskurzus, amit itt folyik, nem támaszkodik számokra, hanem csak érzésekre; a keretei csaponganak (ezt karikírozta amúgy észrevétel), a papír mindent elvisel. Ez stílus behatárolja hasznosságát is, a poszt bevezetése pedig félrevezető, bár valós problémát feszeget.
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..