Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ököruszály

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves nevükben egyelőre még fiatal és demokraták! Drága , és egyre drágább keresztény testvéreim! Ha volt valami az elmúlt huszonötév „jobboldali” önellenható ostobaságai közül, ami tartósan is visszavágott, kamatos kamatjával, az a kultúrkampf. "jóakaratú…..
Ököruszály 2013.02.19 11:39:03
@magyar-magyar szótár:
Nem azt írtam, hogy _jól_ kommunikálnak. Bazári hókuszpókusz.
A bosszantó, hogy tenni is tudtak volna.
Ököruszály 2013.02.19 09:43:00
@magyar-magyar szótár:
Maga sem tud semmit az én májamról, de még az agyvérzsíromról sem.
Igenis magának üzennek, csak magának nem elég fineszes az üzenet. Maga elegánsabban és rafináltabban csinálná. Azt nem veszi észre, hogy ők csak és kizárólag kommunikálnak, a tevékenységüket pedig ennek rendelik alá. Nem magát és az országot védik, hanem saját szemétdombot próbálnak gründolni, ahová bezárkózhatnak, megfeledkezve a nagyvilágról.
Maga látja, de ők nem, hogy nem győzhetnek.
Most, hogy sokakban fölmerül a kérdés, miért kellett a "FIDESZ"-nek "széjjelbaszni az iskolákat" [eufemizálván ezt a töketlenkedést államosításnak szokták elhazudni, mert ez amúgy is bevett hívószó a jujgattatásban], azt hiszem, időszerű tisztázni a széjjelbaszás és az…..
Ököruszály 2013.01.25 07:15:24
@Frick László Emlékzenekar: Ha engem kérdez, egy párt inkább ne is kerüljön semmibe.
De megint csak handabandázik, jön a leisztingerizáció, a sakkos példa, a baógárrmesterezés, a zseniál Ferenc meg a többi, huszonhatszor elpuffantott, amúgy egyedi kép, de a reálfolyamatok, a politikán túli világ mintha nem is létezne.
Szép dolog, hogy maga lenne inkább álkócos rossztanuló, mint "olyanalyanyoooszbisztossannemmlópik", csak közben a vigéckedéssel agyonvágják a kilábalás lehetőségét is.
És ezt nem akarja maga látni, mert finom a belének a kuruckodás. Magát kifizették egy gyurcsányahibással és azóta is azt döföli, pedig az ütések már máshonnan jönnek.
Hát a gyerekasztalnál nem csak a matek magas még, ha az algebra is föladja a leckét. Máma a pornófilmsorozat 2. epizódját szerettem volna megírni, de az élet sokkal pornográfabb. Jó, akkor azt szerettem volna megmutatni, hogyan fojtanák a gyerekasztalnál  Orbánt a saját…..
Ököruszály 2012.11.08 12:00:53
@magyar-magyar szótár: Több eset lehetséges. 1. A köztudottan Bajnai/Gyurcsány/CIA markában tartott tömegmédia kevésbé szemfüles, mint a bitót ácsoló Gordont lencsevégre kapó rosszoldal. 2. Orbánék ügyesen beosztották a fizetésüket, kockáról kockára építkeztek, ezért lettek milliomosok 22 év megfeszített politizálással, munkaviszony nélkül. 3. Orbánék mégsem olyan oktondiak és a zéerté lapjait gondosan takarják ügyészséggel, elszelelő Kayákkal, titkosítással, cégre szabott közbeszerzésekkel. 4...5...6... Mi hát az igazság?
Ököruszály 2012.11.08 12:45:30
@magyar-magyar szótár: Ön nyugodtan lehülyézhet engem, de ettől az Ön világmegfejtése még nem lesz egyetemes bölcsesség.
Az, hogy a papíron Kaya van, Kaya meg azt állítja, hogy ő ugyan aztán soha, na, ez mit jelent?
Ököruszály 2012.11.08 18:10:17
@magyar-magyar szótár: Elég merész feltételezés ez a zseniálosozás. Ön szerint Gyurcsány szándékosan lett a legnépszerűtlenebb politikus?
Bajnaiék zsenialitása, hogy a Fidesz kétharmada elillant két év alatt?
A "jóoldal" miatt hiányzik a józan belátás a kormányból? Ők kényszerítették ki ezt a felfordulást, ezt a minden területen változtatásokat erőszakoló, a nyócév baromságaiba belefásuló embereket is felháborító eszetlenkedést?
2010-ben már alig volt csődhelyzet és ha Matolcsy most 700 mrd megszorításra képes volt, akkor semmibe nem tartott volna a ciklus elején meglépni ezeket és a kialakuló fiskális mozgástér lehetőséget adott volna a kiadási oldalt érintő újjászervezésekre is. Globális válságban pedig szokatlanokat húzni csak akkor érdemes, ha bírjuk a külföld (akár a CIA) jóindulatát és bizalmát.
Azt meg, hogy ki mennyit lop vagy lopott, egyikünk sem tudja pontosan, ez felesleges vita.
magyar-magyar szótár picsaregény 2012.10.29 05:33:46
 A megjelenésekor köpködtem, fikáztam Rácz Zsuzsa [Állítsátok meg]Terézanyuját, aztán egy nyaraláson kénytelenségből nekiültem... nem a kőjárócipőket vagy a borotválkozókészségemet hagytam otthon, hanem az előkészített olvasnivalókat… és behabzsoltam. Pompás…..
Ököruszály 2012.10.29 08:51:24
@magyar-magyar szótár:

Fura, hogy ezt mondja. Tehát Ön szerint a könyvvásárlók túlnyomó része gyalogpicsa?

"Minden picsaergényt jóformán értékessel is ki lehetne ugyanis váltani."

Elárulná azokat az objektív szempontokat, amelyek mentén mérlegelni lehet, hogy egy bizonyos könyv értékes-e? Vajon ugyanaz az értékes Önnek és egy kevésbé kiművelt, egyszerűbb léleknek?
Ököruszály 2012.10.29 14:08:47
@magyar-magyar szótár:

Nem igazán sportszerű mondjuk Fejőst Hellerrel összevetni. De még Vámost sem, pedig őt kedvelem. Egyáltalán, a kortárs irodalom szerzeményeiről honnan lehet tudni, hogy időtállóak-e? Könnyű most az elmúlt évtizedek-évszázadok terméséből remekműveket sorolni, de biztosan voltak akkor is Grecsók meg Ráczok, akikre már senki nem emlékezik.
Liptay Klaudia, Schobert Norbert és a Viszkis "írásai" pedig 50 év múlva elképzelhető, hogy érdekes korlenyomatok lesznek.