Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yves larock

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken a Google Android üzletfejlesztésért felelős igazgatója, John Lagerling a New York Timesnak kerek perec kijelentette, amit már a Motorola akvizíciója után is pedzegettem: a Google-nek esze ágában sincs beolvasztani a Motorolát, és egy kézbe vonni az androidos hardver és…..
yves larock 2012.11.04 17:24:36
@nemorino: hmmm...

ezek szerint ennek is tobbfele verzioja van...

nonstopmobil.hu/retromania-8211-a-mobiltelefon-tortenete-20071120.html
yves larock 2012.11.04 17:29:22
@yves larock:
4szoba.hu/cikk/tech/1884-mobilhistoria-lendkerekestol-az-erintokepernyoig#

"Elsők

1983-ban, amikor bejelenti visszavonulását Björn Borg teniszező, hazánkban megíródik az István a király rockopera, Ronald Reagan a gonosz birodalmának nevezi a Szovjetuniót és az ARPNET áttér az internetprotokoll használatára, mellyel létrejön az internet, a Motorola piacra dobja az első mobiltelefont. A DynaTAC 8000X készülék fogyasztói ára 3995 dollár volt, és a Motorola cég 100 millió dollárt és 15 évet áldozott a termék fejlesztésére. A beszélgetési idő 30 perc, a készenlét pedig 10 óra volt egy feltöltéssel. Mégis többezres várólistája volt ennek az egy árucikknek."

"... habár az Ericsson fejlesztései már jóval előbbre mutattak ezen a téren. Az ő nevükhöz fűződött a legelső európai fejlesztésű rádiótelefon is, az 1989-es Ericsson Hotline Combi 433."
November 1-ről 2-re virradó éjszaka a TV székház előtti demonstrációt erőszakkal felszámolta a biztonsági szolgálat. A két ott lévőt kirángatták, a dolgaikat felforgatták, összetörték. A rendőrség csak nézte. Ez a kiváló időzítésű, sunyi eset újabb bizonyítéka az…..
yves larock 2012.11.02 18:33:20
@NYJetsTD: jaja,te ugy szulettel,hogy a szuloszaban regeltel...
mamad mese helyett ballibbant tortenetek olvasott a patas zorbanrol es a hos cuccalista jomunkasemberekrol valamint libbant tarsaikrol...
csupa csupa sikersztorit,amibe veletlenul sem volt zsurki vodkagyar,siksagon epulo alagut,huszoneves metroberuhazas,csak es kizarolag szolobanyak,ugye...

amugy go pats kiscsibe...
yves larock 2012.11.02 18:30:30
@kerek négyszög: jaja,europai szintu demokracia volt gyurcsanyiek tomegbelovetese,peldaul...
most meg tombol a ...izmus...
es meg a fideszesek az agymosott zombik...
pafffffffffffff...
Fotó: Ganz Hajógyár (Fortepan) Hajógyár, vasúti raktárak, Skála és lóverseny-pálya. Budapesten a kilencvenes évek végétől gombamód szaporodnak a bevásárlóközpontok, aktuálisan közel 30 pláza működik ilyen-olyan népszerűséggel. Minek a helyére épültek? Budapest…..
Ezt a sajtóközleményt kaptuk a Tv2-től: Rutinos tévésekkel és sztárszínészekkel erősíti műsorvezető csapatát a SuperTv2. A Tv2 Csoport november 2-án induló csatornájának magazinműsora, a SuperMokka műsorvezetője lesz Kovács Patrícia és Fenyő Iván, Lang Györgyi és…..
Sokszor szidjuk itt a Budapest Butikon a női ruhák kínálatát. Pedig a férfiak vannak csak igazán nehéz helyzetben, ha mondjuk nem kritikán aluli minőségű, sárkányos-koponyás-feliratos pólókban és seggkilógatós, tapadós nadrágokban akarnak járni. Shitgun nevű kommentelőnk…..
yves larock 2012.10.29 13:37:58
@d'oh: jelentkeztem torzsvasarlonak...
:)
yves larock 2012.10.29 16:27:17
@olimpiam: casualbp.hu
kiraly u.

(bocs,nem reklam...)
(ha barkit sert,torolheto...)
yves larock 2012.10.29 16:30:26
@olimpiam: duna plaza,kossuth lajos u,ferenc krt,obuda...hirtelenjeben...
Tünde rájött, hogy mégsem szeretné az ajándék 90 perc beszélgetési időt plusz 2 év hűségért cserébe. Merthogy megnézte online, hogy csak hálózaton belül beszélhető le. A Vodafone ügynöke persze erről az apróságról elfelejtette tájékoztatni: Már jó pár éve Vodafone…..
Sajnálatos módon ismét nyilvánosságot kapott egy elszigetelt eset, ahol egy fiatal srác - talán roma, talán nem - mobiltelefont zsákmányol a budapesti metrón. Sokan rögtön igazoltnak látják, hogy mindenféle ocsmány, a történelem szemétdombjára került szólamot…..
Jobbikos maradt Tiszavasvári A dunaföldvári és a soproni, földcsuszamlásszerű győzelmek után - melyeket a Fidesz Sztalingrádjainak is nevezhetnők - alaposan feladta a leckét a demokratikus ellenzék a populista, demagóg, rasszista jobboldalnak. Jelentjük, a győzelmet még egyelőre…..
yves larock 2012.10.29 07:29:45
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
yves larock 2012.10.29 07:23:25
@tede: megha legalabb lenne annyi ertelmes balliba kommentelo...
de sajnos csak par tucatra futja,azok nyomjak itt(is...)tobb nevvel...
ez van...