Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makkoscipo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos, mostanában nagyon is divatos szó a nyelvtannáci: ezzel visszaélve persze néhány, stílusára, nyelvhasználatára, helyesírására következetesen igénytelen nethasználó is felbátorodott, ezt egyfajta önigazolásként felfogva. Magát a "náci" megnevezést…..
Sokan nem tudják, de Härtlein Károly, azaz nekünk csak Karcsi, hallgatóinak Magic, alapvetően autós ember. Anno az átkosban adagolókkal is foglalkozott, ezért talán nem is meglepő vonzalma a szívódízelek iránt. Igaz, autóparkja csak a legnagyobb jóindulattal nevezhető…..
makkoscipo 2013.10.26 10:54:13
Nem kívánok vitát gerjeszteni. De, ahol forgatták a harckocsi emelést, ott ezek a járművek találhatóak:

tankberles.hu/e107_plugins/content/content.php?content.19

A járgányok, nem eredetiek, a legtöbb 5mm vastag acéllemezből készített replika. PL. a tornyok nem forgathatóak, a lövegcső pedig egyszerű acélcső. Amikor meg a tank (élőben láttam) akkorékat hajlik, hogy csak na...

Azoknak akik a fényképek alapján próbálják kitalálni a járgány tipusát, nincs könnyű dolguk. Pl. van egy tigris kinézetű harckocsi t55 alapra épített tigris...

Aki nem hiszi járjon utána, csak Tapolcáig kell elmenni!
makkoscipo 2013.10.26 11:43:05
@ommm: Nem neked írtam, amit írtam...

De vannak Magyarországon törvények, amelyek ezekkel a járművekkel foglalkoznak. Ezeken a védelem, a lemezek vastagsága korlátozott (5mm). Azok akik ki akarták találni a képek alapján, hogy mit látnak, azok kedvéért írtam.

tankberles.hu/kepek/berelheto/T-59.jpg

Ennek a tornya nem forgatható, és a csöve is csak replika.

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/55/T-59_MBT_pic-006.JPG

Ez egy igazi...

A Szerintem kettőnk közül én voltam többet azon a telephelyen, a stáb csak egy napig volt ott.

Minden hátsó szándék nélül mondom, jó a film, és amit csinálsz az is jó!
Az kérem úgy volt, hogy egy szép napon felhívtak, hogy esetleg nem akarnék-e részt venni egy fizikai jelenségekkel foglalkozó műsorban. Én és a fizika? Nem mondom, annak idején a kémia- és matematika után a harmadik helyet foglalta el a legellógottabb óráim és előadásaim…..
makkoscipo 2013.10.04 19:44:58
@phaidros: Szerintem Karcsit kérdezzétek meg, hogy miért állítja azt amit állít!

Eddig ilyen kérés elől soha sem tért ki.

Szerintem a válaszából ki fog derülni, hogy mit mondott pontosan és miért...
Vágó István az interneten is nézhető FIX HD televízióban indított új műsort, "Szkeptikus vagyok..." címmel. A minden hétfőn új epizóddal jelentkező műsor első négy adása már megtekinthető. Az eddigi témák: Chemtrail - vegyi csíkok az égen Kristálygyógyászat Televíziós jósműsorok Lúgosítás,…..
makkoscipo 2013.04.18 21:30:14
@BonFire: A hozzászólásod óta eltelt hat hét, és nincs azóta sem folyatatás...

Vége?
Az atomenergia meg(nem)jelenése a magyar sajtóban A magyar hatóságok 2012 végén hoztak egy, a magyar energetikát 20 évre meghatározó, és mindannyiunk pénztárcáját, környezetbiztonságát ezen az időtávon alapvetően érintő döntést: két évtizeddel meghosszabbították a…..