Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A kezdet Lánya

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, én vagyok az, remélem, még emlékeztek rám. Sajnálom, hogy nem írtam most néhány napig, de azt még jobban sajnálom, hogy zabáltam, eligénytelenedtem, és hogy elhíztam. Nem, tudom, hogy nem az elmúlt pár napban ettem magam kövérre, ez egy nagyon hosszú folyamat volt, de…..
Holnaptól fogyózom Bűnbánat 2014.08.29 15:12:20
Szervusztok, szép napot, ugye én megbeszéltem magammal, hogy a diétámat mától kezdem el betartani. Mától. De attól még lefektettem pár szabályt korábban, amiket illet volna betartanom, illetve jó lett volna nem egy tipikus diéta előtt zabálást beiktatni. De sikerült. Persze,…..
Sziasztok, én vagyok az. Munkahelyemen ülök, de nem bírom ki, hogy ne írjak nektek, tekintve, hogy tegnap írnom kellett volna. De nem írtam. Már nem emlékszem, hogy miért nem. Talán elfelejtettem, talán csak lusta voltam, de mindegy, már holnap van, szóval koncentráljunk a jelenre.…..
Sziasztok, újból írok, pedig még csak alig egy órája értem haza. Túlóráztam. Szar volt. Sosem jó. Fáradt vagyok és pihennék, de kevésnek érzem a történetem. Azt szeretném, ha már az elején jobban megismernétek. Talán úgy könnyebb lesz megérteni engem. A nevemet már…..
Sziasztok, én vagyok az, a kezdet lánya! Bejelentkezésem oka, hogy szeretném ismertetni a célomat, mely nagyon egyszerűen hangzik: 6 kg mínusszal szeretném hazavárni az édes férjemet karácsonykor. Ez ugyan nem hangzik túl nagy falatnak, mert "csak" 6 kilóról beszélünk, és még van…..
Sziasztok, én vagyok az, a Kezdet lánya, mielőtt megismerkednénk egymással, szeretnék elújságolni egy nagyszerű hírt: Ma kezdtem a diétámat, és sikeresen kibírtam 5 órát, egészségesen ettem, ittam, majd jött egy sikeres félrezabálás. Hazudtam, mert nem csak egy, hanem…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..