Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Hombre Muerto

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zágrábi Megyei Bíróságra ma érkeztek meg a magyarországi hivatalos iratok, ami alapján a volt horvát kormányfőhelyettes, Radimir Čačić a saját kérelmére Horvátországban töltené le a jogerős, 22 hónapos börtönbüntetését. Az M7-esen Chryslerével egy Skoda Fabiába…..
Az a baj, hogy az emberiség történetén végig húzódó és napjainkban is mindenhol érzékelhető jelenség kapcsán, a rohadék nácik, ócska módon „cigányozni” kezdenek. Az a baj. Bizony, a családtagok közötti szex nem a beteg romák specifikuma és fordítva, a jelenség létezik…..
El Hombre Muerto 2012.11.05 12:38:16
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
Vajon mi járhatott Adorján György váltóőr fejében, amikor 1907. november 1-én a Budapesti Királyi Magyar Tudományegyetem Természetrajzi Intézete Múzeum körúti épületének lábazatához lépve a maga esetlen módján − nem első próbálkozásra egyébként − otthagyta keze…..
Ahogy közeleg a maják által megjövendölt 2012 december 21-e, szaporodnak és sokasodnak az idők végezetének jelei. Összeszedtünk tíz jelenséget, amik miatt Spengler újra beájulna – és a mostani popszámokba beerőszakolt ironikus szaxofonszólók még csak fel sem fértek a…..
El Hombre Muerto 2012.11.03 21:52:41
@nemhívő: Láthatjuk, hogy a bigott Szaúd-Arábia micsoda nyomorban vergődik, míg a büszke ateista Észak-Korea milyen irigylésre méltó életszínvonalat produkál...

Ugye te is érzed, hogy egy-egy ország gazdasági teljesítménye vajmi kevéssé függ lakóinak hitétől vagy tagadásától?
A liberalizmus a szabadság ürügyén és az egyenlőség nevében pusztulásba akarja dönteni a világot. A liberalizmus látszólag békés, demokratikus eszközökkel jut uralomra, de ellenfeleinek tömeges ellehetetlenítésével és a széles embertömegek elbutításával tartja fenn…..
Méghogy a Fideszé lenne a köztévé? Ugyan már! Hát mi köze lehet a kormányhoz annak a médiumnak, ami az elmúlt idők legjobban felépített ellenzéki propagandáját viszi végig? Igen, az éhségsztrájkolók kidobása. Gondoljunk csak bele. Itt egy olyan megmozdulás, ami tavaly év…..
El Hombre Muerto 2012.11.03 21:40:04
Vasárnap időközi önkormányzati választást tartottak Tiszavasváriban, polgármestert és helyi képviselőket is választott a közel 13 ezer lelkes település. A testület augusztusban oszlatta fel magát, miután több képviselő elhagyta a jobbikos frakciót, és ezzel megszűnt a…..
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
Modorosblog Magyarország – 2016 2012.10.26 21:01:12
Hat, kínkeserves év telt el a harmadik köztársaság bukása óta. Az elnyomó államhatalom két éve újabb választásokon biztosította be egyeduralmát. Minden eddiginél durvább eszközökkel kezdte üldözni a hajdani szabadság megmaradt híveit. A keserűséget, nincstelenséget és…..
El Hombre Muerto 2012.10.28 18:28:26
Hónapokat töltött Ben Anderson, a BBC újságírója Dubajban, hogy a 2000-es évek sivatagi csodája, a csillogó felhőkarcolók mögött nyomozzon azok után, akik az egészet felépítik. Mit talált? Modern kori rabszolgákat, akik tömegével érkeznek Indiából és Bangladesből…..
El Hombre Muerto 2012.10.28 18:10:37