Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zmak

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy kedvenceim közé tartoznak a leveles tésztás ételek, ráadásul egyik legemlékezetesebb alkotásom pont egy Wellington burger, így aztán gondoltam, hogy ezúttal kevésbé extrém módon, de újra ebben a műfajban alkotok valami finomat!..
Kelet-Magyarország egyre jobb! Nemcsak a látnivalók, az infrastruktúra és a szolgáltatások kapcsán, hanem a vendéglátást tekintve is. A Debrecen-Tokaj-Miskolc tengely gasztronómiai fejlődése, színvonala és kínálata már-már mellbe vágó. Ez, a jó néhány éve még lesajnált régió mára már számos…..
Immár tíz éve, hogy a zuglói önkormányzat eladta a Bosnyák téri sportpályákat és a tanuszoda telkeit. A vevő, az ECHO Investment azóta sem épített semmit. A cég most továbbadná a telket és vele a projektet,  - melyre érvényes építési engedélye is van az év közepéig - a  Bayer-CFE Zrt.-nek. A…..
Rengeteg diétás módszer terjed a köztudatban, azonban az már a saját felelősségünk, hogy melyiknek hiszünk avagy dőlünk be. A következő hat pontban a legnagyobb hibákat és tévhiteket olvashatjátok ebben a témában. A csodadiéták azért nem jók, mert a fogyást arra alapozzák,…..
Ahogy az előző bejegyzésben ígértem ez a rész a szertartás dekorációját fogja körbejárni. Igyekszem nem sokat ismételni magam, de ide kívánkozik, hogy újra leírjam a szép esküvői miliőt alapvetően a helyszín határozza meg. A dekoráció csak felteszi a pontot az i-re,…..
Ellátogattam két hete Amszterdamba, ahol a nagyon finom nyers hering (hagymával és uborkával, frissen pucolva), a helyiek kedvence, a Kibbeling és persze az automatás - nem túl finom, de legalább mindig friss - húsos krokett megkóstolása mellett komolyabb küldetésem is volt: a Wine…..
Rákócziék párizsi bordélyháza után jutott eszembe (szegény fejedelmünk neve valahogy mindig a rosszlányokhoz kötődik), hogy hát száz éve Budapesten is volt jó néhány ilyen intézmény. De vajon mi lehet ma ezekkel az épületekkel? Én a magam részéről egyet ismerek, melyről…..