Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snuki (az igazi)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Családi motor 2010.07.18 13:36:00
Olyan kép már jó sokszor volt a blogon, amin egyértelműen látszik, hogy jogtalanul foglal el valaki egy vagy akár több, a mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyet. Persze ezt még ki lehet magyarázni, hogy pont most vitte be az illető a nagymamát a tolószékkel, vagy hogy a…..
Snuki (az igazi) 2010.07.18 14:29:47
@Arpsoft: Valószínűleg igen, kényelmetlen volt neki (mivel normál helyre kellett állnia), de nem a plusz x méter séta miatt.

A "családos" parkolók lényegesen szélesebbek a normál parkolóknál. Egy néhány éves csemetét a gyerekülésből kibányászni - esetleg az üléssel együtt, mert még nem ül meg egyedül a bevásárlókocsiban - nem egy egyszerű mutatvány. Ehhez nem árt, ha az ajtó teljesen ki van nyitva. Senki sem örül annak, ha a mellette parkoló rányitja az ajtót. A másik oka ezeknek a családi parkolóknak pedig az (szerintem), hogy a csomagokkal és a gyerekekkel befelé menet / kifelé jövet minél kevesebb időt kelljen a parkoló autók és a parkolóhelyet keresgélő "figyelmes" autóstársak között mászkálni. Egy gyerekkel még viszonylag könnyen kontrollálható a helyzet, de két, három, esetleg több poronty megléte esetén (plusz a bevásárlókocsi) ez már a "challenge" kategória.

Nem kötelező ezeket a helyeket a célszemélyek számára üresen hagyni, de jó lenne. Jobb (kényelmesebb, biztonságosabb) lenne nekik is, és valószínűleg jobb lenne azon autóstársainknak is, akik mellé ebben az esetben nem állnak be.

A magam részéről egyébként általában olyan helyet keresek, ahol jobbra-balra üres hely marad mellettem. Ez elég távol szokott lenni a bejárattól, de bent úgyis kilométereket gyalogolok szinte mindig, miért fájna a parkolás miatti plusz 2-szer maximum 100 méter?
Snuki (az igazi) 2010.07.18 14:37:12
@Ninjaboy: Csak ilyen "idióták" parkoljanak melletted. Meglepődnél, hogy egy négyéves milyen intenzitással tud helyet csinálni magának, ha akar, akár a Te autód kárára is.
Kiderült a szörnyű titok, miért nyitott meg félkészen az Aréna Pláza. Természetesen a legkézenfekvőbb magyarázatot adja az elnök-vezérigazgató ebben a bérlőknek szóló kiszivárgott levélben, vagyishogy ki tudják élvezni a karácsonyi roham teljes idejét. A …..