Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujpolitikainemzedeket

4 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Orbán Viktor PR beszélgetése - Vajon ők kik? És hogyan tudták megbeszélésre hívni - ha a HÖOK-nak sem sikerült - a miniszterelnököt?) Orbán Viktor a jelen kornak és korosztálynak megfelelően Facebookon üzent a fiataloknak.  Azt mondta, hogy: "Világossá kell tenni a…..
Még a tapasztalt megfigyelőket is meglepte, hogy annyi váratlan húzás után a kormány még mindig képes sokkolni a felsőoktatás szereplőit. A folyamat be is indította az első komolyabb diáktüntetéseket ebben a ciklusban. Az idei jelentős keretszámcsökkentés után a mostani…..
Első bejegyzésünkben –amelyből reményeink szerint önálló rovat is lesz– szeretnénk tanácsot adni a magyar kormánynak, hogy honnan is teremthető elő forrás a felsőoktatás finanszírozására. Természetesen tudjuk, hogy az összehasonlítások demagógiát váltanak ki, de ebben…..
Létrehoztunk a Facebookon egy úgynevezett PicBadge-t, hogy minél többen megmutathassuk, hogy nem értünk egyet a tandíj bevezetésével. Ide kattintva felteheted profilképedre a kitűzőt Te is! ..
Pár fiatal úgy döntött, hogy létrehozza ezt a tematikus, kifejezetten tandíj ellenes blogot, amely bejegyzéseivel kívánja felhívni a közvélemény figyelmét arra, hogy a tandíj bármilyen formájára határozott NEM-et kell mondani. Felsorakoztatjuk az érveinket, statisztikákat,…..
OkosPista Bokros nem indul 2014-ben 2012.11.04 16:22:30
A Hetek című nívós hetilap interjút (amit az atv.hu gyorsan címlapon hozott) közölt a 2012.10.31-i számában Bokros Lajossal, aki a beszélgetés végén megígérte, hogy lehet majd rá szavazni a 2014-ben esedékes magyar parlamenti választásokon. Persze, van, aki ennek örül. Én…..
Az Európai Parlamenti választásokra készült 2009-es kampányfilm, kicsit másképp… Néhány gondolattal és egy fontos kérdéssel ellátva, kiegészítve… Hogy lehet, hogy Bokros Lajos még ma is európai parlamenti képviselő? Direkt link:…..
ujpolitikainemzedeket 2012.10.28 18:29:23
(Kép: Bajnai Gordon és Lendvai Ildikó az internacionálé éneklése közepette) Bajnai Gordon október 23-án a Milla rendezvényszervező cég tüntetésén visszatért a politikába. Egyetlen szó volt a beszédében és az ATV Egyenes beszéd című műsorában, ami ihlette ezt a mai…..
ujpolitikainemzedeket 2012.10.28 18:25:41