Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leszezmégolcsóbb?

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
23:18 És Pál Dénes megnyerte, ahogy azt vártuk. Megérdemelte. Jóccakát. 23:16 Baszki, tartják az adásmenetet, 23:21-kor kell befejezni, be is fogják.  23:15 Nádor Dávid a harmadik, ez sem túl meglepő. Az sem, hogy nem túl boldog. 23: 12 Weisz Viktor a…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
hogyvolt X-faktor 3x13 - 5. döntő 2012.11.16 09:00:00
Csak halad ez a műsor, fogyatkoznak szépen a tehetségek. Geszti be is jelenti már az elején a miheztartás végett, hogy neki még minden embere megvan, ennél királyabb dolga már nem is lehetne az idei szériában. Betipeg Nórika is sűrű levegővételek közepette piros ruciban, és…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..