Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őry Péter Miklós

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sört inni, utazni, aztán erről műsort csinálni nem olyan rossz dolog, ezen a fronton nyomul az angol Olly Smith. Azzal a céllal indította be pár éve a Sörök útján című sorozatát, hogy meglátogasson egy rakás amerikai kézműves sörfőzdét, és bemutassa, honnan jön ez az egész…..
Fotó: Bődey János / Index Hihetetlen tényfeltáró riportot hoz hétfői számának címlapján a Blikk: "Tvrtko Amerikába költözött a családjával - Gyerekei ott járnak iskolába", hirdeti a lap. Belül aztán be is számolnak a többlépcsős nyomozás részleteiről: hogyan tűnt fel az újságíróiknak, hogy bár most…..
Őry Péter Miklós 2016.10.17 11:22:27
Libertarian A kisember 2013.05.20 00:00:00
Mai írásunk tárgyával vélhetőleg már mindenki találkozott; a kisemberek köztünk élnek. A kisember buta. A kisember életét egy beszűkült világnézet alapján, egy számára aktuálisan szimpatikus ideológia fogságában éli, a legprimitívebb dogmák rabja. Nem figyeli a világ történéseit, nem próbálja meg…..
pottyos Relativitás elmélet 2012.10.28 11:04:52
Az emberek hülyék. Önzőek, félnek, hazudnak. Az akaratuk egy : biztonságot érezni és kényelemben lenni, jókat dugni, eufóriát érezni. Ami ehhez hozzásegít a szellemed. A legtöbben nem ismerik el, hogy minden bajuk okozója saját maguk, a gyengeségük. A legszegényebb országok…..