Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macho

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rába-Volvo buszok első megrendelői arra várnak, hogy az állam által biztosított MFB hitelt megkaphassák. Ebből szeretné megvásárolni a Volánbusz és a Tüke Busz Zrt. is az állami tulajdonban lévő gyártótól a buszokat. Eközben az első lengyel Volvók csendben megérkeztek…..
Hangerő növelése a rejtett menüben Szeretnél tovább hangosítani a telefonodon, mert a maximális hangerő kevés? Ha igen, akkor itt a lehetőség, a továbbiakban leírom a fontosabb elemek hangosítását. Figyelem! Az Audio_Tune menüben az értékek megváltoztatása csak saját…..
A minap Széles Gábor gyakorlatilag bevallotta, amit iparági pletykákból már sejteni lehetett. A BKK erőltette a VT-Transmanra a főváros új Mercedes buszait. Széles Gábor hazánk autóbuszgyártásának sokszoros megmentője a saját Facebook oldalán vallotta be, hogy a kisebbségi…..
Macho 2013.08.14 15:40:00
@citrix: Debreceni vagy ugye?! Csak az a baj hogy az nem Volvo felépítmény hanem Alfa Busz. A Citarok üléskiosztása pedig tényleg lehetne jobb. Városi buszok esetén pedig a légkondinak nem az a dolga hogy 24 fokot csináljon hanem hogy a kinti hőmérsékletből lefaragjon 2-3at.
Míg a tavalyi év során - a szolgáltatóváltás következtében - majdnem teljes egészében a helyi buszok átcsoportosításával oldották meg a flotta fiatalítását, idén mintegy 30 új  jármű beszerzésére nyílt lehetősége a debreceni központú cégnek. A beruházás -…..
Macho 2012.12.08 10:07:48
@torqmatic: Szerintem pedig a Credo jóval jobb a design és térkihasználtság szempontjából. Igaz nem 100%-ban alacsony padlós és rövidebb.
Omnibusz Süllyedünk! 2012.10.29 07:12:09
Ikarus busz, Ganz mozdony, Rába dízelmotor. Legendás termékek, amelyek nyom nélkül eltűntek. BKV, MÁV, Volán. Nehezen finanszírozható, gyenge szolgáltatást nyújtó közlekedési cégek. Mi a kapcsolat a gyártók és a szolgáltatók között? Mi köze mindennek a jelenhez? A…..
Állatorvosi ló a sok közül 1. – Debrecen–Hajdúböszörmény A következőkben három különböző példán keresztül mutatjuk be, milyen feltételek biztosítására lenne szükség az optimálisabb közösségi közlekedés megszervezéséhez.   Választásaink nyilván…..