Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarquendi

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon veszélyes játékot űzött idén a TV2 az egyetlen (na jó, a Nagy Duett mellett a másik) húzóműsorával: arra épített, hogy a brand elviszi a hátán a produkciót. Ez abból (is) látszott, hogy az énekesek közé csak pár olyan került be, aki esetleg a fiatalabb korosztálynak is mind valamit (Nagy…..
A most hatalma Aranyláz 2012.10.29 05:35:00
A pénz, az anyagi javak megszerzése, birtoklása, hiánya határozza meg életünket. Bevallom őszintén az enyémet is. Gyermekkorunk óta azt látjuk mindenhol, csak az boldogulhat, akinek elég vagyona van. Törekszünk is rá, hogy minél többet birtokoljunk. Van aki felhalmozza, van aki…..
A most hatalma Származásom 2012.10.28 10:10:35
Ez a történet igazából huszonöt évvel ezelőtt kezdődött, amikor megszülettem, s első szakasza nagyjából három évvel ezelőtt ért véget. Azt kell mondjam kevés nálam földhözragadtabb, materiálisabb embert ismertem ez alatt az idő alatt. Nem kereszteltek meg, nem hittem…..
A most hatalma Bon voyage 2012.10.28 10:07:00
Egy új lét. Így kezdődik Lucy Harris nagyszólója Frank Wildhorne Jekyll és Hyde című musicaljében. A lezülött 19. századi prostituált újra szeretné kezdeni az életét. Úgy érzi, most végre kitörhet a nyomorból s a borzalomból. A sors fintora: nem sokkal a dal eléneklése…..