Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Túl Hosszú Captcha (törölt)

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van még új a nap alatt! Még az LMP-é alatt is. Ha csalódtam is bennük némileg, de tény, hogy azért most megnevettettek, és igazán haragudni nem tudok rájuk! Szóval alkottak egy Aranytalicska-díjat, melyet a magyar emberek véleménye alapján választanak „oligarcha”…..
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2013.02.23 09:41:15
A vallások – köztük a kereszténység – ésszerűtlenek, csak ötletszerűen az emberekre kényszerített tanok együttesei, amelyek szemben állnak a tudománnyal és a gondolkodással – hangzik egy gyakori vélemény. Persze aki komolyan elmerült például a keresztény gondolkodás…..
A hír bejárta az országos sajtót, de még egyik szerkesztőség sem kerített sort arra, hogy riportert küldjön Balatonfüredre. Pedig érdemes volna, az észak-balatoni város református iskolájából ugyanis el akarnak távolítani két pedagógust, mert „nem elég lelkesen közvetítik…..
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2013.02.17 12:18:42
@zellerlevél: Tök mindegy, a katolikusok még keményebbe szoktak fellépni. Gond a népesség vallásosságához mérten túlzott egyházi nyomulás. Már nem tudom bekapcsolni szinte a közmédia bármelyik csatornáját, hogy ne misét vagy határon túliakkal foglalkozó műsort közvetítsen.
Köznem évek óta nem tudunk róla, mi folyik Kecskeméten :)
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2013.02.17 12:25:41
@azbesztos: Csak a gondolatjáték kedvéért. Szóval, aki szerinted komcsi vagy libsi, annak nincs helye a közoktatásban vagy az országban?

Én sem kedvelem sem az ideológiájukat, sem a közszereplőiket, a politikában nincs helyük a jelenlegi közhangulat szerint, viszont te elmebeteg vagy. Kérj menekült státuszt a Vatikánban, vagy legalábbis ne hangoztasd az elveidet, mert szar életed lesz.
Akár még örülni is lehetne annak, hogy Hoffmann Rózsa eltűnik a felsőoktatás világából, és „csak” a közoktatásban kontárkodik tovább. De ne legyen illúziója senkinek, hogy a felsőoktatási államtitkári poszton érdemi változás lesz: az utód, bár még ki sem nevezték,…..
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2013.02.14 17:23:52
@sjános: Tényleg ne álljunk meg, hogy hülyét csinálj magadból ennek az ismételgetésével.
Az értelmiség kinevelése nagyságrendekkel többe kerül és és az ország fennmaradását biztosító folyamat. A szakma megszerzése és gyakorlása egy létfenntartó alkalmazás. Próbálj meg hidat építeni 10 kőművessel, mérnök nélkül, pedig kb. ugyanannyiba kerültek az államnak.
Ez pont olyan, hogy ha tízszer ismétled el a baromságaidat, attól az még baromság marad, csak unalmasabb.
Bejelentette lemondását XVI. Benedek pápa, egészségügyi indokokra hivatkozva. Hogy tényleg ennyi lenne a háttérben, azt egyelőre senki nem tudja megmondani. Rajta kívül négy lemondásról tudunk a pápaság történetéből, ebből kettő történt önként. IX. Benedek nem önként…..
Egyelőre úgy néz ki, hogy a görögöknek sikerült teljesítenie a 2012-es hiánycélt. Görögországban évszázados hagyománya van a rendkívül pontos statisztikai adatok fabrikálásának. A statisztikai hivatal (ELSAT) vezetője ellen éppen január végén kezdeményeztek vizsgálatot,…..
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2013.02.10 09:44:06
Két és fél éves uralkodásának egyik legundorítóbb törvényhozási aktusára készül az orbáni hatalom. Az alaptörvény részévé teszik, hogy ha valakinek nincs otthona, ez még nem jogosítja fel őt arra, hogy az utcán éljen. Aki ismeri az előzményeket, tudja, hogy ezt a…..
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2013.02.09 12:25:17
@Hawks: Már ne haragudj, de nem tartozom válaszolási kötelezettséggel feléd. Főleg nem úgy, hogy eleve egy feltételezéssel indítasz, mint hogy hűséges Bayer olvasó lennék.
Török Zsolt és Nyakó sem különbözik egy hajszállal sem Bayertől, csak más szavakat használnak.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára:
Nem kedvelem Lázárt, de ebben most teljesen igaza van. Sólyom az egyik legkártékonyabb politikus modern történelmünkben. Kezdve a zöldmozgalomtól az AB elnökéig és közt. elnöki ténykedéséig. Bár ez utóbbi nem olyan vészes, mert nem volt elég hatalma. Amit jót csinált (Gyurcsány felé megnyilvánuló megvetése), az viszont kevés volt.
A héten volt 9 éve, hogy útjára indult a Facebook, amit lehet szeretni, vagy utálni, az biztos, hogy megkerülhetetlen szereplője lett sok százmillió ember életének. De vajon ki volt az első tíz ember, aki regisztrált a közösségi oldalra és mit csinálnak most? Mielőtt…..
Kevés idegesítőbb dolog van annál, hogy bár folyamatosan követjük a híreket és minden alkalommal rácsodálkozunk a valóság teljes szürrealitására, a sok bába között elvész a gyerek és év végén csak egy homályos benyomásunk marad arról a töméntelen mennyiségű cinikus…..
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2013.02.05 10:05:09
Dániel egy érdekes anomáliára hívat fel a Homár figyelmét. Nem tisztünk eldöntetni, hogy az 5000 forintért kikiáltott Armani karórák vajon eredetiek-e, viszont az a durva, hogy most már ez a Vaterát sem érdekli. Kizárólag a védjegyek tulajdonosai panaszkodhatnak nálunk, a…..
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2013.02.02 18:34:19
@Horváth Lajos-kőmíves ( geek paraszt): Nekik ajánlanám a gőzgépet. Drága, nem jó semmire, de szépen csillognak rajta a rézdíszek. Sőt, gőz cséplőgép.
hacsaknem Európa levelét megírta 2013.02.01 16:01:10
Michael Haneke, Elfriede Jelinek, Matthias Hartmann... Nem tudom, Balog Zoltán hallotta-e a nevüket eddig, de mostantól remélem nem fogja elfelejtni. Ha elvbarátait kérdezi, ők azok, akik kintről megmondják a tutit, beleszólnak a dolgainkba az aljas balliberális, nemzetáruló…..
Rövid helyszíni közvetítésünk. Fodor Gábor pár perce bejelentette, hogy új liberális pártot akar csinálni, ami tavasszal alakulna meg. A terézvárosi SZDSZ irodájában tartott fórumon közölte: az SZDSZ három éve meghalt. Ő akkor egyetértett azzal, hogy jöjjenek új arcok, és…..
  Ma a Lendvay utcai Fidesz-székháznál tartotta több mint két évtizedes gigaturnéjának legújabb előadását a Belvárosi Antirasszista Nagycirkusz. Az ürügy ezúttal egy félművelt, - nótás és talán -részeg sajtómunkás szokásos heti akciója volt, amelynek során ismét egy…..
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2013.01.14 11:24:52
@dr kíváncsivagyok: Igen, igen, igen! Mondtam, hogy szórakoztató lesz a kampány, "úgy-e", Doktor úr, haha.

Támogatom a cenzust. A szavazóhelyiségben le kell írni helyesen 10 tetszőleges szót. Ha sikerül, mehet tovább a pszichológushoz.
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2013.01.14 13:46:44
@Mária: Te Mária!
Olvastam valahol, hogy te betelepült román cigány vagy. Miért ugatsz bele mindig az ország dolgába? Nincs elég tanácsadnivalód?
Egy ideje már őrizgetem ezt a fórumlinket, de most ellövöm, mert éppen vasárnap délutáni könnyed szórakozásnak való kis marhaság. A NeoGaf olvasói viccelődtek azon, hogy ismert videojátékok címéből kivettek egy-egy betűt úgy, hogy a cím továbbra is értelmes maradjon, majd…..
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2013.01.14 08:59:10
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2013.01.14 06:23:28
@Káin: A hozzászóló neve volt az első része a mondatnak, kommentben pedig befejezte a mondanivalót :)

Hát szerintem 2013.01.14. 01:17:11
fake.

Így valahogy.

A tanár nem csak felolvasó gép, szakmához tartozik, hogy a lehetőségekhez mérten elfogadható hangulatú órákat tartson, de legalábbis ne gyűlölködjön.
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2013.01.14 06:25:20
@A Tyne folyó déli partja: Persze, az érettségi előtt álló gyermek kinn él Torontóban és sehol sem kapott magyar billentyűzetes gépet, azt a két kattintás pedig nem ismeri, amelyikkel át lehet állni magyar ékezetes írásmódra... szerintem simán csak igénytelen.
Látom, hogy van ez a szép új Index2, jó az nekem, ha rajta vagyok? Persze. Az Index2-n szerepelni olyan, mint régen a blogketrecben volt. Annyi a különbség, hogy sokkal szebb és látványosabb, hangsúlyosabb megjelenés. És mivel más is van benne, nemcsak blog, így talán még többen…..
Kiemelkedően fontos döntés előtt áll a Nagyvezér, márciustól végre teljesen lenyúlhatja a Magyar Nemzeti Bankot is a magát kétharmadnak nevező törpe kisebbség. Jönnek is szépen a tippek arról, hogy kik az esélyesek a kamatcsökkentést csak elméletben ismerő offshorelovag…..
Az Együtt 2014 látszólag könnyű helyzetben startolt a politikai mezőnyben. Új formációként, jól láthatóan elkülönülve az MSZP-től és Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíciótól, a friss nemzeti összefogást hirdette meg. A létrehozók szándéka és vezetőinek nyilatkozata…..
Tüntessünk ellenük? Pár ezer ember kimegy néhány transzparenssel, zászlóval, kiordítozza magát, aztán megunja és hazamegy. Most így a vasárnapi „nácizmus elleni tömegtüntetés” után még jobban látszik, hogy a demokrácia mindig bajban van az ilyen dolgokkal kapcsolatban.…..
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2012.12.03 20:30:40
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: A németek akarják betiltani ismét a Német Nemzetidemokrata Pártot, akarat van azért. Legutóbb azért kaszálta el az alkotmánybíróságuk, mert a titkosszolgálat olyan nagy mértékben beépült, hogy nem lehetett megkülönböztetni, mit akarnak a nácik és mit provokálnak a titkosszolgák.

Magába kellene nézni mindenkinek, anélkül nem lesz nagyobb tolerancia. Egyébként, ha a Jobbikot betiltják, másnap ég a parlament véleményem szerint. Szervezett társaság.
Leváltják a Szegedi Szabadtéri Játékok és Regionális Összművészeti Központ igazgatónőjét, Bátyai Edinát. Nem lenne különösebben felkavaró a hír, ha nem tapadna a történethez hozzá közéletünk szokásos légypiszok mentalitása.   „Úgy véljük az eset nem…..
A 42 éves szupermodell egy Kate Mossnak adott interjúban őszintén beszél a divatvilágban egykoron uralkodó rasszizmusról, valamint Bob Marleyról és az első lépésekről. Naomi Campbell egyike a divatvilág nagy alakjainak, a 80-as, és a 90-es évek szupermodelljeinek egyike. Most…..
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2012.11.30 17:08:32
@Liquid_Night: Szánalmas ember lehet, hiába milliárdos. Ordít, hogy csak egy kifutott sztármanöken hírnevéért állt vele össze. Nem lennék bejárónő arrafelé.
Mit olvasok különben: Jennifer Lopezhez nem lehet közvetlenül szólni. De lennék utolsó napos stewardes azon a repülőn...
http://hír6.hu/cikk/73346/kisse_elszaladt_a_lo_a_sztarral
Folyamatos veszekedésekről, majdhogynem tettlegességig fajuló vitákról számolt be levelében a kerékagy egyik olvasója. „9to5”-nek egyedi tervezésű, összehajtható kerékpárja van, amivel naponta ingázik a vonaton Cegléd és Budapest között. A vasutasok azonban nem nézik jó…..
Mesterházy Attila azt álmodta, hogy ő lesz a bajnaigordon.  Hogy ezt tudatmódosító varázsgomba, vagy az MSZP felemeléséréért kifejtett kétéves erőlködés hatására fellépő agyi károsodás következtében álmodta, azt a Kökény Mihály vezette tudóscsoport most próbálja…..
Túl Hosszú Captcha (törölt) 2012.11.29 17:56:19
@is: Majd csak figyelj oda, pajtás, amikor elkezdik a kampányt.
Nem keresgetem a linkeket, de a Véleményvezér legalább két cikkben reflektált az időközben felszínre bukott polhullákra.
Semjén plágiumügyét is komoly vizsgálódás után borította a hvg, akárcsak az „emberek elnöke” ügyét. A 122 oldalas dolgozat-szöveg több mint hatodát találták meg Glasenapp ’Az öt világvallás’ c. közismert művében, amely „minden könyvtár szabadpolcán elérhető”.…..