Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dánoska

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közjogi méltóságot - muhaha - választanak ma a Nagy Büdösben. Majtényi jelöltsége formális, inkább az a kérdés, Káder Janót milyen körülmények között újráztatják. A poszt születésének pillanatában ott tartunk, hogy miután Káder elmondta a semmit, első körben nem sikerült kétharmaddal megválasztani.…..
Süllyed a ner gyorsnaszádja, máris egymás sarkát tapossák azok, akik nem akarnak titanik-hegedűsök lenni ÉdesViktoruk mellett. Tőkés László szerint követhetetlen és átláthatatlan a nemzetpolitika - és külön is baszódjon meg Orbán, mert a legutóbb elsöprő győzelmet arató…..
Miért van az az érzésem, hogy Mr. Pálgium anno kapott egy biankó ígéretet, ha méltóztatik eltakarodni a francba? Talán, mert az azóta sem doktorált Pál neve lépten nyomon fölmerül, mikor valami nem jelentős de szimbolikus, és nem mellesleg némi pénzzel is járó dolog kerül…..
Saját példámon is láttam, hogy ezek a dramaturg gyerekek... egyik lábukon kék harisnya van, a másikon zöld, egy picit szivárványos mindegyik, nagyon new wave-esek... ez a buzilobbi tulajdonképpen Kerényi Imre, 2014. május 22...
Hoffmann Rózsa megtartotta a kommunikációs panelben előírt egy darab sajtótájékoztatót a tankönyvkiadás államosításáról.  158 mélysötét másodperc, páratlan élmény. "A kevesebb választék olcsóbbságot is eredményez" és ehhez hasonló aranyköpések, de ha valaki…..
Dánoska 2013.12.18 17:12:39
@Ebben a ködben jelenleg nem kommentezhetsz:
Pokorni megvédjük a turulunkat Zoltán egy setét , gerinctelen alak, jól megél abból, hogy ő a fidesz nagy színésze és kipufogója. Hány nagy jelenete volt már!!! Egy darabban lelkesen alakít több szerepet is .
Pokorni ....... hahaha....... már ültében kirohanásra készen volt Olga asztalánál.
Dánoska 2013.12.18 17:52:33
@Online Távmunkás:
Az akar lenni. Azért csügg a Fideszen, mert ha a F. mást indít a (turulos 12.) kerületében, akkor neki annyi.
Nem annyira jó polgármester ő, hogy csak úgy, érdemei alapján nyerhetne más jobbos jelölt ellenében a legkurucabb kerületben.
Olvasom, hogy Balogh Emmi megint a nyakába ránt némi perhadat, miközben rendkívüli sürgősséggel igyekszik tiporni a "megfelelni" pedált az orbanizáció taposómalmában. Meg persze olvasom a Tótavét, nézem a Pokorni elkámpicsorodott arcát, amint az oktatási bizottság elnökeként…..
A régi a Huszárik-mozi alatt, a régi nagyportán volt az ösztöndíjosztás. Hosszú, izgága sorban álltunk ott elsősök mi végig, a porta előtti lépcsőn, fel egészen a lépcsőházig. Kint szakadt a hó: december volt, mégis az volt abban a szemeszterben a legelső ösztöndíjosztás.…..
Dánoska 2012.12.08 21:14:29
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Pokorníííí? Navracsííícs? Vargaaa? Lekötelezett, lefizetett tettestársak, haszonélvezők.
De lesz pofájuk a B verzióddal védekezni és mentegetőzni utólag.
Pokorni sose fog már 130 ezerért gimiben tanítani.
Navra sem fog a kiürült egyetemre csótó oktatónak visszamenni. Vargáról meg tudjuk, hogy nem egy kapós Urbán L. méretű közgazda.
Inkább elveszejtenek egy országot, mint hogy kiszálljanak.
A politikai napirendre került ügyek egy része erősen aszimmetrikus: ha egy országot katasztrófa sújt, nemzeti büszkeség tölt el, vagy olyan téma kerül a napirendre, amelyben a lakosság elsöprő többsége alapvetően azonos véleményen van, a politikai szereplők többsége…..
ProgBlog Miért vagyunk lemaradva? 2012.11.04 20:46:54
„Harcolnunk peniglen nem akarmi okértKell, hanem keresztény szerelmes hazánkért,Urunkért, feleségünkért, gyermekinkért,Magunk tisztességéért és életünkért.” Zrínyi Miklós: Szigeti veszedelem, Ötödik ének, 27. - 1651   Hosszú évek óta folyik a polémia arról, hogy…..
Dánoska 2012.11.05 12:41:26
@piefke:
Gratulálok a poszthoz.

Elkeserítettél, mert igazad van.
Amikről írsz, azok a legszükségesebb, egyben nagyon nehezen és hosszú idő alatt megérlelhető változ(tat)ások.
Reménytelennek érzem a magyar mentalitás változását.
Nem látom az útját és a módját ennek az átalakulásnak.
Nekünk "világnemzet vagyunk" duma kell, nem pedig az európaiság. Sajnos.)))