Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bgjani

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap reggel olvasom, hogy szegény Hargitai János KDNP-s képviselő lányának élettársa és unokájának édesapja az a Tölgyesi Péter, aki a bukott Buda-Cash brókercég vezérigazgatójaként március elejétől előzetes letartóztatásban ül. Erre mit mond a Blikknek a család…..
bgjani 2015.04.16 20:00:01
@Terézágyú: A jó keresztények: ez a család a példakép. Lényeg,hogy a boltok vasárnap zárva legyenek de a házasság nem lényeg ezek szerint a KDNP-nek.Itt a példa.Nekünk akarják előírni,hogy mit tehetünk és mit nem ők meg tesznek az egészre.Álszent hazug fráterek.Piszok banda!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahogyan az várható volt a jövő évi költségvetésben befagyasztják a szociálpolitikai menetdíj-támogatásokat a 2014-es szinten. A kormány már korábban vállalta a Brüsszelnek elküldött konvergenciaprogramban, hogy az utazási kedvezményeket az idei szinten befagyasztják…..
bgjani 2014.11.04 10:05:21
@Tidal Wave: Aki most nyugdíjas még dolgozott ő is járt munkába.Amúgy meg legtöbb nyugdíj még a létminumot sem éri el. Ezen gondolkodj már el mielőtt írkálsz.
Alább kommentár nélkül közöljük szó szerint Zsábéki Dóra jegyzetét a szombati Petőfi Népéből. Az írás eredetileg "A csend lesz a dalunk?" címmel jelent meg a megyei napilap 2013. május 11-i számában. (LXVIII. évf, 109. szám) Kis híján csendre intették a tiszakécskei…..