Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezmostkomoly?

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme egy pár válaszra váró kérdés Jehova Tanúihoz: 1. Ha a szervezet valójában nem prófétált világ végét 1925-re és 1975-re, akkor hogy lehet, hogy olyan sok Tanú távozott el közvetlenül 1925 és 1975 után? ("A mozgalom nagyjából háromnegyed része veszett el 1925 és 1928…..
Ezmostkomoly? 2012.10.28 10:34:41
@Johnny Joker: Köszönöm! Ez kellett most! A szívemig hatolt. Inkább leszek egyedül őszinte, mint képmutatással kínozzam magam hogy mások elfogadjanak. Aki szeret önmagamért szeret, ahogyan Isten is. Isten is azt akarja hogy Ő benne higgyünk ne az egyházakban. Én ilyen vagyok. Őszintén hiszek abban, hogy Isten lát engem, és minden embert belül, és hiszem hogy jól fog dönteni ha eljön az idő. Ezért nem hagyhatjuk hogy ebben a hitünkben megingassanak képmutató társaságok.
Ezmostkomoly? 2012.10.28 10:50:31
@Catilina.: Ebben az a vicces, hogy az egyháztagok szerint mindenki bűnös, és tenni kell ellene, ezt hangoztatják. Most komolyan, mit ér ha szétkürtöljük hogy "mind bűnösök vagyunk", ha meg sem próbálok tenni ellene. Hát én már azzal teszek ellene, hogy nem állok szóba képmutató egyházak képmutató híveivel. Isten nem képmutatást kér, hanem igaz szeretetet minden és mindenki iránt. Azzal pedig hogy nem csatlakozom hozzájuk, nem ítélem el őket, mert nincs jogom. De szabad akaratom van, és eldönthetem mit találok jónak és mit nem. Isten pedig eldönti jól csinálom vagy nem.