Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egybolondlanynaploja

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesze!szer Brazil fazonok 2012.11.07 20:20:09
Sexy on the Beach címen az Elle brazil kiadásából mutatunk egy anyagot nektek. Izabel Goulart feszít a strandon, Eduardo Rezende kamerája előtt. Még szerencse, hogy a bombázó mellé azért néhány srác is jutott mutatóba és nem szomorkodik egyedül a…..
egybolondlanynaploja 2012.11.08 09:15:11
Íme egy újabb 360 fokos interaktív videó a Red Bull és a Making View jóvoltából. Mozgasd az egeret és forog a kamera menet közben! A space gombbal lehet megállítani, és az állóképen is körbe tudsz nézni! Ultrakomoly! (Új film: Speedriding Norvégiában) Megosztani, "lájkolni"…..
Öt és fél éve már annak, hogy alapjairól redizájnoltuk az Indexet. Elég fura innen, 2012-ből visszanézve belegondolni, hogy akkoriban az egy elég radikálisnak számító elképzelés volt. Viszont elég jól átgondolt és karakteres is ahhoz, hogy erősítse az Index egyediségét,…..
egybolondlanynaploja 2012.10.31 13:13:51
@klarky: Szinte szóról szóra ezeket akartam írni.
Bár azért a kattingatási szokásunk erősen befolyásolja, hogy hogyan olvassuk az indexet. De én is ott szoktam keresni a dolgokat, ahol vannak, pl a totalcart a lap alján.

A video ablak szerintem fölöslegesen nagy és foglalja a helyet a vezető cikkek elől. A lap alján elfért, oda már úgysem görgettem le, és nem is néztem videót (melóhelyen tiltva vagyon)

Bár már jóideje a blogok és a natív index hírek keverednek az oldalon, mert simán találok Vincent-es hírt a többi MTI hír között nem csak az oldalsó oszlopban, ami kicsit kaotikus, de az index oldala egyébként is saláta, viszont engem spc. egyáltalán nem zavar, hogy ilyen.

A felső menűkről már érteketek előttem, vagy az, vagy az index fejléce.

Eddig is ez volt az általam olvasott hírportál, nagyon el kell cseszni ahhoz, hogy ne ez legyen. Ez nem felhívás!!!