Regisztráció Blogot indítok
Adatok
myr

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TASZ Drogriporter munkatársai idén márciusban Új-Zélandon forgattak arról, hogy miért döntött úgy az ottani kormány, hogy az eddigi tiltó megközelítés nem alkalmas a dizájner drogok visszaszorítására, és hogyan próbál legális, ellenőrzött piacot teremteni néhány alacsonyabb kockázatú szer…..
A marihuána tönkretette a családomat és a pszichiátriára juttatta a fiaimat Horvátországban a marihuána legalizálása mellett több politikus is kardoskodik. A legismertebb közülük Mirela Holy, korábbi környezetvédelmi miniszter. A szer saját fogyasztási célú, csekély…..
Az internet már az esküvői előkészületek során óriási segítséget nyújthat, de az egybekelés napján is előnyt kovácsolhatsz a közösségi oldalak használatából. Az éremnek persze ebben az esetben is két oldala van: akár főszereplőként, akár meghívott vendégként vagy…..
Szilágyi Lenke - Debrecen (1988.)Fotó: Kogart Galéria Budapest épp fotós nagyhatalom. Ebben a hónap minden hétvégére be lehetett tervezni egy színvonalas fotókiállítást, pedig még meg sem épült a Robert Capa központ (ahol az ígéretek szerint egész évben csorgathatjuk majd a…..