Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chad-Gray

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...Megkérnélek benneteket, hogy1. A kommentek közé ne rakjatok ki linket. Elég hülyén néznék ki, hogy a Universal-al kapcsolatot teremtek aztán itt az oldalon ilyenek zajlanak2. Ha tényleg igazi rajongóknak tartjátok magatokat, vegyétek is meg az albumot. Holnap kikerül egy bejegyzés…..
Chad-Gray 2011.06.22 21:55:14
@gosford: En nemvarom el tole hogy opera enekes legyen.De nagyon jol tud enekelni mashogy es pont ezert szeretem es pont ezert ismeri fel mindenki a hangjat.De ha csak rapked akkor mi van belole ?Osszevan csapva ez az album csak azert hogy legyen.En nemveszem nektek ha nektek teccik de ha ez bizkit akkor en a marsrol jottem.A zene benne annyira fasza es ez az alandoan rapkades annyira nem illik bele :-/ Aki Rappes annak techet is de ez nem az igazi bizkit akkor sem. Hol van a BOILER ?? :-( Wes mindent beleadot. Lehet hogy FredBacsi mar megoregedet a bizkithez ? :-(
Chad-Gray 2011.06.24 11:31:14
@squirrelbizkit: Tegnap vegighalgattam 3x ma meg meg1x szoval kepben vagyok.Eselyt meg mar az album tuti nemkap.Ez a bizkit album a leggyengeb :-/
Limp Bizkit Shotgun 2011.05.16 07:25:00
Hölgyeim és uraim, valóban ez az első kislemez a Gold Cobra-ról. Videó eddig nincs, promó s csak twitteren, de előbb hallgassuk meg a teljes dalt, amit Lethal (!) posztolt twitteren Find more artists like Limp Bizkit at Myspace Music ..
Nagy mosollyal néztem Sanyi művét, hiszen én magam is nagy Jackass rajongó vagyok (mielőtt még sorra bombáznátok vele; Igen. Tudom, hogy lesz hamarosan 3. rész ;) ). Egyszer kérdezte valaki, hogy az én humoromra mi volt a legnagyobb befolyással. Most már elmondhatom: Benny…..
Chad-Gray 2010.09.30 20:51:41
Limp Bizkit Tippverseny 2.0 2010.09.15 22:58:27
Mindenki írjon be egy évet, hogy mikor jelenik meg a Gold Cobra ;)UI:Lehet, hogy tényleg kéne egy rendes versenyt kiírni. Esetleg írhatnék a Universalnak, hogy egy ingyen szponzorált Gold Cobráért cserébe, ki tudja a legötletesebben promózni az új lemezt? Egy próbát megér..
Chad-Gray 2010.09.17 13:33:45
2007-es felvétel  ..
Chad-Gray 2010.06.08 13:44:41
De amugy a cruelmelody.net/home/ - on lelehet huzni a The Moment in Which You realize You're Going to Fall -t is csak nekem valahogy nemakarja lehuzni. Mukodik valakinek ?
Nagyon old-school parkolós fellépés!  Van még több is itt..
Chad-Gray 2010.05.30 21:59:41
Limp Bizkit Új interjú négyesben 2010.05.06 08:43:50
Na jó abból John és Sam csak statiszta. Főleg Samnek nagyon unott feje van :DA szokásos kérdéseken kívül van egy értelmes is, hogy mi alapján döntenek a dalok kiválasztásáról, hogy mit adnak elő a turnén. Annak a rész végén van egy örömteli meglepetésItt megnézhető..
Limp Bizkit Új dal! [Why try] 2010.05.01 15:40:00
Why try! Beszarok, nem vagyok otthon egy fél napot és most kell hogy megtörténjen! Mindenki azonnal ide Hogy tetszik nektek?  ..
Limp Bizkit Páros Interjú 2010.04.27 08:42:00
Még nincs megjelenési dátuma annak a francos hüllőnekMég mindig dolgoznak a dalokonMég nem választották ki a teljes listát, hogy mik kerülnek felWes ötlete volt az album neve..
Chad-Gray 2010.04.29 18:31:28
@freddyD: bocsi de nem vagyok magyar. Most gondolom mindenki ezert le fog fikazni.
Egy fura módon megjelentetett magyar játék, ahol Budapest utcáin kell száguldozni. Hogy mindez mennyire sikerült jól, a videóból kiderül   Aki szeretne több infót erről az érdekes körülmények között létrejött játékról, itt megteheti. Van demó is...
Üdv mindenkinek! Ebben a két videóban az általam legjobbnak vélt grafikus modokat mutatom be és részletesen kitérek a feltelepítésük menetére is,hogy azoknak is sikerüljön feltenni,akik nem értenek olyan jól angolul. Remélem azért élvezni fogjátok ezt a kb. 20 perces modolási…..
Gyerekek, minden a régi. Mondjuk egészen pontosan most West hurrogja le, aki ugyebár nemrég a MM gitárosa volt. A csodálatos Kerrang magazinnak ezt nyilatkozta"We almost made the mistake of having Wes play guitar but he re-joined Limp Bizkit," Manson explains. "That move forever…..
Ezt megszívtuk, hajnalban élőben közvetítették, ahogy gyakorolnak a turnéra. De szerencsére utólag is megnézhető, ahogy előadják a My Wayt és a BOILERT! Emberek a B O I L E R T!             ..
Elnézést a kihagyásért de technikai porblémáim akadtak, de megoldódtak:)..
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..