Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bumbiis

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszeresen sportolok, az étrendem mostanra totál rendben van, tavaly áprilisban a cukrokat is teljes mértékben száműztem az életemből (kivéve a gyümölcsöket, ami egyes elmebeteg diéták szerint tiltott, szerintem létfontosságú..). Előtte is normál testalkatú voltam, de a cukor TELJES elhagyásának…..
A napokban a saját blogomat nézegetve elgondolkodtam, vajon betöltöm-e a beauty blogger szerepét? Aztán arra jutottam, hogy végülis be, csak én egy másik oldaláról közelítettem meg, mint azt szokás. Míg más beauty bloggerek szinte naponta ontják a make-up-os posztokat, addig az én…..
bumbiis 2016.02.28 16:04:04
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
bumbiis 2012.10.26 17:07:19
Szerintem néhány pont eléggé sarkítás. Az, hogy dühös frusztrált ország, csak részben igaz. Mindig van olyan, hogy egy embernek jó/rossz napja van. Nem lehet így általánosítani. Sokszor tapasztalom, hogy így van, és szerencsére már sokszor tapasztaltam azt is, hogy vannak vidám, közvetlen, segítőkész emberek, akik átadják a helyet a buszon, akik önkénteskednek, stb, ha azt mondod, hogy miért kell egy népcsoportot/vallást elítélni ez meg amaz miatt, akkor egy országot sem lehet így beskatulyázni. Honnan tudod hogy nem csak azon a részen (pl. Budapest) voltak frusztráltak az emberek, ahol te éltél? Lehet, hogy vidéken sokkal vidámabbak, akármilyen szegénység van. Én például ezt tapasztalom.
Az, hogy más hibája/felelőssége és másra fogjuk a dolgokat szintén nem pont így van. Ha fizetőssé teszik a felsőoktatást, és nincs pénzem kifizetni és ezért "maradok hülye" akkor az nem az én hibám, hanem a politikai rendszeré. Mit teszek én? Mit tehet a szülő, aki dolgozik egyfolytában és alig van ideje bármi másra? Érdekes, hogy kiemelted ezt, hogy a magyarok mindig mást hibáztatnak, de ezek szerint ha te elmentél ebből az országból, te is a rendszert hibáztatod, mert szakmailag nem tudtál előre lépni. Szóval nem értem, hogy aki ugyanazt csinálja, az miért panaszkodik, hogy más is ilyen...
A rasszizmusról meg annyit, hogy nem értem, hogy amikor annyit költünk arra hogy beintegráljunk egy népcsoportot, és segítsük az oktatásukat, az elhelyezkedésüket, akkor miért küzdenek mégis ellene... Nem akarnak ők tanulni/dolgozni. Persze meg kéne különböztetni a tisztességesen dolgozót a herétől, de attól még így van. Ismerek én is olyan cigányt, aki dolgozik és elfogadják, de ebből egy van. Az összes többi akit ismerek deviáns. Én szerintem nem mi vagyunk az alkotói a génturmixnak. De majd ha megkéselnek és kirabolnak az utcán, majd ezzel fogom magam nyugtatni.