Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borvssoias

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
"Nemzeti konzultációt indítunk a megyei jogú városokban. Ha az, amit ezek az emberek tenni szeretnének, eltér attól, mint amit az Alkotmánybíróság helyesnek tart, akkor olyan alkotmányos szabályokat fogunk beterjeszteni, amelyek jogszerűen lehetővé teszik, hogy a többség akarata…..
Az állami támogatásból a civil egyesület politikai hirdetése, amivel a BKV jut reklámbevételhez Simicska Lajos cégének hirdetési felületén keresztül.Ezt szárnyald túl!Várom a kis füzetet is, amit minden háztartásnak elküldenek, remek lesz!(kép: vasarnapihirek.hu)…..
Sokan elmondták, hogy mennyire nincsenek érvek a választási regisztráció mellett. Mi is posztoltunk arról, hogy még az alkotmányt az ipadjén összematató Szájer József is csak csúsztatni tudott a kérdésben, Kósa Lajos meg durván felsült az erről szóló vitán. Nevetséges volt…..