Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenc83

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal egy rendhagyó tanulmánnyal készültem, amely egy devizapiaci automatizált kereskedési rendszerekkel –más néven robotokkal- foglalkozó barátom munkája. Igen nagy tapasztalatot halmozott fel az évek során a manuális kereskedési stratégiák, később a devizapiaci/tőzsdei…..
4 órás idősíkon fordított fej-váll alakzat készülődik kialakulni az NZD/USD chartján. Amennyiben bekövetkezik a 0,82-es szintnél húzódó nyakvonal átszakítása, a kitörés a 0,83-as szint környékére hozhatja fel az árfolyamot. A stopokat a 0,81-es szint közelébe, a „jobb…..
Az ausztrál dollár – kanadai dollár kereszten füles csésze alakzat alakult ki, melyből jó eséllyel kitörhet. A sárgával jelölt szint (1,0386) releváns ellenállás, amelyet ezúttal hatodjára próbál meg bevenni az árfolyam.  Pozíciónyitás csak kizárólag szignifikáns…..
Az utóbbi hónapban nem csak az euróhoz képest gyengült a forintunk árfolyama, hanem természetesen a dollárhoz viszonyítva is, sőt e kereszten jobban megfigyelhetők a fordulás jelei. Napos idősíkon látható, hogy nyár eleje óta erősödő tendenciáról beszélhetünk a forint…..
Az EUR/NZD devizapár ismét lefordult a csökkenő trendvonalról és folytatódni látszik a masszív eső tendencia. A másodlagos trendvonal törése kiváló beszállási lehetőséget nyújthat. Beszállásunkat divergencia is alátámasztja, amely tovább növeli a letörés…..
Long I Tudó Sandy hurrikán 2012.10.29 10:30:31
A mai nap folyamán nem számíthatunk nagy volumenre, ugyanis szünetel a kereskedés a New York-i tőzsdén a Sandy hurrikán miatt, illetve nem elképzelhetetlen, hogy kedden is zárva tartanak a tengeren túli börzék. Közel 20 éve nem volt példa hasonlóra, hogy időjárási körülmények…..