Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tvonline

160 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Diginek két népzserű sport csatornája van. A Digisport2 mostmár nálunk is elérhető!   A Digisport2 a tovább gombra való kattintás után érhető el...
Nagyon kedvelt sport csatorna Magyarországon a Digisport1, ezért mi is elérhetővé teszük a csatornát az oldlaunkon!   Az ingyen online Digisport1 a tovább gombra kattintva nézhető...
Hazánk legújabb sport csatornája az M4, mely a sport tv online oldal kíánlatából sem maradhat ki. Az ingyen élő online M4 tv csatorna a tovább gombra kattintva nézhető!..
Nagyon népszerű sport tv hazánkban a Sport1, ezért a mi oldalunkról sem maradhat ki. Az ingyen élő online Sport1 stream a tovább gombra való kattintás után nézhető!..
A tv online blog szerkesztősége, megkereste nektek hazánk vezető tv társasága, az RTL klub online stream-jét!      Az Rtl Klub egy magyar, országos kereskedelmi adó, a televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője, így nálunk sem maradhat ki az online RTL Klub.…..
tvonline 2015.04.09 20:46:34
Az ingyen online tv oldal szerkesztősége, megkereste nektek hazánk egyik legnépszerűbb közszolgálati csatornájának a Duna online stream-jét!     A Duna magyarországi, országos, földfelszíni, közszolgálati televízióadó, a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik…..
Az éhezők viadala online film tartalom: Miután az összeesküvők a 13-as körzetbe menekítették az ellenállás szimbólumává váló Katnisst, találkozik Coin elnökkel és barátaival. Katniss vonakodva bár, de az ellenállás élére áll, hogy megmentsék Peetát és végleg…..
A túlélő online film tartalom: 2005. június 28-án a Navy Seals négy tagját veszélyes és titkos akcióba küldik Afganisztán Hindu Kush régiójában. A Vörös Szányak fedőnevű küldetés célja magas rangú tálib vezetők semlegesítése. Azonban a küldetés balul sül el, a…..
A nimfomániás 1.rész online film tartalom: Joe-ra (Charlotte Gainsbourg) egy nap egy sikátorban fekve a rideg utcakövön talál rá az éppen boltba igyekvő Seligman (Stellan Skarsgard). A fiatal nőt megverték, vérzik, és szemmel láthatóan segítségre szorul, ezért a férfi…..
Harcban élve online film tartalom: Phil Broker (Jason Statham), az ex-kábszerellenes ügynök maga mögött hagyva sötét múltját lányával, Kittel új életet készül kezdeni egy látszólag csendes kisvárosban. Azonban a nyugodt, hétköznapi élet csak vágyálom Broker és Kit…..
Pofázunk és végünk  online film tartalom: Ben, a gimnáziumi biztonsági őr az elmúlt két évet azzal töltötte, hogy megpróbálta bebizonyítani Jamesnek, az atlantai rendőrség nyomozójának, hogy érdemes a húga, Angela kegyeire, és nem csak egy mihaszna, videójáték-mániás…..
A Non-stop online film tartalom: Bill Marks (Liam Neeson) szövetségi légi marsallként ingázik a New York és London közti non-stop járaton. Egy átlagos útnak indult ez a napja is, amikor a telefonjára egy fenyegető sms-t kap: 20 percenként megölnek egy utast a fedélzeten, ha nem…..
A király nevébe  online film tartalom: A film története egy amerikai bérgyilkosról szól, aki Bulgáriában él, de az egyik célpontjának nyaklánca visszaküldi őt az időben, a középkorba, ahol katonákkal és sárkányokkal kell megküzdenie életbe maradásáért. A király…..
A Wall Street Farkasa online film tartalom: A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is utolérte. A 80-as évek végére az egyik legnagyobb brókercég tulajdonosa lett, 26 évesen heti 1 millió…..
A Robotzsaru online film tartalom: Detroit, 2028. A robottechnológia monopóliuma egy nemzetközi óriáscég, az OmniCorp kezében van. Különböző harci drónjaikat sikerrel használja a hadsereg a tengerentúlon már évek óta - ez pedig sok milliárdos profitot jelent a cég számára. Az…..
300- A birodalom hajnala online film tartalom: A görög városok kitartanak. A hatalmas Perzsa Birodalom sem tudja megtörni ellenállásukat. Az athéni városállam egyik hőse, Themisztoklész vezetésével a kis hellén hajóhad az Artemiszion-foknál szembeszáll az óriási perzsa…..
A nimfomániás 2.rész online film tartalom: Joe-ra (Charlotte Gainsbourg) egy nap egy sikátorban fekve a rideg utcakövön talál rá az éppen boltba igyekvő Seligman (Stellan Skarsgard). A fiatal nőt megverték, vérzik, és szemmel láthatóan segítségre szorul, ezért a férfi…..
A Herkules legendája online sorozat tartalom: Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét. Azonban az ifjú félisten még nem is sejti, mekkora utat kell megtennie, hogy sorsa…..
A Beavatott online film tartalom: Beatrice Prior (Shailene Woodley) a nem túl távoli Chicagoban él, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Az emberek rájöttek, hogy a világban dúló háborúkért nem…..
  A Noé online film tartalom: Bátorságról, önfeláldozásról és reményről mesél Darren Aronofsky, amikor a közönség elé tárja személyes vízióját Noéról. Az Oscar-díjas Russell Crowe alakítja Noét, azt az embert, akit Isten nagy feladatra választott ki, mielőtt…..
Sajnálattal vettük észre, hogy az utóbbi időben rendkivül lecsökkent az oldalt látogatottsága, így ígéretünkhoz tartva magunkat látogatók hiányában befejezzük az oldal szerkesztését!..
Tegnapi szavazásunk alapján kiderült, hogy nem sajnáljátok, hogy Alexa esett ki! A tegnap nap során alapján az új lány, új szerelem, ez is lehetne a Villa szájhősének mottója, aki az összes frissen beköltöző lányra rámozdult már, ez alól pedig a cuki…..
Minden ami Való Világ! 11.nap: 2014.01.23 06:57:00
Tegnapi szavazásunk alapján kiderült, hogy Charlotte és Simon nem illenek össze! Tegnap a nézők döntése értelmében Alexának távoznia kellett a Villából, helyette viszont rögtön két vetélytársat kaptak a főnyereményre hajtó, már bent lévő játékosok. Zsófival és…..
Minden ami Való Világ! 10.nap: 2014.01.22 02:55:00
Tegnapi szavazásunk alapján kiderült, hogy Teo Alexához illik jobban! Tegnapig senki sem gondolta volna, hogy a Villa csodabogara Simon becsajozik, de az, hogy elsőként avatja fel a Villa egyik ágyát, még lakótársait is meglepte. Pedig igen, Simon-Chalotte szerelme…..
Minden ami Való Világ! 9.nap: 2014.01.21 03:58:00
Tegnapi szavazásunk alapján kiderült, hogy ti nem költöznétek be a villába! Tegnap társai aggódtak Simonért, ugyanis a hírhedt férfifalóként beköltözött Charlotte kivetette hálóját a csodabogárra, aki kezd őszinte érzéseket táplálni a lány iránt, viszont Iza, Dorka és…..