Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezüstszem

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez volt a nyár utolsó hétvégéje, a balatoni szezon vége. Nyilván sokakban felfrissült az élmény: a magyar tengerre tömegközlekedéssel lejutni rémálom. A vonat koszos, büdös, késik, meleg van, nincs rajta légkondi, se wifi. És persze rettenetesen lassú. Busz nincs. Autóval pedig 1,5 óra alatt lehet…..
Legalábbis egy több mint hatvan vizsgálatsorozatot feldolgozó tanulmány szerint a nem-hívő emberek intelligensebbek azoknál, akik vallásosak. Ennek elsődleges oka a szerzők szerint a vallások irracionális, tényekkel nehezen vagy egyáltalán nem alátámasztható lényegében…..
ezüstszem 2013.08.21 17:01:23
@Jofiu: Ugyanmár, az Egyház a tartalomra éppúgy figyel, mint a formára/látványra. Másrészt: te valószínűleg csak a botrányos pénzügyi esetekre figyelsz amiket magadban összeadsz, de azt nem veszed észre, hogy az Egyház mennyit tett a történelem során a szegényekért, elesettekért vagy a közösségek építéséért pl. Képzeld tudom hogyan működnek a kutatások, több kutató is van a családomban. Te még tényleg elhiszed, hogy a vallásos/hívő ember az mind 8 elemivel rendelkezik és tájékozatlan, de bezzeg a magadfajta tudóskodó felvilágosultak egytől egyig géniuszok? Sajnállak.
Az egyháznak nagyon is sok hibája van,amiket pont te, meg a magadfajta nem lát, nem olyan tökéletes, mint a te álomvilágocskád. De, messze nem ez az Egyház lényege.
ezüstszem 2013.08.21 17:03:07
@álfirkász: lárifári..
MESE A GAZDAGOKRÓL A nagyon gazdag emberek mindig azokból a szegényekből lesznek, akik tehetségesebbek, motiváltabbak a társaiknál. Miután beérik a munka és törekvéseiket siker koronázza, addig tudják azt fenntartani, amíg nem felejtik el, honnan jöttek. Abban az esetben ha…..
XINAF - Az én világom Gyónás 2013.02.23 22:40:07
A gyónás az egyik legtöbb kérdőjelet felvető kérdés a katolikus-ortodox egyházakkal kapcsolatban. Ezt nem igen értik a protestáns testvérek, nem igen értik a nem keresztények, és nem igen értik gyakran a katolikus hívek sem. (Lehet, hogy ortodoxok sem. Egyetlen ortodox hívőt sem…..
ezüstszem 2013.07.28 21:50:47
@Xinaf: Nem csodálom, hogy nem érted, mert a kérdés Neki szólt ahogy jeleztem is. Remélem nem haragszol ha nem fejtem ki bővebben, túl személyes és nem is lenne számodra érdekes, ebben biztos vagyok, meg nem is tudnám megfogalmazni érthetően, ez van és nem viccelődöm ezzel. Élvezkedek még egy kicsit az ikonodon ha nem bánod.
Egyébként jó amit csinálsz, frissebbekbe még beleolvasok.
Ki ne álmodott volna már arról, hogy egy hatalmas és ódon várkastélyban él, megszámlálhatatlan ablakkal, rejtett szobákkal, esetleg parkkal, elbújva a világ elől? És mi tudná a legjobban védeni? Hát persze, hogy egy tó, tenger vagy vizes árok. Középkori verziók Európából…..
A múltkori „Szoptatás természetesen" című cikkre és a kommentekre reagálva Móni megírta saját, Norvégiában szerzett tapasztalatait, ahol, mint a következőkből kiderül, nagyobb elfogadással és nyitottsággal fordulnak a téma felé, akkor is, ha nyilvános helyen…..
Hisztizik az álszent, pszeudokeresztény másodperceket villantó, nemigazi politikai jobboldal Magyarországon, juj, felvették egy rendezvény VIP sátrában a Kedves Vezér lányait videóra, eszem-faszom megáll. Tanmese Csehországból. Csehország – menő! Bárhol megcsavarhatod a…..
A hazai médiumok 1-2 napos látenciával közölték a  La Repubblica hírét, melyet a The Guardian is átvett (linkeket ld. a post alján!), és ezek szerint a pápa lemondására a „Vatileaks” botrány során kiszivárgott, a Vatikán meleg tisztségviselőire vonatkozó adatok miatt…..
ezüstszem 2013.02.25 14:22:55
@bo_TO_nd: Helyeslem, hogy nem akarsz beleszól, de akkor miért szólsz mégis bele?
ezüstszem 2013.02.25 14:23:36
@bo_TO_nd: beleszól=beleszólni
ezüstszem 2013.02.25 19:15:18
@kaleidoscope: Tényleg nem privát levelezés, de @bo_TO_nd nem akart beleszólni és én egyetértettem vele.
Ami a cikkedet illeti, tényleg mintha kicsit azért írtad volna, hogy megbotránkoztass vele, nem gondoltál rá, hogy aki csak egyet is megbotránkoztat a kicsinyek közül...na, mindegy, nyugi nem veszem komolyan amiket itt összekavartál.
Örülök, hogy olvasod Pál apostolt. A római levélre gondoltam az előbb:
"ne szabjátok magatokat e világhoz, hanem elmétek megújhodásával szülessetek újjá, hogy megvizsgálhassátok, mi az Isten akarata, mi a jó, mi a szép, mi a tökéletes."
De ide illik egy a kolosszeiekhez szóló passzus is:
"Vigyázzatok, hogy senki rabul ne ejtsen titeket bölcselettel és hiú megtévesztéssel amely emberi hagyományokhoz, a világ elemeihez, nem pedig Krisztushoz igazodik."
/Óvás a tévtanítóktól/
Lehet mondani, hogy mekkora jóság lenne egy afrikai pápa, de az első (valamint második és harmadik) afrikai pápa után kiáltozók röpke 1824 évvel le vannak maradva. Az első afrikai pápát Viktornak, a másodikat Miltiádésznek, a harmadikat pedig Gelasiusnak hívták. Kik is voltak ők…..
ezüstszem 2013.02.24 17:42:43
@Mr Falafel: ja, az online csirkéket is biztos ők lopták el...
Jövő márciustól már hét gépet tart Budapesten, így harmad akkora flottával és ötödannyi dolgozóval is több utast hoz a magyar fővárosba, mint tavaly a Malév. Magyarok hozták létre, magyar zászló díszíti a gépek oldalát, magyarok az utaskísérők. Kell ennél több egy új…..
Minap jelent meg az Origo-n az alábbi hír: „A Harvard Egyetem egyelőre nem publikálja a Jézus feleségére utaló papirusztöredékről írt tanulmányt. A Harvard Egyetem bejelentette, egyelőre nem közlik azt a tanulmányt, amely azt állítja, hogy egy negyedik századi…..
ezüstszem 2012.11.27 22:11:18
A világot különbözőképpen meg lehet fogalmazni, de az igazság egy.

Egyetértünk abban, h. nincs joga senkinek lenézni, a nagy istenkereső keleti vallásokat. Én nagyon tisztelem mindegyiket. Az egyház is. Még sohasem hallottam egyik klerikustól sem mást. olyanokat halottam, h. azok az emberek akik azt komolyan veszik és komolyan aszerint is élnek, azok mind üdvözülni fognak. nincsen kirekesztés.Az eretnekség az mást jelent.

Szüksége van az egyháznak megújulásra, ez igaz, egyetértek. A világnak is megújulásra van szüksége, mert ha csak a nyugati kultúra jelenlegi helyzetét nézem, akkor a biztos pusztulás vár rá, megújulás nélkül. Ebben pedig szüksége van a kereszténységre és az egyházra is.
Nincsen kirekesztés. Minden ember számára kivételek nélkül, fel van kínálva az üdvösség lehetősége. A vallásosság sajnos nem jelent bűntelenséget. Mind bűnös emberekből áll az egyház, azok is azok akiket te történetesen szimpatikusnak tartasz, mert hitelesnek érzed őket. Ők is bűnösök, de olyan bűnösök, akik tudják magukról, h. azok és gyógyulni szeretnek.
Múltról most nem írok, mert rövidíteni szeretnék.

A lelki békét én csak azért említettem meg, mert azt gondolom, h. nem lehet az igazán jó érzés, ha az ember a saját egyházából mintegy kitagadva önmagát él. Én azt gondolom, h. az élet teljességéhez és a boldogsághoz, a mélyebb önismerethez szüksége van az embernek arra, h. a saját hitét is ismerje és legyen igénye a gyakorlására is. Ezzel kapcsolatban már sokakkal vitáztam.
Az önálló gondolkodás, vizsgálódás, intelligencia szerintem is fontos (mielőtt félreértés adódna) és sok mindent megold. De nem ad végső választ a dolgokra, és intelligensen is lehet valaki rendkívül káros személyiség. Kell érzelmi intelligencia is.
Én nem gondolom azonban azt, h. mindenkinek vallásosnak kellene lennie. ezt nem hiszem.
ezüstszem 2012.11.30 16:12:08
De…. nincsen lenézés, az igazság kimondása van.
Látom, h. ez az "eretnek" dolog kicsapja nálad a biztosítékot :-). Pedig ezt a kifejezést minden nagy vallás ismeri, egyszerűen van, létezik. Ugyanúgy megvan a zsidóknál, mint az araboknál, megvolt már az ókori kultúrákban, a görögök is ismerték. Az nem lehet vita tárgya szerintem, h. az egyháznak meg kell védenie a kinyilatkoztatott igazságot a tévtanítóktól. Ez nem lenézés vagy emberi tetszés kérdése, egyszerűen nem mondhat mást! , mint azt ami igaz. Az eretnekkel különben sem az a baj, h. ő egy rossz erkölcsű ember, vagy nincsen lelki békéje stb.. bár mondhatjuk rá, minden további nélkül ezen állításokat, mert van hamis lelki béke is, meg kétszínű erkölcsösség. Az eretnekkel az a baj, h. nem jár az igaz úton, nem ismeri fel, de inkább nem akarja felismerni az igazságot és nem hajlandó befogadni azt. És ez nagy baj szerintem.
És nincsen kirekesztés, meg lenézés, stb.. Mindenki számára elérhető a tanítás.
Tehát még egyszer: nincsen kizárva senki, nyitott az ajtó, a meghívás, de vannak betartandó szabályok. Az eretnek is hivatalos az üdvösségre, amit személyesen Jézus ígér neki. Sőt leginkább ő hivatalos. Ahhoz viszont, h. a jézusi ígéreteknek részese legyen, be kell fogadnia a jézusi tanításokat, függetlenül, h. jó ember vagy nem jó ember. Jézus, nem azt mondja, h. ha tiszta vagy jó vagy, szép vagy akkor kellesz, ha nem vagy jó ember, akkor nincsen esélyed. („nem az igazakért, hanem a bűnösökért (betegekért) jöttem”). Tehát , éppen az eretnekhez szól, ahogy szólt életében is a vámoshoz, a házasságtörőhöz, a gazdag ifjúhoz... Aki befogadja az ő személyét, mint az igazságot („Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet” Ego sum via veritas et vita, ld Bazilika felirata) az megkapja a jézusi ígéreteket. Aki pedig nem fogadja be, az nem kapja meg a jézusi ígéreteket és ennyi. Ez így szerintem teljesen rendben van.
Az egyház azt tanítja, h. Jézus nem csupán ember volt, hanem Isten volt, ő a második isteni személy volt, aki megtestesült a Szentlélek erejéből és emberré lett.
És az egy más kérdés, h. aki, ezt megteszi és befogadja, az törekedni fog az erkölcsös életre is.
A vallásos emberek között nagyobb számban vannak lelkiismeretesek, nekem ez a tapasztalatom (orvos, ápoló, ügyintéző, pedagógus..) empatikusak, önzetlenül segítőkészek és önzetlenül szerető szívűek és olyanok, akik nem feltétlenül várnak viszonzást mindenért. Ezért a társadalom mindenkor nagyon sokat köszönhet az ilyen embereknek. A szeretetet is tanulni kell egy magasabb szinten, és amíg a szakmát az iskolában, addig a szeretetet bizony az egyház segítségével lehet megtanulni a társadalomban. Persze lehet szidni az egyházat, de erkölcsösebb belülről szidni és főleg, tenni érte szerintem, ahogy Assisi szt. Ferenc is tette, amikor látta az elvilágiasodott formákat és az életét tette oda, a megjobbításért. Ez a hiteles megreformálás szerintem. Kívülről mindig könnyebb bekiabálni h. mi a rossz. El kell köteleződni és tenni kell, akkor már mindjárt másképpen látja az ember. Nem tudom, h. Te mit gondolsz ezekről, én így látom.
A nyugati kultúrának, csak az egyházzal együtt van esélye a megújulásra, ebben biztos vagyok. És nagyon nagy a tét.
Én úgy látom, h. nem vagy híján az érzelmi intelligenciának :-) és az értelminek sem:-)
Éppen és pontosan emiatt tolonganak bennem a kérdések viszont, h. vajon miért nem vágysz az egyházaddal a kiengesztelődésre és miért érzed így is maradéktalanul boldognak és teljes embernek magadat? Mi az ami ezen az úton tart és vajon a nagymama akit említettél, mégis miért nem tett legalább bizonytalanná ebben a kérdésben? Mi lehet az a visszatartó erő, ami miatt nem tudsz megbocsátani és nem vágysz a bocsánat befogadására? És még egy csomó hasonló kérdés, de természetesen nem kell válaszolnod ezekre.
Viszont nagyon nem értem azt, h. miért ezek a dolgok izgatnak téged, amikről folyton beszélünk…nekem a Te helyedben nagyobb gondot okozott volna az Evangéliumok olvasása után az, h. hogyan lehetséges az, h. egy fiatal zsidó lány egyszer csak teherbe esik, miközben semmi köze nem volt még életében egyetlen férfihoz sem? És hogyan lehetséges az, h. Jézus miután meghalt, leroncsolták fizikailag a testét, eltemették egy sírboltba, harmadnapra feltámadt, megjelent feltámadott testével a tanítványainak, velük evett, ivott, beszélgetett, majd fölment az égbe, a szemük láttára és megígérte nekik, h. újra eljön majd.
Mindez tökéletesen ellentmond a természeti törvényeknek.
Vagy eleve úgy gondoltad, h. ez egy baromság és a katolikusok úgy amblokk bugyuták, h. ilyenekben hisznek, esetleg valamilyen költészetbe soroltad, vagy hogy bírta mindezt bevenni a fizikus agyad? Szóval ezt nem értem, ne haragudj, kedves Tűnődő…nem értem… :-) :-)
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
ezüstszem 2012.11.25 20:43:58
@sanche: Beletrafáltál, mérnök család vagyunk, főként építőmérnökök. Van azért köztünk is olyan aki alatta van annak amit gondolsz és minden rendben van nála, sőt van egy gazdasági diplomája is pluszban. Ismerek mérnököket, többet is, akiknek át kellett képezniük magukat, mert nem kaptak munkát. Az építőipar nem a legjobb állapotban van jelenleg. Vannak divatos mérnökszakmák, mint pl. gépész, informatikus, vagy a villamos mérnökök akiket mindig is jól megfizettek. Nem panaszkodom, lehetne rosszabb is a helyzet, csak annyit szerettem volna mondani, h. közelebbről nézve semmi sem olyan egyértelmű. Nem akarom leírni, h. melyik cégnél dolgozom, annyit mondhatok, h. az ügyvezető fizetése bizony milliós és a külön pénzek még ehhez jönnek. És nem ő a csúcs, vannak még fölötte is igazgatók, az övéket nem tudom, de nagyon sok a pénzük azt elhiheted. Mindeközben pedig a munkát elvégző beosztottaké sehol sincs. Az ötven fölöttieket pedig kihasználják, ha nő, akkor kétszeresen is, mert ebben a szakmában még nincsen egyenjogú elbírálás a nemek tekintetében.
ezüstszem 2012.11.25 20:59:13
@Dr. Furia: Hááát..nem tudom. Sok okos ember van állami szférában vezető beosztásban, szerintem. Az én említett főnököm is okos ember és nem feltétlenül rossz szakember. Néha ugyan "izomból" ráfog mindenfélét más szakágakra és keresztülviszi keményen az akaratát. Ezt én pl. nem tartom jónak, de vannak akiknél ez pozitívumot jelent.(Mármint az erőszak.) Ezenkívül pedig mutyizik is a cég és a mi kontónkra, külső cégekkel, de ez nem érdekli. Szereti, ha a pályakezdő lányok körülötte "nyüzsögnek" és kábítják az egóját. Egyszóval emberileg defektes, de ezt az amit én annak tudok be, h. a legtöbben ha egy kis hatalomhoz is hozzáférnek, akkor emberileg elkurvulnak. bocsánat, nem tudtam szebben kifejezni...
ezüstszem 2012.11.27 09:47:46
@sanche: Más a dioptriánk :) és a látószögünk is más :). Igen állami cégről beszélek, félállamiból, most újra állami lett. Nem mondtam azt, h. a főnökök nem dolgoznak, ez így egyáltalán nem igaz, természetesen dolgoznak ők (is). Itt az arányok vannak rettenetesen elcsúszva, a bérek tekintetében, ezt viszont állítom és eddigi összes munkahelyi tapasztalatom ez. Annyival nem dolgoznak többet és nem adnak hozzá annyival nagyobb értéket. Ezt őszinte pillanatában intelligensebb, de inkább úgy mondanám, h. erkölcsösebb vezetők el is szokták ismerni. (persze, nem ez a kedvenc témájuk:)) Aki ezt beismeri, annak az a jutalma, h. nem száll el magától annyira, a pénzét így is elteheti. Ez nem pusztán a saját véleményem, sokakkal beszélgettem már erről. A nők fizetésbeli negatív diszkriminációja elismert tény, statisztikákat olvashatunk róla mindenféle helyeken. Ugyanazért a munkáért, ugyanolyan végzettséggel. Ez összefügg gondolom azzal, h. a vezető beosztásokat túlsúlyban férfiak gyakorolják. Olvastam is erről egy jó írást, nyugateurópai csúcsvezető nő írta le, a nők kálváriáját. Ezek tények.
Semjén Zsoltnál kevés visszataszítóbb figurát teremtett az Úr. A Fidesz farvizén evező parazitapárt és a jól helyezkedő fővadász parlamenti tevékenységét nagyjából összefoglalja, hogy ha nincs ez a plágiumcirkusz akkor én már azt is elfelejtem volna, hogy egyáltalán…..
ezüstszem 2012.11.26 15:31:36
@nincs_itt: A média nem tudott semmit bizonyítani, ezért leszálltak az ügyról. Semjén mindent bemutatott és ártatlan. Politikai provokáció volt és igaztalan rágalmazás. Bizonyítottan. Te viszont nyugodtan gyűlölködj, ha ezért blogolsz és ebben a szerepben jól érzed magad, de ne kend rá Semjénre, meg senkire szerintem. (ez csak egy jó tanács, ha akarod elfogadod, ha nem, nem.) Én már nem válaszolok neked, ha újra írnál, mert a gyűlölködésedet a további diskurzus csak tovább növelné és nem akarom, h. egészen behergeld magad. Minden jót kívánok!
ezüstszem 2012.11.26 15:35:46
@Agyalap: offoltad a témát, de röviden válaszolok: igen, olvasom naponta az Evangéliumokat, nem tudom érted-e mi a különbség? Semjén ügyről már elmondtam, h. mit gondolok, ezt föntebb olvashatod.
ezüstszem 2012.11.27 08:58:15
@nincs_itt: ehhez te jobban értesz...
„Oliver Fry: - Érdekelné egy film?Eliot Garfield: - Úgy érti, forgassunk filmet? Oliver Fry: - Meg is nézhetünk egyet, de dolgozni benne, sokkal nagyobb élvezet.” Neil Simon Írta: Keresztesi Judit - Nagycsillag rovat, Napfény Poszt - 2012. november 23.Our house in the…..
ezüstszem 2012.11.24 21:27:13
Jó lenne, ha a mai poszt nem vihart kavarna, hanem elgondolkodtatna mindenkit a háború és egymás öldöklésének hiábavalóságáról. A történet csupán az egyik fél oldaláról mutatja be az izraeli-palesztin konfliktus mindennapi, emberi oldalát. Természetesen amennyiben a másik…..
Orbán Viktor kormányfő maga állította több ízben, hogy ne az alapján ítéljük meg őt és csapatát, amiket mond, hanem ahogy cselekszik. Úgy fest, hogy elkövették azt a hibát, hogy elhitték saját üzeneteiket, és aszerint cselekedtek: gazdasági növekedést szajkóztak – és…..
ezüstszem 2012.11.20 17:42:42
@Cartman (ex Cartman): Képzeld, én meg vagyok lepődve! Mindannyian megvagyunk lepődve, akik bérből és fizetésből élünk, mert mi fizetjük be az adócsalók helyett is a pénzt a költségvetésbe. De gondolom, hogy ez téged egyáltalán nem hat meg...
ezüstszem 2012.11.21 20:34:58
@Cartman (ex Cartman): Nem értek egyet veled, ez nem csak szabályozás, hanem morál kérdése is. Mindannyiunknak jobb lenne, ha tisztességesen mennének a dolgok. Persze hozzátartozik a dologhoz a kulturáltság is. Nem kellene a közpénzen felújított pl. vasútállomásnak, térkőburkolatnak, aluljárónak, akárminek rövid idő után úgy kinéznie, mintha semmi sem történt volna. És igen, szoktam számlát kérni, de egyre többször gondolok arra, hogy rettenetesen elegem van már abból ami itt folyik. :-(
Napokon belül kezdetét veszi a Ferenciek tere átalakítása. Ezzel az egyik karakteres gócpontja számolódik fel annak a második világháború utáni városépítészeti hozzáállásnak, amely a városon belüli közlekedést autóspreferenciájúnak tekinti. Olyan önkormányzati és…..
ezüstszem 2012.11.20 20:03:56
@Shopping: Nem hordasz te kissé túl sötét szemüveget? Persze, én is ismerem a korrupció, meg a kapzsiság fogalmát és van néhány nem szeretem politikus arc is, no de, hogy csak ezek vannak, azt azért nem gondolom. Minden szakmában, hivatásban, dolgoznak rendes, becsületes emberek is.
ezüstszem 2012.11.21 20:10:48
@Shopping: Irányító pozicióban is nagy különbségek vannak, de azthiszem értelek és egyet is értünk, vannak tapasztalataink... :-(
Úgy tűnik nekem, hogy a hatalom mindenféle formájával a legtöbb esetben valóban az ember elkurvulása (bocsánat) is megadatik.
Az új Polgári Törvénykönyvhöz benyújtott KDNP-s módosító indítvány óriási kockázatokat rejt a Fidesz számára. Túl azon, hogy az indítvány szakmailag is erősen megkérdőjelezhetőnek tűnik, ahogy ezt az Index cikke jól bemutatja (ami különösen meglepő, mivel még az…..
ezüstszem 2012.11.20 09:10:13
@komplikato: Látom, te a "valódi jóérzésűek" nevű szekta tagja vagy! Ha nem láttam volna még ilyen csoportokat, akkor irigykedve sóvárognék azután, hogy felvegyetek magatok közé. Olyan jó lenne már végre egy "bűntelen" csoportba tartozni.
Ősz van, október vége. A szokatlanul későn érkezett vénasszonyok nyara kellemes napsütése ellenére érezzük a természet búcsúzását, benne van a levegőben. Ha másért nem, hát azért, mert az ország az 56-os forradalomra emlékezik, és az emlékezés tragikus, komor hangulata az…..
ezüstszem 2012.11.18 17:05:00
@Tűnődő: .. a Kádár korszak vége felé az ország elkezdett többet fogyasztani, mint amennyit megtermelt. Ez eladósodáshoz vezetett.

Nem ez vezetett eladósodáshoz, hanem a Kádár korszak rossz gazdaságpolitikája és a hitelfelvételek.
Jól tudjuk, hogy a kommunista és a ballibás kormányok előszeretettel szeretik adósságba vinni az országot és a felvett pénzeket elmutyizni egymás között.
Egy éve dübörög a Nemzeti Együttműködés Kétharmada és az Elszámoltatási Kormánybiztos, de még most sem tudjuk, hogy az "elmúltnyolcév" (@copyright by Szijjártó) legnagyobb biznisze, az autópálya építések körül mi volt a helyzet. Ha szimaton nem csal,…..
ezüstszem 2012.11.05 17:05:19
@Kőmíves Kelemen: háthate építÉSZ vagy akkor biztos nagyon értesz a vasúthoz..gondolom
ezüstszem 2012.11.05 21:02:50
@Kőmíves Kelemen: Vannak régi és új aktualitások, ez ilyen egyszerű.
Most hogy a nyerőgépezést terrorveszélyre hivatkozva betiltották, talán ideje lenne a tahóságot is belefogalmazni az új Btk.-ba. A Kika biztonsági őre egyelőre nem kap első fokon háromnapos facebookos alázást az empátia teljes hiánya miatt bekövetkezett 8 napon belül gyógyuló…..
ezüstszem 2012.11.04 17:37:45