Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fotoszubjektív

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chicago legmenőbb luxusétterme váratlanul bezárt, a magyar tulajdonos, Gyulai Attila váratlanul kiürítette a számlákat, és jelenleg épp Európában menekül a felelősségrevonás elől. "Budapesten is felbukkanhat!" ..
fotoszubjektív 2017.06.22 12:27:36
@Male39: Sajnos ez így igaz, a székely kópé székely kópé marad bárhol is van a világban. És a székely csak a népmesében pozitív figura, az életben csak rossz tapasztalatom volt velük. Persze a népük ezeréves hányattatása bizonyos erkölcsi örökséget ad nekik, de ez nem kompatibilis a nyugati értékrenddel.
Két főútvonaltól (Üllői út, Ferenc körút) egy utcával beljebb kezdődik az élet a Középső-Ferencvárosban. Érdemes megtenni ezt a távolságot, mert hihetetlen dolgokra bukkanunk. Több mint húsz év telt el a rehabilitáció kezdete óta, s az eredmény több mint biztató – s ennek megfelelően az ingatlanárak…..
Egy sportfotós kipakolta táskáit...
Üdvözletem mindenkinek!     A következő történetet szeretném megosztani veletek, ami arról szól hogyan nem váltam terror áldozatává illetve betekintést enged egy nevetséges szakma belső bugyraiba, a vagyonőrködés lesz a téma. Amit tudni kell rólam, 34 éves, diplomás…..
fotoszubjektív 2014.02.24 22:53:04
@Kovács Ferenc 14: A vagyonőrökre vonatkozik. Az előzmény: végeláthatatlan alvállalkozói lánc, a végén a felelősség, az ÁFA és az adók eltűntek.
Jogszabályszámot, ilyesmit nem tudok.
fotoszubjektív 2014.02.24 07:59:19
@William Kidd: Vannak erre próbálkozások, pl. az alvállalkozói lánc csak egy alvállalkozót tartalmazhat ettől az évtől.
A minimális vállalási árakról van kamarai ajánlás.
De a megrendelői oldal ezt nem veszi tudomásul. Élni kell, kb. 100 000 ember dolgozik ebben a szakmában fehéren vagy feketén. Vidéken van 350 Ft-os órabér is.
Az MS Stolt Surf, MS München és az SS Edmund Fitzgerald története. Három óriás szállítóhajó. Három esemény, egymástól távoli helyszínen térben és időben egyaránt. Egy tó és két óceán. Csak egy dolog közös. A gyilkos hullám. MS Stolt Surf 1978-ban Texas City-ben..
Lenyűgöző, 9000 sziluettből álló installációt készített két brit művész szeptember 21-ére, az ENSZ Nemzetközi Békenapjára a normandiai partraszállás helyszínén. Az elesettek című projekt az 1944. június 6-i hadművelet, az Operation Neptune során életüket vesztett civilek,…..