Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rizibizigizi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol a csudában lehet az? A görög sziget szinte ismeretlen az utazók körében, még a Görögországot szenvedélyesen felfedezők is ritkán hallottak róla. Karpathos az Égei-tenger egyik vadregényes szigete, Rodosz és Kréta között, amely még nem lett a tömegturizmus martaléka...
A tegnapi (többféle értelemben is) forró poszt után ma hűvösebbre vesszük az irányt és egészen Svédországig szaladunk. Kiderül, tényleg olyan magasak-e a svéd adók; hogyan jöhet össze egy évben 61 nap szabadság (háromszor adtam össze és annyi...); és az is, mi a…..
Rizibizigizi 2012.11.23 14:14:39
@Void Bunkoid: Messzire kéne kerülni az általánosításokat, mert minden éremnek két oldala van. A bicska kinyílik a zsebemben a mediterrán népek negatív megítélésétől.

A poszthoz annyit, hogy tényleg nagy adag mázlival indultak, de indultak, helyt állnak és jól megvannak. Úgyis csak évek múlva derül ki, hogy valójában hogy sikerült a beilleszkedés, hogy megtalálták-e a számításukat. Mondjuk annak, aki Svédországba menne szerencsét próbálni, sok kapaszkodót nem nyújtottak. (De még mindig idevágóbb, mint a tegnapi poszt...)