Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabbahey

27 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MásKépMás Esélyegyenlőség Emberközpontú Szemlélettel Közhasznú Alapítvány és a NemArt Galéria a Pécs2010 EKF program keretén belül valósítja meg a „Harapj rá - kultúrszendvics!” elnevezésű projektjét. A programsorozat kortárs művészek, fiatal alkotók és…..
Furcsa dolog ez a városi vadállatokkal. Nemkívánatos betolakodóknak tekintik azokat a lényeket, akik az emberi civilizációhoz alkalmazkodva a környezetünkben élnek. Pedig a patkányok, szúnyogok, verebek, svábbogarak, galambok tökéletes szimbiózisban élnek a mi modern…..
Gabbahey 2010.05.31 20:04:29
@The Kövér Laca Haircut 2010 Project: "Kard által vész, ki kardot ragad."
Vagy a mostani vasárnapi összecsapás dönt? Majd kiderül, mindenesetre, amikor a Frizbi Hajdú Péterrel bemutatkozott és megverte a hosszú évek óta érinthetetlen Heti hetest, mindenki azt hitte, hogy vége a HH uralkodásának. Amikor a második héten a Heti hetes visszavágott és…..
tvblog Trauma. Játék. 2010.05.21 21:05:00
A visszajelzések alapján a hazai péntek esti tévénézők mintegy 15-25%-a várja már tűkön ülve a TV2 új akciósorozatának, a kórházas Traumának a premierjét. S, ha már ez így alakult, akkor nekünk kutyakötelességünk lekenyereznünk az arra érdemeseket, így felajánlanánk 6…..
Ajánlatok a pünkösdi hosszú hétvégére:XVI. Pünkösdi Nyitott Pincék programsorozat az osztrák Kirchheim (Európa Kulturális Faluja 2010.) bemutatkozásával. Május 22. szombat 8.00-17.00 Palkonyai Pünkösdi 3D Regionális öröm íjászverseny a palkonyai halastónál és a…..
Mivel lassan következik az elszámoltatások ideje, néhány érintettnek  fontos információkkal szolgálhat az Útikalauz börtönbe vonulóknak című korábbi Zugügyvéd blogbejegyzés. Íme a Csak 1 ember nicknevű hozzászóló jótanácsai, mit tegyünk, ha megvernek a…..
HamPLÓ R.I.P. Ronnie James Dio 2010.05.17 02:28:00
Valamitől felébredtem az éjjel közepén, ideültem a gép elé, és az első hír, amit olvastam, az volt, hogy meghalt Ronnie James Dio. 67 éves volt, és amúgy az egyik leghatalmasabb rock/metál énekes, aki valaha is létezett. Plusz az ember, aki olasz gyökereinek köszönhetően…..
Gabbahey 2010.05.18 17:31:00
A szennyvízszállítók, szippantósok (vagy ahogy egymás között nevezik magukat: szarászok) nem mindig fáradnak azzal, hogy a tartálykocsival a pellérdi telepre engedjék ki az ártalmatlanítandó rakományt. Olcsóbb megoldás egy olyan helyen megszabadulni a szennyes létől, ahol nem…..
Csendélet a rokkantak számára fenntartott parkolóhelyen. Körbejártam a járművet, nem volt mozgássérült-kártya.Kis kutatást is végeztem, a képen látható Cadillac Escalade típusú autó ára (használtan) 7.250.000,- és 23.499.000,- forint között mozog. Ennyiért 6000 köbcentis,…..
Akinek kedve van kimozdulni ebben az esős-szeles-depresszív időben:Magyarok Vására és Nepomuki Szent János ünnep Mohácson (bővebb információ ITT)Nemzetközi veteránautó-találkozó Villányban a Diófás téren (bővebb információ ITT)Játszóház felnőtteknek Kozármislenyben.…..
Rátaláltam erre a blogra, és nagyon sokat gondolkoztam mit es hogyan írhatnék... Előre szeretném leszögezni, hogy nem akarok senkit sem bántani, csupán megosztani bizonyos eseteket az emberekkel, mert lehet pont ebből tanulhatnak sokan... Elsőként talán a húgom történetet írnám…..
Gabbahey 2010.05.12 15:29:31
@epres négercsók: az érszűkület elsősorban fáj, mégpedig nagyon. Ha a teljes lábszárad zsibbad, akkor egy nagy érnek kellett volna elzáródnia. Ilyenkor a láb hűvös tapintatú, és kékes-sápadt. A trombózisos láb duzzadt, kékes, ott sem a zsibbadás a fő tünet.
Amúgy nekem is a lábszáram zsibbad, hasonlóan a tiédhez, nekem porckorongsérvem van. Ám ez nem jelenti azt, hogy neked is...orvos mindenképpen indokolt.
Csütörtök 18.00 órától gyűltek össze Malomvölgyben azok a kutyások, barátok, ismerősök, szimpatizánsok és tiltakozók, akik a vasárnap lelőtt Viszki kutyára emlékezve egy búcsúztató sétát tettek a tó körül. Azon a helyen, amit Viszki kutya annyira szeretett, most egy…..
Annak idején már morogtam egy sort Pécsről, de csak takarékon, mert féltem, hogy a választás közelsége idecsalogat olyanokat, akik politikai szándékot képzelnek a kritika mögé. Most viszont, ha már egyszer feltettem pár képet és videót a pécsi élményvonatról (ami tök jó…..
A Maffiózók Tony Sopranója a mérföldkőnek számító HBO-sorozat óta nem nagyon csinált semmit, ami valahol érthető is, hiszen annyi pénzt keresett egy-egy évadban, hogy istenigazából dolgoznia már nem is nagyon kellene ezek után. Gandolfini azonban úgy tűnik, beleunt a…..
Hol vannak már azok a régi idők, amikor Pécsett a Konzum áruház bejáratánál, vagy a Centrum-parkolóban tucatjával álltak a valutázó fiúk?Anélkül, hogy visszasírnánk azokat a napokat-éveket, fontoljuk meg az alábbi történet tanulságát!Ismerősöm hét éve él Angliában.…..
Ország Gyöngye Aranya Vadászat? 2010.05.04 21:11:00
A helyi és az országos sajtót is bejárta a hír, hogy múlt vasárnap Pécs és Pellérd között egy magát vadásznak tartó személy lelőtt egy gazdáitól pár méterre szaladó kutyát.A fegyveres illető nem győződött meg arról, hogy a kutya gazdátlan-e, nem vette figyelembe, hogy…..
Ország Gyöngye Aranya Íjászat 2010.05.02 10:19:30
A Mecsek Íjász Egyesület sok szeretettel vár minden íjászt és érdeklődőt a 2010. május 8-án, 10 órától megrendezésre kerülő XI. VADON KUPA vadászíjász versenyére. 3D vadász verseny, 24 db 3D-s cél, 1 kör, 1+1 lövés (Pontozás 10-8-5, 4-2-1) Díjazás: érem, oklevél,…..
Idézet a sajtóanyagból:"A Baranya Megyei Önkormányzat 2010-ben tizenegyedik alkalommal hirdette meg borversenyét. A versenyt - hagyományosan - Villányban, a Teleki Zsigmond Szőlészeti Szakképző Iskolában rendeztük meg. Neves baranyai borszakértőkből álló, 9 tagú…..
Ország Gyöngye Aranya A Harcos 2010.04.30 20:51:00
                  Pécsett, a nyárias melegben a Harcos is kissé könnyedebben veszi az életet. Egy üveg bor, egy doboz cigi és szellősebb öltözék. Ennyi megjár egy obsitos vitéznek. Még akkor is,…..
Egy kis előzetes ajánlás, az érdeklődőknek...
Vajon Rico, a border collie képességei egyedülállóak, vagy tulajdonképpen a legtöbb házikedvenc képes bizonyos fokig elsajátítani az emberi nyelv megértését? Néhány viselkedéskutató állítja: a kutyák sokkal többet értenek a humán kommunikációból, mint azt…..