Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JM

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Weöres Sándor: Octopus - avagy Szent György és a Sárkány históriája, Ódry Színpad, 2008. március 07.Vécsei Anna  (Ismerjük a történetet. Vagy nem? Szent György találkozott a síró Uttaganga királylánnyal. 'Miért sírsz királylány? -A város minden évben egy szüzet…..
Intenzív osztály KoMa-Plazma 2007.12.28 11:54:00
Boronkay Soma  A KoMa nomen est omen-ként Kortárs Magyar. Ez lehet akár kortárs magyar dráma, beszédstílus, gondolkodás, problémakör vagy színjátszás (ha egyáltalán van ilyen). Mialatt nézem a csapat debütáló produkcióját elgondolkozom, hogy egy most alakult, kizárólag…..
Intenzív osztály Nézőtér 2008.01.15 19:15:00
Boronkay Soma Szombat délelőtt 11 óra, nyilvános főpróba. Matinéidőpont ellenére teltház, a közönség összetételét nézve két részre osztható. Egyik részről a bérletes nyugdíjasok, akik minden főpróbán ott vannak, akik szórakozni jöttek. Másrészről (kisebbségben)…..
Intenzív osztály FÓRUM 2007.11.21 19:45:33
Legyen ez a fórum, ahol lehet indítani bármilyen beszélgetést, ami nem kapcsolódik más témához. Lehet ömlesztve, csak kommentekben is, de talán jobb, ha egy-egy témában új bejegyzés indul 'fórum' címkével...
rendező: Zsótér Sándor VÉCSEI ANNA Olyan szikár és kegyetlen ez a nő. Látszik, hogy megsértették. Csontjainak hegyessége, a feszessé keményedett inak, irreálisnak tetsző vékonysága, mozdulatai, testének minden apró részlete a szenvedésről, és az uralkodásról beszél.…..
Intenzív osztály Ez a blog... 2007.11.21 19:28:00
... a Színház - és Filmművészeti Egyetem negyedéves színházi dramaturg szakos osztályának blogja. Főként általunk látott előadásokról olvashatsz beszámolókat/kritikákat. Kommentet bárki írhat, lehet reagálni az írásokra. Jó blogolást!az osztály (a legfrissebbeket…..