Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VanDooRock

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon nehéz helyzetben vagyok. 1988-tól egy fidesz nevű párttal szimpatizáltam. 1994-ben aztán ez a párt elindult egy irányba, amit akkor nem tudtam hova tenni. Vagy, ha őszinte akarok lenni, akkor nem is tulajdonítottam neki jelentőséget. Aztán 1998-ban nyertek. Eleinte minden szép…..
VanDooRock 2014.03.29 19:02:46
@gurigapapa:
bevasarlas.tesco.hu/hu-HU/Product/BrowseProducts?taxonomyId=Cat00000488
akció nélkül a TESCO-ban 439
de ha jobb minőséget szeretnél: akkor 499 és ez még nem oliva olaj :)
köszönöm észrevételed.
VanDooRock 2014.03.29 17:35:34
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
kedves kommentelő.
1. A NAV elszámolási árai nem azonosak a benzinkútnál szabott árakhoz. A NAV átlag árakkal dolgozik. Ha hiszi, ha nem, hetente változnak az üzemanyag árai. A NAV, pedig nem módosítja hetente. Egyébként részben van igazság, hisz 2010. január - március időszakban 299 és 315 között ingadozott az üzemanyag ára... lehet így is nézni persze. Benzinkút függő. A NAV listája egy egységesített elszámolási lista. A tankolásnál meg azt kell fizetni amit a "kutas" mond. Ezen így kár vitatkozni. Szerintem idén az üzemanyagárak még alaposan emelkedni fognak.
2. nem tudok vitatkozni olyannal aki olvas, de nem érti. Ha Ön azt vette le, hogy MSZP-s csicska vagyok akkor nincs miről vitázni De annak örülök, hogy legalább beleolvasott a blogba. Hozzászólását köszönöm.
Rémálom a zöldhatóságnál XI. Megvan a politikai körökig is elérő nyelvvizsgabotrány első áldozata: az adatnyilvánosságért és az átlátható kormányzati működésért vívott harcban eltűnt Tolnainé Szatmári Katalinnak, az OKTVF főigazgatójának a nyelvvizsgája - legalább…..
Sajtótájékoztatón jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter úr, hogy elégedettek a hétvégén bemutatótt teljesítményükkel. A sajtótájékoztató néhány magvas gondolatát szó szerint idézem, mert úgy jobban cáfolható. Pintér Sándor…..
Még bő egy év van a választásokig, de már most elindult a politikai kampány. Mondhatni, hogy ez nem újdonság, hisz 2002 óta szinte megállás nélkül kampányol az aktuális ellenzék. A mostani talán annyiban más, hogy az ellenzék mellet a kormány is korán begyújtotta kampány…..
A politika színterén semmi nem lehetetlen. 1989-ben rendszerváltásról beszéltek. Aztán kormányok jöttek mentek, de mintha Magyarország felett eljárt volna az idő, és hajdanán erős nemzetből egy folyamatosan zsugorodó és mély depresszióba forduló nemzetté váltunk. Miért és…..
Három nappal azután, hogy kiengedtek a kórházból, ismét rosszul lettem. Az éjszakai rosszullétet erős gyomorfájás és magas láz követett. Azt hittem, hogy egy gyomorhurut vagy valami influenza terített le. Hétvége lévén, csak arra tudtam összpontosítani, hogy valahogy túléljem.…..
Magyarország egészségügyi ellátó rendszere már hosszú évtizedek óta beszédtéma, de úgy tűnik, hogy továbbra is csupán csak szövegelés lesz és a tettek a fiókban maradnak. A hosszú évek óta folyó huzavona az orvosok és ápolók bére, illetve az egészségügyi intézmények…..