Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manci Franciska

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen, ha a média bennfentesen viccel. Most például a Média Hungary szakkonferencia körüli botrányokon, konkrétan a Juj.hu-t és a MyVipet is tulajdonló Generál Média kísérletén, hogy lenyúlja a rendezvényt. De legalábbis a helyszínt és a közönséget. A klasszikus…..
Manci Franciska 2010.05.18 17:01:17
háttér sztori: A General Media ingyenbulit tart a Club Tihanyban (Forrás: Kreatív Online)
[2010.05.14. 16:01]

Partibuszokkal viszi a Club Tihanyba az érdeklődőket a General Média a Média Hungary balatonfüredi helyszínéről. Igyen étel, ital, jótékonyság. A fura sztori összefoglalója.

„Sajnálattal értesült róla a Generál Média, hogy Csermely Ákos Úr nem fogadta el cégünktől ingyenesen rendezvénye helyszínéül a Club Tihanyt, és tudomásunkra jutott, hogy a Club Tihany vezetősége felajánlotta Csermely Ákos Úrnak a többletköltségek megtérítését is. Ő ezzel nem kívánt élni, így a Generál Média a Club Tihanyban megtartja az eredeti rendezvényét” – olvasható a General Média Kreatívhoz eljuttatott közleményében.

A cég péntek délután fél négykor küldött szövegében a következő olvasható: „a Média Hungary rendezvényhez hozzátartozott az esti kötetlen, közös kikapcsolódás, ami a módosított helyszínen kivitelezhetetlen. Így Média Randevú néven biztosítjuk a hagyomány folytatását a Club Tihanyban a szokott időben, helyen és módon, a konferenciát követően vendégül látva minden érdeklődőt.”

A programok mellett a Generál Média partneri bevonásával a vendéglátást és a közlekedést is biztosítja egy közvetlen Tihany – Balatonfüred buszjárattal.

A közelmény szerint már több mint 550-en jeleztek vissza, akik részvételükkel támogatni szeretnék a rendezvényt. „Az esemény kiemelt feladatának tekinti a karitatív tevékenységet. Ennek megfelelően a Média Randevú programjaként jótékonysági tombolát szervezünk a beteg gyermekek gyógyításáért” – fogalmaz a Generál Média.

A Média Hungary vs. Club Tihany vs Generál Média sztori röviden
Szerda: Kiderül, hogy a Média Hungay konferencia helyszíne, a Club Tihany között valami feszültség van, az új helyszín Balatonfüred.
Csütörtök: A Média Hungary és Club Tihany közötti ügyben a Generál Média is érintett.
Nehezen érthető felajánlás a Generál Média részéről, a Média Hungary nem él vele.
Péntek: Fordul a kocka, a Club Tihany nehezen érthető felajánlást tesz, a Média Hungary nem él ezzel az ajánlattal sem.
A Generál Média bejelenti, a Média Hungary balatonfüredi esti bulijának időpontjában konkurens bulit szerveznek a Club Tihanyban, minden ingyen lesz.
(Forrás: Kreatív Online)