Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kabakoscucu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Film készült Richter Gedeon életéről, az a címe, hogy Nem tűntem el, és kedd délután lehet majd megnézni az m1-en. Szomorú apropóból, ugyanis éppen hetven év telt el azóta, hogy 1944 decemberében a nyilasok a Dunába lőtték a híres gyógyszerészt és feleségét. Az…..
Földrengés Magyarországon, háromszáz felett az euró, de a netre ragadt egyszeri polgár számára mégis a nap híre, hogy már nálunk is működik a Google Street View. Míg az átlag felhasználó vicces jeleneteket keresett, mi az autóink után kutattunk. A képek tanúsága szerint…..
A comment:com, mint oly sokszor a múltban, most is segítségére siet a tévéknek, ha kell nekik az ingyenkontent, ha nem, hiszen az a dolgunk, hogy igyekezzünk jobbá tenni a magyar tévézést, már amennyire ez szerény eszközeinkkel elképzelhető. Eddig nem jártunk túl sok sikerrel, bár…..
Facebookon lőtték vasárnap ezt a mennyei backdoor üzenetet, ami a Pécsi-Belvárosi Plébániatemplom ajtaján és bent a falon is látható. A faliújságon a mellette lógó plakáton "A Szentírás üzenete: Mit jelent szeretni? Odaadni mindent, odaadni az életünket" jótanács olvasható.…..
kabakoscucu 2013.04.01 18:19:37
@Leadfoot: Gondolom még meg is dicsérik őket mert nem mentek három lépést a WC-ig. Aztán amikor már megtörtént a dolog és a nadrág szárán folyik le a lé akkor jön egy nővér és és ahelyett, hogy a lázas gyerekeddel foglalkozna meleg teával kínálgatja az illetőt.
Amikor a teázás is megvolt orvosok betegek békés egyetértésben jókat szippantgatnak a hugyszagból.
Így kell elképzelni?
Ma este lépett ismét szorítóba csaknem két éves kihagyást követően Erdei Zsolt, hogy a Monte-Carlo millió dolláros szupernégyes torna első körében megmérkőzzön Denis Grachev ellenében. Ahogy már délután írtam, Zsolti technikai repertoárja és rutinja…..
kabakoscucu 2013.03.31 20:25:07
A minap már láthattuk az alig felöltözött Rihanna GQ magazinos címlapját (itt), de én már akkor feltételeztem, hogy nem csak ennyit mutat meg Rihanna a melleiből. Nos, igazam lett, tényleg nem. A magazin hasábjain más szögekből és más pózokban mutogatja tovább magát, sőt az…..
kabakoscucu 2012.11.16 00:24:33
Hónapokat töltött Ben Anderson, a BBC újságírója Dubajban, hogy a 2000-es évek sivatagi csodája, a csillogó felhőkarcolók mögött nyomozzon azok után, akik az egészet felépítik. Mit talált? Modern kori rabszolgákat, akik tömegével érkeznek Indiából és Bangladesből…..