Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs*

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve:)) " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a…..
Felelősek vagyunk tetteinkért, bármennyire is nehezünkre esik ezt bevallanunk. (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve :)) " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "ami nagyobb szerepet játszik, hogy megmeri-e játszani az ember az elgondolását... akarat, bátorság - így teljes ! " (Disemal)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül, akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
Balázs* 2012.10.26 12:31:20
sziasztok: Barcelona szurkolóknak:

blaugranaista.blogspot.hu

saját amatőr blogom, for fun. vélemények, hírek, meccselemzések, beharangozók, összefoglalók, érdekességek. nézzetek be, kommenteljetek, lájkoljatok.
köszönöm!
Balázs* 2012.10.26 13:00:39
@csakajuve: :) hátha akad egy két barcás :) ( kár a nord elleni 1-1 ért. vitte is a mixem :) )
Balázs* 2012.10.27 13:55:09
Sziasztok! Főleg Barca szurkolóknak: blaugranaista.blogspot.hu/
nem rég indított blogom. lájkoljátok fbookon, kommenteljetek, nézzetek be, frissülő, új hírek, meccselemzések. kommenteket szívesen fogadok!