Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorothea10

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lássuk milyen hetünk volt, a főbb eseményeket összeszedve időrendi sorrendben.  A háciendán nagy készülődéssel kezdik a hetet, végre új lakót fognak választani gebe Rita helyére és megelégelve azt, hogy szotyi Fecónak nincs pénze, bár ez utóbbi érthetetlen, hiszen…..
dorothea10 2013.11.06 21:07:29
@aggyistenbiri: szerintem inkább a harry potter miatt vágta rá Zsófi hogy "Tudjukki" :) "Ő, Akit Nem Nevezünk Nevén" vagy valami ilyesmi.
@Zirowe: A régiek sem mindig minden alkalommal használták a gúnyneveket. Olykor a rendes nevükkel is meg lettek említve, így nem volt mindig annyira bántó. Szerintem találj egy egyensúlyt.
Nekem még mindig nem tetszenek az új nevek, de majd megszokom. :)
dorothea10 2013.11.07 09:10:31
Első hogyvoltom, kéretik kesztyűs kézzel bánni. A rész máris Anikó merengő fejével kezd, amint éppen egy nagy tál görögdinnye felett filozofál. Szerintem csak próbálja számon tartani a lenyelt magokat, közben azon elmélkedik, hogy tegnap miért akarta a Marcselló gyerek őt…..
Valami nagy dráma lehet készülőben, mert igen messziről indítjuk a napot. Joe papa ismét megverekszik Barbiért, - vagyis miatta, de mindegy is, - Zsófi távozását pedig ismét átélhetjük. Bevallom, ezúttal is olyan kéjes boldogságérzet tölt el, mint legutóbb, bár félek, a…..
Mi jóra számíthatunk a mai részből? Könnyekre és búcsúzásra, sokak imája meghallgatásra talál, de ez nem tesz mindenkit felhőtlenül boldoggá. Ugorjunk is rögtön a közepébe, ébredezik a villa, Marci hívogatja Ritát és néz reménykedően ki az ajtón, Anikó se bír aludni, de…..
Amit a szerkesztők fontosnak tartottak tegnapról: Hannácska kidől és a Marci-Rita kombó összenyálazza egymást. Haladjunk inkább tovább a reggelre. A konyhában a szokásos reggeli pletykaszeánsz mai témája Márton és Rita bimbózó szerelme. Marci is kikászálódik az ágyból, a…..