Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorcimorci

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jenő 60 órányi szenvedés és 10 rongy kiadása (plusz TB) után elgondolkozott azon, hogy miért csak a kuyájának jár tisztességes orvosi ellátás. Az orvos neki csak annyit mondott, hogy ne igyon kólát és bírja ki, viszonthallás. (A Homár látott már olyat is, hogy …..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..
Levélírónk ígérete szerint ez a poszt 100 nyomtatott példányban fog kikerülni különböző benzinkutakhoz, mintegy figyelmeztetésképpen: látod, ha szarakodsz, kikerülsz a Homárra. A bankjegytrükkre válaszként adott "uram, olvassa a homár pont hu-t" mondat pedig…..
A Kappa egymásnak háttal ülő nőt és férfit ábrázoló logója a nyolcvanas évek elején elérte a logóság csúcsállapotát: a figurákat szembefordítva dugós paródia készült belőle, ami éveken át Józsefváros lakosságának pólón és melegítőn viselt címerévé vált.…..
Már biztos mindenkinek az agyára ment az ajándékkeresés. Szorult helyzetben az esőerdőszaggató papírlobbi szerint állítólag azt szokták bedobni mostanában, hogy akkor kapjon újságelőfizetést, mert csak ő is olvas a szemével. Ez persze hülyeség, de történetünk szempontjából…..