Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ogre George

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta Bajnai belengette visszatérését, három fanyalgó álláspont váltakozik a fontosabb blogokban:1.) Bajnai nem visszatért, hanem végig jelen volt.2.) Bajnai nem válthatja le az elmúlt húsz évet, mert része annak, de még az elmúltnyolcnak is.3.) Csak Orbán leváltását célozni…..
Ogre George 2012.10.23 19:19:28
@veracity:

Én azt nem értem, hogy a hozzád hasonlók hol vannak a való életben? 2010-ben sok ismerősöm szavazott a Fideszre, ők mostanra két táborra szakadtak: az egyik (nagyobbik) részük teli torokból szidja a kormányt és átkozza magát, hogy valaha is elhitt egy szót is abból amit Orbán mondott, a másik (kisebbik) felük pedig egyszerűen csak csendben van és igyekszik kerülni a politikát, holott 2010-ben még vehemensen győzködtek róla, hogy majd meglátom, hogy a Fidesz milyen jó lesz, mert ők értenek hozzá, meg ők becsületesek, stb, stb... Most valahogy mégse akaródzik már nekik vitába szállni és érvelni a kormány igaza mellett, inkább csak hallgatnak. Egytől-egyig, kivétel nélkül!

Vajon miért van ez?

Rendezhettek ti minden hétvégére egy békementet, ahová Széles Gábor hordhatja a nagypapákat-nagymamákat meg a lengyeleket statiszának (ha már ugye megnyerte a BKK busztenderét, ez a minimum) attól még az aktív magyar ember pontosan tudni fogja, hogy mennyit bukott a Fidesz ámokfutásán és ennek tudatában fog szavazni 2014-ben.
Ogre George 2012.10.23 19:23:09
@veracity:

mno.hu/migr_1834/helyreigazitas-422201

Sebaj, te azért libázzál csak.
Ogre George 2012.10.23 19:02:17
@mortullus:

Maradjon is így. Orbán maradjon meg szónoknak, ahhoz ért, Bajnai meg jó lesz Miniszterelnöknek.