Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Félázsiai Pásztor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta Bajnai belengette visszatérését, három fanyalgó álláspont váltakozik a fontosabb blogokban:1.) Bajnai nem visszatért, hanem végig jelen volt.2.) Bajnai nem válthatja le az elmúlt húsz évet, mert része annak, de még az elmúltnyolcnak is.3.) Csak Orbán leváltását célozni…..
Félázsiai Pásztor 2012.10.23 18:46:26
@veracity:

"Idén az első három negyedévben 17 984 felszámolás megindítását tették közzé a cégbíróságok. Ez havonta átlagosan 2000 új felszámolást jelent, szemben a tavalyi első három negyedévben regisztrált 1640-es havi átlaggal."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/10/mar_ketezer_ceget_szamolnak_fel_havonta/

"Egy hároméves, hárommilliárdosra bővíthető állami keretszerződés részeként elkészült tanulmányokért a 2012-es 939,6 milliós keret 99,4 százalékát már június közepéig felvette a Századvég-cégcsoport. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium nem akarja kiadni az elkészült anyagokat, az adatok a per tárgyalásán kerültek elő."

index.hu/belfold/2012/10/16/oldalankent_470_ezerert_dolgozik_a_szazadveg/

"Nem jogerős végzéssel elrendelte a Gyulai Törvényszék a Gyulai Húskombinát Zrt. felszámolását kedden – közölte Zámbori Tibor, a Gyulai Törvényszék elnökhelyettese az MTI-nek. A döntést a bíróság azt követően hozta meg, hogy a húskombinát hétfőn adott a bíróságnak választ a hitelezői tartozás kiegyenlítéséről, a gazdálkodó szervezet válaszában a szállítói tartozást elismerte, de annak kiegyenlítésére nem kért fizetési halasztás."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/16/elrendeltek_huskombinat_felszamolasat/

"A Világbank legújabb Doing Business című éves felmérése szerint ma Szingapúrban a legkönnyebb üzletbe, vállalkozásba fogni. Míg Szingapúr hetedik éve listavezető, Magyarország a 49. helyről az 54. helyre csúszott vissza. A főbb mutatók közül számottevően romlott például a hitelhez jutás, a befektetők védelme, a csődhelyzetek megoldása és nehezebb lett a vállalkozás indítása – emelte ki a jelentésből a portfolio.hu."

index.hu/gazdasag/2012/10/23/szingapure_az_igazi_gazdasagi_tundermese/

"Szeptemberben a fogyasztói árak 6,6 százalékkal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban, közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Egy hónap alatt jelentősen emelkedett az üzemanyagok és a dohányáruk ára, miközben árcsökkenés következett be a tartós fogyasztási cikkek és a szolgáltatások körében."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/11/gyorsan_dragul_magyarorszag/

Tudod mit? Cseszheted a birkamentedet, 2014-ben repültök innen mint a szar!
Félázsiai Pásztor 2012.10.23 19:31:04
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Maradjunk a tényeknél: idén 17.984 cég ment csődbe, 22%-kal több mint tavaly! Köztük olyan "aprócska", "jelentéktelen", "alig pár éve működő" cégek is mint a Malév vagy a Gyulai Húskombinát. Nyiván ezek miatt senkinek nem lett oda a megélhetése és egész biztos, hogy senki nem lett öngyilkos. És persze a cégcsődök drasztikus emelkedésének az ég egyadta világon semmi köze Orbán Viktor uralkodásához és a tündérmese során elért mínuszos gazdasági növekedéshez (gyk: recessszió), a tripa bóvli besorolásunkhoz és a hasonló dicső eredményekhez, amiket a nagy gazdasági szabadságharc során Orbán elvtrás elért.