Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drognan

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A telhetetlenség a legrosszabb tanácsadó, inkább a kicsi biztosabb, mint a nagy semmi" (Derbi)..
Drognan 2013.08.05 10:57:57
@mENNYI imádom a nagykeblű MILFeket: jól van de az ázsiai hendi
Drognan 2013.08.05 11:18:38
@mENNYI imádom a nagykeblű MILFeket: komolyan? nem látszik nah ezt akkor olvassd ez szépen hülye gyerek és rájössz miért más www.hatharom.com/2012/05/10/mi_is_az_az_azsiai_hendikep_i_resz
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
Drognan 2013.01.22 10:17:43
@csabibacsii: kösz csak kicsit idegesítő mert a többi jött és elég sok pénzt raktam fel és most nem tudok csinálni vele semmit nah mind1 legalább nem költöm el :D
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Drognan 2012.12.14 18:50:08
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "saját munka,saját próbálkozás.intuició,mindenkinek van megérzése..,és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros) ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "... akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."…..
Drognan 2012.11.02 18:45:51
@Axee0000: háát egen ez van amikor én raktam a jypre mindig kikaptak most is kinéztem de mondom csak azért se és azt hiszem nem is fogom soha többé megrakni...
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..