Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hungarianinvenlo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégpedig egyenesen Hollandiából, ahol sok minden van – speciel a magyar viszonyokhoz szokott embernek jónak tűnő, megfelelő méretű lakás viszonylag kevés. Legalábbis ezzel szembesült Kata, aki (nagyon helyesen) meg is írta az albérletkeresés kálváriáját. „Hamarosan…..
hungarianinvenlo 2012.10.23 13:07:49
@Sanyi9: lehet, hogy ez egy specialis reteg, de en az utcan is ezt latom, egyre tobb az uj es kozep vagy felsokategorias auto, ruhazat.
hungarianinvenlo 2012.10.23 13:35:36
@Scaramella va alla guerra: hmm.. ez a kedvencem.. azt, hogy megeri e venni mindenki szamolja ki maganak az igenyeinek megfeleloen. Mobilis akar maradni, letelepedni akar jopar evre az adott kornyeken, etc..etc.. valo igaz a lakasarak esnek, mint mindenhol. ezt is bele kell kalkulalni. Mivel en hosszu tavra tervezek es itt epitem fel "magam" igy nekem vegeredmenyben az jott ki, hogy jobban jarok a vasarlassal. hozzateszem nekem nincs tervben jopar evig a mobilitas, ha esetleg kell menni akkor is ki lehet adni berbe es tobbet kapok erte, mint a torlesztoreszlet. Ez egyentol fugg, ki szeretne sajat lakast ki megelegszik a berlettel.
hungarianinvenlo 2012.10.23 13:46:38
@nestje: lehet csak en vagyok erre tulzottan erzekeny :D