Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tindi

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katusék találtak egy gyanúsan olcsó idei Ford modellt a neten, amiről egy gyors kereséssel kiderült, hogy természetesen kamu. Méghozzá annyira kamu, hogy egy nemzetközileg széles körben ismert csalót sikerült kiszúrniuk: Néhány héttel ezelőtt autóvásárlásra adtuk a…..
Tünde rájött, hogy mégsem szeretné az ajándék 90 perc beszélgetési időt plusz 2 év hűségért cserébe. Merthogy megnézte online, hogy csak hálózaton belül beszélhető le. A Vodafone ügynöke persze erről az apróságról elfelejtette tájékoztatni: Már jó pár éve Vodafone…..
Tindi 2012.10.30 16:13:59
@Giraffa Camelopardalis Phd.: eddig is olvastam a homárt, bölcsebb is lettem talán, de azt hiszem nagyon beleszólni nem fogok. Tudod a stílusom még csiszolásra szorulna, mint felhívták a figyelmem rá a helyesírásom is :o)de maradok hűséges látogató továbbra is.
Tindi 2012.10.30 16:19:27
@Kellemes Zérókomponista: Pontozzalak? Megajánlom amennyire vágysz. Nézd, aki idejön kicsit mazochista is, mert várhatóan kap hideget-meleget (ez volt a finom fogalmazása a szemétkedés vs. segítőkészségnek). De néha jönnek használható információk is, illetve a szolgáltatók is néha figyelembe veszik az itt megjelenteket.
Tindi 2012.10.30 16:22:16
@Rosszindulatú Vászka: köszönöm, momentán nincs listám, de ha lesz hozzád fordulok továbbképzésért.
Tihamérnek van egy olyan sejtése, hogy a bankok mostanában nem annyira szeretik végtörlesztett ügyfeleiket. Bár előzetesen megajánlott neki a K&H Bank egy 5 milliós lakáshitelt 15 évre, miután mindent lepapíroztak derült ki, hogy inkább csak 4-et adnának. Vagy szerezzen egy…..
Tindi 2012.10.25 12:02:29
@Rosszindulatú Vászka: Igen, ezen én is gondolkodtam hogy mit tegyek. Valahogy reagálást akartam kiváltani, hogy legalább kapcsolatba lépjenek velem, velük nem könnyű, és nem tudok rá órákat szánni.
Sajnos a telefonomat kikapcsoltam meg vissza, de sms-t már nem küldtem, így nem tartok igényt erre az egészre, semmi szükségem sem plusz sms-re, sem internetre, és korlátozott beszélgetésre főleg nem, mivel gyakorlatilag senkim nem Vodás (ez akár intő jel is lehetett volna ha többet filozófálok ezen).
Tindi 2012.10.25 12:04:34
@helianthus: Köszönöm. Mindenesetre sokat okultam belőle, csak kár hogy akár 2 kényszerévembe kerülhet....
Tindi 2012.10.25 14:49:37
@Rosszindulatú Vászka: De történt. Ők lelkesen adtak egy másik tarifacsomagot, 2 év hűségnyilatkozattal. Az hogy én nem használom a kedvezményt ami jár hozzá, nekik csak hab a tortán.

Számlát befizettem, ne legyen nekik támadási felület.