Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agytolltisztitas.hu

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóóó, tudjuk! Kell a francnak - gondolnánk! Pedig tudtad, hogy az áruházakban megtalálható tolltermékek mind újrahasznosított tollból készülnek?  Persze, nem értünk hozzá kellően, minket sokszor az ár érdekel! Viszont az olcsóságnak is megvannak a hátulütői!  Amikor azt gondolnánk, hogy tök jó…..
Tudjuk sokan nincsennek tisztában, hogy egyáltalán melyiket válasszuk! Vannak, akiknek saját felépített cégük van erre, mint (pl: agytolltisztitas.hu), vannak akik egy kis garázsban, pincében, üzletben végzik egy kis géppel, de vannak akik kivonulnak néhány napra egy utánfutós kocsival piacokhoz,…..
  A fantázianevek kavalkádjában teljesen elveszünk! Kinek melyik a szimpatikus, azt választja, azonban lényegi különbség van ám köztük! Jelenleg Magyarországon a tolltisztítási eljárásokban már többféle létezik! Nem akarok személyes megjegyzést tenni, melyik milyen, de van olyan, ami semmit sem…..
Biztos benned is felmerült már a kérdés, hogy hova vigyem a használt párnám, paplanom tisztíttatni?! Lehetőségek között ugye több is felmerül, az általános tisztító szalonoktól a készítőkig! Mi mégis inkább a készítők mellett tennénk le a voksunkat, miért? Gondoljunk bele, hogy mitő lesz tiszta…..
Mit kell tenned egy új paplanhoz párnához!? Hogyan lesz a régiből új? Szégyenled behozni a régi párnád, mert csúnya? Félsz, hogy az a toll már nem alkalmas újratisztításra? Félsz, szégyenled, aggódsz, zavarban érzed magad,...? FIGYELJ! Van egy jó hírünk! Lépj csak tovább!!..
Jó a kérdés?! Talán a legtöbben most azt próbálják szemléltetni, hogy tényleg miért kerül olyan sokba, mikor a használt tollat meg pici pénzért vásárolják fel? Na, de menjünk elébe!..
Üdvözöllek kedves Olvasó! Szeretnénk leszögezni, hogy a cikkben leírt információkhoz te is hozzájuthatsz akár az interneten keresztül! Ugye tudod, hogy amit megveszel műanyag töltetű termékeket, hosszútávon károsak számodra!? Te milyen paplant, párnát használsz? Felmerült már a kérdés benned?…..
Vásárlói kérdések gyűjteménye! És kifejtjük az általatok legtöbbet feltett kérdéseket! Kérdésed van, tedd fel, hogy bővíthessük válaszainkat! Biztosak vagyunk abban, hogy az általad feltett kérdések, mások számára is felmerülnek, esetleg ők félnek feltenni! Pedig ezek hidd el fontosak, mert mi is…..
Fogalmad sincs, mit kellene adni életük nagy napjára, igaz? Segítünk!..
Sziasztok! Baranyi Norbert,  a "paplan, párna webáruház, tolltisztítás" - agytolltisztitas.hu üzemeltetője vagyok! Családi vállalkozásom több évtizedes tapasztalatait szeretném megosztani veletek a blogomban. Ez az első ilyen jellegű videó, ami abban ad hasznos tanácsokat, melyik toll érdemes és…..
Oszlassuk el a felesleges tévhiteket, ami a legtöbb ember fejében él a tollról, és az allergiáról! A természetes dolgok jók. ..
Tolltisztítás menete! Hogyan lesz a régiből teljesen új? Tegyük tisztába a dolgokat! Sokan teszik fel a kérdést nekünk, hogy milyen sűrűn érdemes tisztíttatni a párnákat, paplanokat. Azt szeretnénk leszögezni, hogy ez az eljárás nem úgy történik, mint sokan hisszük, amiben úgy vélik,…..
- Tényleg még mindig azt hiszed, hogy az alvásunk nem fontos? - Azzal sem foglalkozol, hogy milyen az alvásának körülménye? - Szeretnél tenni családod, gyerekeid jó alvásáért?  - Tudod milyen az, amikor egy embert átvernek egy áruházban, vagy boltban egy drága, de semmire való párnával, de…..
Üdvözöllek!   Gondolom sokaknak emlékeiben él, amikor nagyanyáink nagy vetett ágyán ugrálhatott! Ma már ugyan ez nem mondható el, mert más világot élünk! Ugyebár most, ami elromlik, azt eldobjuk, és egyszerűen veszünk egy újat helyette, ami hatalmas hiba! Nem akarok senkit elszomorítani, mivel mi…..
Tudta Ön.........? • hogy a toll allergia már a múlté? • hogy életünk 1/3 részét alvással, pihenéssel töltjük? • hogy nem minden tolltisztító mossa a tollat? • webshopunkban kapható termékek egyenesen gyártótól (tőlünk) származnak? (ezért tudunk olcsóbbak lenni...) • nálunk a minőség kitér a…..
Ön használ még tollpárnát, vagy tollpaplant? Gondolom most sokan elgondolkodnak, hogy vajon otthon egyáltalán van-e még toll! Benéznek a szekrény aljára és előbukkan valami régi használt tollpárna, amit nem is emlékszünk, hogy mikor kerülhetett oda! Ha így van, akkor van egy jó hírem! ÚJRA HÓDÍT A…..
www.agytolltisztisztitas.hu Mindennapi életünkben fontos az egészség és a természetes alapanyagból készült termékek használata! Nálunk a "Tollallergia már a múlté..." Azért hoztuk létre blogunkat, hogy különböző kérdésekre választ kapjunk szakmai értelemben is!  Ugyanakkor az Ön kérdése…..