Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Pasi

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelek rólunk epilógus 2014.07.05 19:18:28
Szerettem szerető lenni, az ő szeretője. Ő más mint a férfiak akiket előtte ismertem, a kapcsolatunk is más volt. Hihetetlen szenvedély ami megfelelő szintű intelligenciával társult, talán így lehetne leginkább meghatározni. Neki is, és nekem is fontos mindkét elem ahhoz, hogy hosszabb távon…..
A Pasi 2014.07.09 01:35:01
A Pasi 2014.07.09 01:45:03
@Lelkitárs: nana, szánalmas sovinizmus? Mi köze van a házasságnak a féltékenységhez? Aki házas az nem lehet féltékeny a szeretőjére? Remélem nem maradtam le semmiről.
Azt nem tudod, hogy milyen féltékenység ez és így bántó a mondatod. (ugye nem a klasszikus szexuális féltékenységre gondolsz?!) Érdemes lenne nekem is megírnom vagy elég a főszerző tollát olvasni? Na, ez a szánalmas :)
"A hitünk a csodáink játszótere."   Nem emlékszem mikor volt, de azt tudom, hogy nagyon-nagyon sokáig vártam rá. Tulajdonképpen nem tudtam mire várok, de éreztem, hogy hiányzik. Nekem senki nem mutatta meg, senki nem tanított arra, hogy hinni tudjak benne, és senki nem mondta,…..
  - "Kérsz gombát? -Igen, szeretem. -Bocs, most látom, hogy ez nem is gomba, hanem karfiol. -Nem baj, azt is szeretem. -OK, én is. A karfiol jó, csak nem akkor, amikor az ember gombára számít." Ennyi, ilyen egyszerű, pontosan ez történt hajnalban. Csak éppen az a rész maradt…..
A Pasi 2013.11.20 15:12:58
@egy szőke csaj: pedig egyszerű. A leírás szerint megtörtént tanpéldája annak, hogy amikor nagyon vágysz valamire, akkor minden egyéb csak második. Pedig ha nem arra vágynál, amire, akkor minden egyéb is pont olyan jó lenne.
Levelek rólunk sapiosexual 2013.11.09 13:47:35
Azt hittem, hogy nektek pasiknak is van erre egy különleges hatodik érzéketek. Bááááár...., az is lehet, hogy mi nők nem küldünk annyira egyértelmű jeleket felétek, mint ti szoktatok felénk. Mondjuk az is vicces, hogy azt sem tudom megmondani, hogy én miként kommunikálom…..
Levelek rólunk Ribanc 2013.07.11 22:50:23
Éppen a napokban jutott eszembe az első, annyira megmaradt az emléke hogy még arra is pontosan emlékszem, hogy mi volt akkor rajtam. Vicces visszagondolni, hogy amikor még csak beszéltünk róla azt mondtam azért nem akarom mert olyan kurvás. Aztán találkozás találkozást követett, és…..
Levelek rólunk Nekem ilyen lenne 2013.07.05 15:21:21
Egy jól sikerült hét tökéletes lezárása, hmmm....., ezen elgondolkodtam. Egy munka megbeszélésen az ember nyilván nem mondja be a szeretőjét, még akkor sem ha fejben egyébként rögtön elkezd pörögni a film. De nekem majd elmesélhetnéd, kíváncsi vagyok hogy ha mindent…..
A Pasi 2013.07.12 14:28:41
Levelek rólunk Egyszer volt... 2013.04.23 20:07:36
Egyszer volt, hol nem  volt, a saját kis világában éldegélt a makacs királykisasszony aki nagyon sok minden akart lenni az élete során, csak éppen királylány nem. Álruhát vett magára, hogy ne ismerjenek rá, szögre akasztotta a koronáját, nem akarta hogy mindenki lássa ki is…..
A Pasi 2013.04.24 10:57:52
@egy szőke csaj: nagyon egyenes háttal ült mindig és volt valami sejtelmes benne. Ekkor megkérdeztem és mondott valamit a kékvérűségéről. De ez nem lehet téma, mert ugrik rá. Persze, nem jártam utána, hogy igaz-e, tulajdonképp mindegy. Hercegnő ő a mindennapokban és királylány ha találkozunk.
Levelek rólunk Soha nem elég 2013.04.13 18:07:11
Tökéletes, pontosan olyan amire vágytam. Nem baj hogy elgondolkodós, és egyáltalán nem baj hogy kicsit bújós, mert ezektől valahogy még inkább igazi. Hogy mitől lett/lesz egyre jobb..., hmmm..., tényleg azt hiszem hogy tőlem. Egészen pontosan tőlünk, de az én oldalamon nyilván…..
Levelek rólunk Torkos csütürtök 2013.01.31 14:00:41
Ok, lehet hogy ez már tényleg beteges, de ha az remélem soha nem fogok kigyógyulni. És remélem soha nem fogom érteni azokat akik a rács túlsó oldalán vannak. Kattognak a képek, nem emlékszem egyetlen perc szünetre sem múlt szombat éjjel óta. Hihetetlen, de a jó szex tényleg…..
Levelek rólunk A pasi ír 2012.12.04 17:45:18
Ígértem, hát megírom. A szvinger klubbot akartad, de annyi minden más is van és annyi történet van azóta is, hogy igazán nehéz ragaszkodnom ahhoz. Bár az igaz, hogy szvinger klubba járni alapvetően nem mindennapi dolog, az pedig, hogy mi ezt háromszor egymást követő napokon tettük…..
Hosszú lesz, ezért inkább így nem kommentben. Nos, a folyamat... Nem is tudom mikor gondoltam rá először. Valamikor évekkel ezelőtt. Nézegettem akkor erről netes oldalakat, olvastam blogokat, meg egyéb beszámolókat a témában. Érdekelt de inkább csak elméleti szinten. Nem is…..
A Pasi 2012.10.28 22:39:00
@egy szőke csaj: Szerintem csak azt hozzuk ki egymásból, amiről mindenki álmodik. Mi is. Csak valahogy köztünk megvan az a szikra, ami elégeti a gátlásokat. Ezáltal igen, kölcsönös. Nem is működhetne ennyi ideig, ha nem az lenne. Egész jól lefektettük az alapokat amire tudunk építkezni és persze sok szabályt is hoztunk. Mindezt azért, hogy ha már kívánjuk egymást, ne vesszen el ez egy kis baki miatt.
Olyan furcsa az, hogy a blogon keresztül azt olvasom, hogy többen arról álmodoznak, hogy milyen fantasztikus lehet ez, amikor pedig élőben beszélgetek nőkkel, valahogy más a reakciójuk. Pl.: a napokban kérdeztem meg valakitől, hogy mit szólna, ha a pasija elvinné egy pénisz masszázsra (lingam) magával azért, hogy megtanulja egy profitól, ketten együtt csinálják, de amikor a pasi elélvez, akkor azt csak a bnője szájába tegye, úgy, hogy azt meg a masszőr irányítja. "Pfúúj", azt nem" volt a válasz (1-mert masszőrhöz mégsem, 2-más is megfogja, 3-na ne már a szájába - más előtt, más által irányítva). Nálunk pedig ez: "basszus, megint nedves lettem, alig bírom kivárni.
Valahogy így van ez. Vágyunk rá, de valóság sokkal prűdebb. Fehér lovas herceg meg nincs ezért nem is vele lehet ezt átélni. Nekem is van pocakom ;)
u.i.: megígértem, hogy néha én is leírom az események az én szemszögemből. Egyszerre, hogy ne is befolyásoljuk egymást. Így lehet majd ezt az oldalt is olvasni. Néha.
A Pasi 2012.11.03 21:14:47
Levelek rólunk Telihold (?) 2012.10.21 09:14:46
Nem, megnéztem még csak telihold sincs. Mégis tart, egy hete folyamatosan, és nem hogy nem múlik, de egyre erősebb. OK, volt már ilyen máskor is hogy veszettül kívántalak amikor nem voltunk együtt. Még olyan is volt, hogy villanásnyi képek ugrottak be, és pillanatokra kiesett a…..